Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کوالالامپور- ايرنا - وزير امور خارجه پيشين مالزي با بيان اينکه ايالات متحده آمريکا بايد به عنوان يک قدرت بزرگ به تعهدات بين المللي اش احترام گذارد، گفت: آمريکا بايد بر تعهداتش در مورد توافقنامه برجام نيز باقي بماند .

دکتر `حامد البار` وزير امورخارجه پيشين مالزي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در کوالالامپور در واکنش به اقدام دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا مبني بر خروج از برنامه جامع مشترک اقدام `برجام` افزود: به نظر مي رسد اين اقدام آمريکا تهديدي براي صلح و امنيت جهاني باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البار که وزير امور خارجه و وزير کشور مالزي بين سال‌ها 1999 تا 2008 در دوران نخست وزيري `ماهاتير محمد`و `احمد بداوي` بود، افزود: به نظر مي رسد آمريکا در شرايط کنوني بيشتر نگاه به درون اين کشور دارد و تمايلي براي رهبري امور جهاني نشان نمي دهد.
وي افزود: با توجه به اين موضوع اکنون خلايي وجود دارد که بايد اروپا اين خلا را در رهبري امور جهاني پر کند.
وزيرامورخارجه پيشين مالزي همچنين تاکيد کرد: علاوه براين رفتارهاي آمريکا بي اعتمادي زيادي را ايجاد کرده است .
`حامد البار` داراي مدرک دکتراي رشته روابط بين الملل بوده و از سال 1990 تا 2013 از حزب `آمنو` در مجلس نمايندگان مالزي فعاليت پارلماني نيز داشته است.
دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا سه شنبه 18 ارديبهشت ماه گذشته اعلام کرد که کشورش از توافق هسته اي با ايران خارج شده و تحريم هاي رفع شده را بازخواهد گرداند.
مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در واکنش به اين موضوع ، با تاکيد بر پايبندي اين اتحاديه به برجام، گفت که اين توافق هيچ جايگزين ديگري ندارد.
فدريکا موگريني در بيانيه اي که در تارنماي رسمي اتحاديه اروپا منتشر شد، به اعلام به اصطلاح راهبرد جديد آمريکا از سوي مايک پمپئو وزير خارجه اين کشور عليه ايران نيز واکنش نشان داد.
موگريني گفت: توافق هسته اي ايران و حمايت مستمر از آن دستاورد عمده ديپلماسي بين المللي است که صلح آميز بودن توانمندي هاي هسته اي ايران را تضمين مي کند.
وي با اشاره به اينکه آژانس بين المللي انرژي اتمي در همه 10 گزارش فصلي خود پايبندي ايران به برجام را تاييد کرده است، افزود: (آژانس) تصريح کرده که همه دسترسي هاي لازم را (از سوي ايران) دريافت کرده است.
موگريني تاکيد کرد: اتحاديه اروپا به استمرار اجراي کامل و موثر برجام متعهد است و تا زماني که ايران به همه تعهدهاي هسته اي خود پايبند باشد (همچنان که تاکنون بوده) متعهد خواهد ماند.
مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا همچنين با بيان اينکه شوراي امنيت سازمان ملل برجام را تاييد کرده است، گفت که انتظار جامعه بين المللي از همه طرف هاي اين توافق اين است که به تعهدهاي خود پايبند باشند.
وي همچنين عادي سازي روابط تجاري و اقتصادي با ايران را که بخشي جدايي ناپذير از توافق هسته اي است، وظيفه جامعه بين المللي دانست.
آساق **241**1599 **1663**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • گروسی خواستار تدابیر «ملموس» ایران برای رفع نگرانی‌ها شد!
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری