Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-روزنامه ایران نوشت:تصویر دیگری از ایثار و فداکاری به ثبت رسید و این بار دو دانش‌آموز ناجی معلم جوانی شدند که اسیر آب‌های سفیدرود شده بود. این دانش‌آموزان هنگام شنا وقتی متوجه شدند آقا معلم در حال غرق شدن است با همه وجود او را از آب بیرون کشیده و به مرکز درمانی منتقل کردند.

سعید رضایی که به همراه برادرش سجاد موفق به نجات معلم مدرسه از میان آب‌های سد منجیل شدند  از آن لحظات بیم و امید این‌گونه گفت: 16 بهار را پشت سر گذاشته‌ام و در کلاس اول دبیرستان درس می‌خوانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادر بزرگترم سجاد نیز در مقطع کاردانی هنرستان درس می‌خواند. بیش از 500 نفر در روستای کلج از توابع طارم سفلی زندگی می‌کنند و مردم اینجا به کار باغداری و دامپروری مشغول هستند.

از آنجایی که دبیرستان شهید مطهری شبانه روزی است دانش‌آموزان بسیاری از روستاهای اطراف برای تحصیل به این دبیرستان می‌آیند و من هم در همین مدرسه درس می‌خوانم. روز حادثه به همراه چند نفر از معلم‌ها برای ماهیگیری به کنار سفید رود رفته بودیم. بسیاری از بچه‌های روستا در روزهای گرم تابستان در این آب شنا می‌کنند و من هم شنا کردن را همین جا یاد گرفتم. ساعتی بعد از ماهیگیری به همراه یکی از معلم‌ها تصمیم گرفتیم تنی به آب بزنیم.

با فاصله از دیگر معلم‌ها که مشغول ماهیگیری بودند وارد آب شدیم و شنا کردیم. چند دقیقه گذشته بود که آقا معلم از ما درخواست کمک کرد و گفت دارم غرق می‌شوم. من و برادرم ابتدا تصور کردیم شوخی می‌کند و توجهی به او نکردیم اما وقتی چند باری زیر آب رفت متوجه شدیم که واقعیت دارد و او در حال غرق شدن است بلافاصله به طرف او شنا کردیم و سعی ما این بود که مانع  زیر آب رفتن او شویم، اما من و برادرم توانایی نگه‌داشتن او را نداشتیم و نزدیک بود خود ما هم غرق شویم.

منطقه‌ای که در آن قرار داشتیم یکی از عمیق‌ترین نقاط سد منجیل است و از آنجایی که شنا در استخر با شنای داخل سد متفاوت است و آب در زیر جریان دارد آقا معلم به تصور اینکه زیر پایش خالی شده بود شروع به دست و پا زدن کرد و همین امر او را به پایین می‌کشید. سعید ادامه داد: از آنجایی که بقیه از ما دورتر بودند کسی صدای ما را نمی‌شنید و باور نمی‌کرد که یک نفر در حال غرق شدن است. فاصله زیادی با ساحل داشتیم و تنها امید ما تیوپی بود که کنار ساحل قرار داشت.

در آن لحظات از سجاد خواستم تا آقا معلم را محکم بگیرد و اجازه ندهد زیر آب برود تا من بتوانم تیوپ را به آنها برسانم. با همه توانی که داشتم به طرف ساحل شنا کردم و تیوپ را برداشتم و خودم را به آنها رساندم. آقا معلم بیهوش شده بود و کار ما برای اینکه بتوانیم او را به ساحل برسانیم سخت بود. با همه توان او را داخل تیوپ قرار دادیم و به طرف ساحل شنا کردیم. دو نفر از معلم‌ها که متوجه شده بودند به کمک آمدند و با کارهای اولیه او را به‌هوش آوردند. از آنجایی که وضعیت جسمی آقا معلم مساعد نبود با موتور او را به درمانگاه منتقل کردیم و با کمک پزشکان وضعیت جسمی او به حال عادی بازگشت. در آن لحظات تنها آرزوی من و برادرم زنده ماندن معلم بود و وقتی چشمانش را باز کرد از خوشحالی اشک ریختیم.

چند روز بعد از طرف اداره آموزش و پرورش و مدرسه با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه 50 هزار تومانی از من و برادرم قدردانی کردند ولی بهترین هدیه ما لبخند دوباره آقا معلم بود.
آقا معلم نیز که علاقه‌ای به چاپ نامش ندارد با بیان اینکه از دوسال قبل در این روستا مشغول تدریس است، گفت: ساکن قزوین هستم و در هفته دوبار از قزوین به این روستا می‌روم و شب‌ها نیز در خوابگاه مدرسه می‌مانم.  این معلم 27ساله با بیان اینکه زندگی‌اش را مدیون دو دانش آموزی است که با هم برادر هستند، گفت: وقتی مشغول شنا کردن بودم احساس کردم به زیر آب کشیده می‌شوم. نمی‌توانستم خودم را روی آب نگه دارم و از سعید و سجاد درخواست کمک کردم. آنها ابتدا تصور می‌کردند شوخی می‌کنم اما وقتی متوجه جدی شدن ماجرا شدند به کمک آمدند. یکی از آنها تلاش می‌کرد  مانع  غرق شدن من شود. بارها زیر آب رفتم و بعد از آن بیهوش شدم.

وقتی چشم باز کردم کنار ساحل بودم و آنها با ماساژ و اقدامات اورژانسی سعی می‌کردند  تنفسم را بازگردانند. لحظات خیلی وحشتناکی بود و مرگ را با همه وجود حس کرده بودم. بعدها از دیگر معلم‌ها شنیدم که سعید با شنا خودش را به ساحل رساند و با کمک برادرش با یک تیوپ مرا به ساحل کشاندند. این دو برادر درس بزرگی به من دادند و خوشحالم که مسئولین مدرسه و اداره آموزش و پرورش از آنها قدردانی کردند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال ۱۳۶۳ در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال ۱۳۸۰ حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت ۱۸ سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه ۴ نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، ۵۰ هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های ۵ نفری و ۷ نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰۰ هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آن ها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین ۳۰۰ هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب