Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی دلیگانی، آزادی خواه، عباس گودرزی، ابطحی، قاضی پور و تعدادی دیگر از اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی با در دست داشتن پلاکاردهایی با فریاد این لایحه را استعماری می خواندند.

ایران آنلاین /  امروز و در جریان بررسی کلیات « لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم » در مجلس جنجال به پا شد. مخالفان با حاشیه سازی و تجمع و راهپیمایی در صحن علنی درخواست داشتند تا بررسی این لایحه از دستور کار خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت با رای نمایندگان این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد تا دو هفته دیگر دوباره به صحن بیاید.

رئیس مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن نظرات یک موافق و یک مخالف و اصرارهای پی در پی و مکرر نمایندگان جریانهای سیاسی مختلف در مجلس پیشنهاد داد لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم به کمیسیون امنیت برگشته و پس از چکش کاری و پخته شدن دو هفته دیگر در دستور کار مجلس قرار گیرد که نمایندگان با این پیشنهاد موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی در مشروح مذاکرات مجلس در خصوص لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم گفت: هم موافق و هم مخالف لایحه مذکور پیشنهاد داشتند که اشکالات لایحه مذکور رفع شود.

وی ادامه داد: اعلام وصول لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم در مورخ ۸ آذر ۱۳۹۶ انجام شد و ۲۵ همان ماه به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد. این کمیسیون سه ماه فرصت داشت که نظرش را اعلام کند اما این کار را نکرد. حتی درخواست تمدید این وقت را هم نداشت. در نتیجه دولت به دلیل ضیق وقت درخواست کرد تا لایحه در دستور کار مجلس قرار گیرد.

رئیس مجلس ادامه داد: کمیسیون امنیت ملی در مهلت قانونی مقرر باید نظر موافق یا مخالفش را رسما اعلام می کرد اگر ملاحظاتی هم داشت باید اعمال می کرد اگر این کار را می کرد امروز راحت‌تر به این لایحه در مجلس رسیدگی می کردیم.

لاریجانی ادامه داد: هم موافق و هم مخالف لایحه خواستار ارجاع آن به کمیسیون بودند اگر موافق باشید مجلس دو هفته بررسی لایحه را به تعویق بیندازد تا کمیسیون امنیت فرصت داشته باشد از ابعاد مختلف آن را بررسی و نظر نهایی‌اش را به مجلس اعلام کند.

وی گفت: برداشتم این است که کمیسیون امنیت ملی هفته آینده را روی این مسئله کار کند و حداکثر تا دو هفته دیگر و بعد از تعطیلات مجلس برای سرکشی به حوزه انتخابیه نظرش را اعلام کند تا در روز یکشنبه بعد از تعطیلات مجلس لایحه مذکور را در دستور کار قرار دهد.

لاریجانی سپس ارجاع لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم را به رای مجلس گذاشت که از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در جلسه ۱۳۸ نماینده رای موافق، ۹۲ نماینده رای مخالف و شش نماینده رای ممتنع دادند.

با اعلام موافقت مجلس با تعویق دو هفتگی لایحه مذکور رئیس مجلس خطاب به رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به اتفاق همکارانتان و با دعوت از نمایندگان وزارتخانه‌های امور خارجه و اقتصاد و کلیه صاحب نظران لایحه مذکور را از ابعاد مختلف ارزیابی کنید و پس از جمع بندی نهایی نظر کمیسیون را بعد از تعطیلات مجلس ارائه کنید تا به سرعت لایحه مذکور در دستور کار مجلس قرار گیرد.

 

حاشیه سازی مخالفان در صحن علنی

تعدادی از اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در زمانی که صحن علنی وارد بررسی کلیات لایحه مقابله با تامین مالی ترویسم شد با فریادهای بلند خواستار بررسی نشدن این لایحه در مجلس شدند.

حاجی دلیگانی، آزادی خواه، عباس گودرزی، ابطحی، قاضی پور و تعدادی دیگر از اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی با در دست داشتن پلاکاردهایی با فریاد این لایحه را استعماری می خواندند.

آنها برای دقایقی فضای مجلس را متشنج کردند. گویی که تجمعی در مجلس رخ داده است. آنها در مجلس راه افتاده و دو پلاکارد با این مضمون را در دست داشتند « ملت غیور ایران از پذیرش هر پیمان استعماری بیزار است»، « ملت ایران ما را نخواهد بخشید اگر این لایحه استعماری را مصوب کنیم».

امیرحسن قاضی زاده عضو هیئت رئیسه مجلس در خلال داد و بیدادهای این نمایندگان از پشت تریبون گفت که تعدای از نمایندگان خواستار مسکوت ماندن این لایحه و تعدادی دیگر از نمایندگان درخواست برگزاری جلسه غیرعلنی را داشتند.

علی لاریجانی رئیس مجلس در خلال این فریادها گفت که امکان مسکوت گذاشتن این لایحه طبق این آیین نامه وجود ندارد. در این هنگام جلالی رئیس مرکز پژوشهای مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سعی در آرام کردن این نمایندگان را داشت که پژمانفر با فریاد اجازه صحبت به جلالی را نمی داد.

این هیاهو باعث شد که رئیس مجلس خطاب به این نمایندگان بگوید: مجلس جای گفت‌وگوست شما نظراتتان را گفتید اجازه دهید که دیگران هم نظراتشان را بگویند. با زور نمی شود نظراتتان را القا کنید. شما نقد و اعتراض دارید بگذارید صحبت شود مجلس جای تضارب آرا است.

در این هنگام سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای بیان ارائه گزارش کمیسیون پشت تریبون رفت که حتی اجازه صحبت به او را هم نمی دادند.

بازهم تعدادی از نمایندگان اعتراضاتی را داشتند که لاریجانی اجازه بیان تذکرات و اخطارات را در مجلس داد.

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۷۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟