Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@02:01:38 GMT

بزرگترین دغدغه کی‌روش در جام جهانی روسیه

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۸۰۳۸

بزرگترین دغدغه کی‌روش در جام جهانی روسیه

تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در بیست و یکمین دوره رقابت‌های جام‌جهانی دغدغه‌های زیادی دارد که مهمترین آن در خط دفاعی است و به نظر می‌رسد پاشنه آشیل این تیم باشد.

به گزارش مشرق، بیست و یکمین دوره از مسابقات جام جهانی از روز ۲۴ خرداد رسما آغاز می شود تا روسیه برای یکماه در کانون توجهات دنیا قرار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی فوتبال کشورمان بی استرس‌ترین و بی دردسرترین صعود به جام جهانی را در این دوره تجربه کرد و بعد از روسیه میزبان و برزیل، سومین تیمی بود که جواز حضور در این مسابقات را به دست آورد. 

بررسی خط به خط و نفر به نفر لیست تیم ملی نشان می‌دهد همانقدر که در نیمه رو به جلوی زمین دست کی‌روش باز است و نیروهای تهاجمی خوبی با استانداردهای بالای جهانی داریم، در نیمه دفاعی شرایط آنچنان به سامان نیست و نگرانی‌هایی وجود دارد.

بی تردید بهترین شرایط را در خط حمله داریم و کی‌روش کوچکترین نگرانی از بابت داشتن مهاجمان خوب ندارد. بزرگترین دردسر کی‌روش این است که از این همه مهاجم خوب کدام‌ها را برگزیند. دست کی‌روش آنقدر در خط حمله باز بود که حتی نام علیپور آقای گل لیگ برتر را در لیست ۳۵ نفره هم قرار نداشت.

علیرضا جهانبخش آقای گل هلند به همراه کریم انصاری فرد در صف مهاجمان هستند. به اینها اضافه کنید سردار آزمون و رضا قوچان نژاد که تخصص شان گلزنی با پیراهن تیم ملی است و همچنین مهدی طارمی که مهاجمی مورد علاقه کی‌روش و گلزن با پیراهن تیم ملی است. بزرگترین دردسر کی‌روش شاید این باشد که از بین این همه مهاجم خوب و بین المللی یکی را از لیست مسافران روسیه خط بزند.

دست کی روش برای استفاده از بازیکنان تهاجمی در خط میانی هم باز است. مسعود شجاعی، اشکان دژآگه، سامان قدوس، مهدی ترابی و وحید امیری هافبک هایی هستند که بیشتر از سایرین شانس حضور در ترکیب ثابت و یا بازیکن جانشین را در تیم ملی دارند. در بین این ها لژیونرهایی مثل شجاعی، دژآگه و قدوس به چشم می خورند که از تجربه خوبی هم برخوردار هستند. ترابی و امیری هم بازیکنانی هستند که همواره با پیراهن تیم ملی خوش درخشیده اند. کی روش هر ترکیبی که از این بازیکنان و مهاجمان بسازد ترکیبی ایده آل و مطمئن برای حضور در جام جهانی خواهد بود.

مشکل تیم ملی درست از جایی آغاز می شود که بازیکنان دفاعی مستقر می‌شوند. در جام جهانی برزیل تیم ملی دو هافبک دفاعی با استانداردهای بسیار بالای جهانی در اختیار داشت به اسم آندرانیک تیموریان و جواد نکونام. دو هافبک با تجربه که در جام های جهانی قبلی هم حضور داشتند.

اهل فن به خوبی از نقش مهم هافبک‌های دفاعی آگاهی دارند. بازیکنانی که بار بزرگی از بازیسازی و جمع کردن جلوی خط دفاعی را بر دوش دارند. به نظر خیلی از مربیان هافبک دفاعی مهم ترین پست در فوتبال امروز است و تیم‌هایی که در این پست غنا دارند به توفیق بیشتری هم می‌رسند. اگر تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل دفاعی مستحکم داشت که نود دقیقه آرژانتین را به ستوه آورد، از نقش نکونام و تیموریان در آن سیستم نمی توان به راحتی گذشت.

نگاهی به لیست تیم ملی نشان می‌دهد هیچ یک از هافبک‌های دفاعی حاضر در این لیست عیلرغم همه شایستگی ها و توانمندی هایی که دارند در عیار نکونام و تیموریان در جام جهانی گذشته را ندارند و این می تواند آغاز دردسرهای کی روش در جام جهانی باشد.

تیم ملی در ساختار دفاعی و در خط دفاع در مقایسه با جام جهانی ۲۰۱۴ ضعیف تر شده. اگر در جام جهانی ۲۰۱۴ سید جلال حسینی در شرایط سنی خیلی خوبی قرار داشت، امیرحسین صادقی در اوج بود، مهرداد پولادی با قابلیت های دفاعی بالا در سمت چپ و پژمان منتظری با شرایط سنی خوب و قابلیت های دفاعی بالا در سمت راست خط دفاعی قرار می گرفت و در جلوی آنها  نکونام و آندو حضور داشتند تا کمترین موقعیت‌ها نصیب تیم حریف شود، اکنون شرایط متفاوت شده است.

در خط میانی با خط خوردن سیدجلال حسینی میانگین سنی پایین آمده است اما پژمان منتظری هم خصوصیات فنی شبیه به حسینی دارد و بعید است بتواند در این سن مدافع میانی ایده آلی باشد. 

در چپ و راست خط دفاعی هم بازیکنانی داریم که کمتر از مدافعان کناری جام جهانی گذشته در کارهای دفاعی موفق هستند.

در هافبک دفاعی هنوز دغدغه بزرگی وجود دارد. سعید عزت اللهی در بازی اول غایب است و امید ابراهیمی هم به دلیل مصدومیت هنوز نتوانسته شرایط مطلوبی برای بازی پیدا کند. 

در صف مدافعان تیم ملی تنها مرتضی پورعلی گنجی است که با شرایط سنی خوب و بهره وری از تجربه بالای بین المللی در شرایط ایده‌آلی به سر می‌برد. احتمال استفاده کردن از سایر نفرات مثل خانزاده و سید مجید حسینی هم بسیار کم است. 

در واقع تیم ملی ایران در روسیه بسان طاووس است. طاووس بر خلاف دم زیباش، پایی زشت دارد که همواره آن را با دم زیباش پنهان می‌کند تا دیده نشود. نیروهای تهاجمی تیم ملی ایران در جام جهانی نقش پرهای طاووس را ایفا می‌کنند که باید ضعف ساختار دفاعی را هم پوشش دهند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی تیم ملی ایران جام جهانی 2018 روسیه سرمربی فوتبال کارلوس کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی

ایسنا/خوزستان مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان با اشاره به مشکلات بیمه‌ای این بیماران گفت: یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است.

مریم خوش‌اخلاق در گفت‌وگو با ایسنا‏، با اشاره به ۸ ماه می روز جهانی تالاسمی اظهار کرد:‌ انجمن تالاسمی خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ عضو دارد که ۵۰۰ نفر از این افراد، بیمار سیکل سل هستند. بعد از مازندران، خوزستان دارای بیشترین آمار مبتلایان تالاسمی است.

وی در خصوص مشکلات فعلی بیماران تالاسمی افزود: داروی هیدروکسی اوره برای تعدادی از بیماران تالاسمی به عنوان جایگزین خون استفاده می‌شود، اما متاسفانه حدود سه ماه است که این دارو وارد نشده است.

خوش‌اخلاق با اشاره به تاثیر تحریم‌ها در کمبود داروی بیماران تالاسمی تصریح کرد: در حال حاضر داروی هیدروکسی اوره موجود نیست، در حالی که این قرص جایگزین خون برای برخی بیماران است و این بیماران بدون مصرف این قرص نمی‌توانند حتی فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند. هر چند داروی ایرانی و هندی مشابه این دارو نیز وجود دارد اما برای بسیاری از بیماران سازگار نیست و به آن حساسیت دارند.

مشکل انجام بررسی‌های سالانه تالاسمی برای بیماران

وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بیماران تالاسمی در خوزستان این است که دستگاه ام آر آی T۲ star بیمارستان گلستان اهواز که تقریبا مختص بیماران تالاسمی است و میزان آهن قلب و کبد را نشان می‌دهد، حدود چهار ماه است که مشکل دارد و هیچ مرکز دیگری در اهواز وجود ندارد که با بیماران خاص قرارداد داشته باشد تا بتوانند بررسی‌ها را انجام دهند، بنابراین بیماران این بررسی‌ها را انجام نمی‌دهند یا با هزینه‌های زیاد به تهران مراجعه می‌کنند تا این بررسی‌ها را انجام دهند.

مدیرعامل انجمن تالاسمی خوزستان گفت: بدون این بررسی‌ها اگر بیماران دچار عارضه شده باشند، دیر متوجه آن می‌شوند. این بررسی‌ها جزو چکاپ‌های سالیانه بیماران تالاسمی است. اگر این بیماران میزان آهن موجود در قلب و کبدشان را نسنجند، متوجه میزان بار آهن در این اندام‌ها نمی‌شوند و در نتیجه آهن دور قلب و کبد را فرا می‌گیرد و دچار عارضه قلبی و کبدی می‌شوند و دو عضو حیاتی بدن درگیر خواهند شد.

کوچک شدن بسته خدمتی بیماران تالاسمی

وی با اشاره به مشکلات بیمه‌ای تالاسمی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات بیماران تالاسمی این است که یکی دو سال است روز به روز تعداد بیشتری از آزمایش‌ها و داروها از بسته خدمتی بیماران تالاسمی خارج می‌شود و این بسته خدمتی، هم در سازمان تامین اجتماعی و هم بیمه سلامت در حال کوچکتر شدن است. مثلا قبلا چکاپ‌های سالیانه کاملا تحت پوشش بسته خدمتی بود، اما اکنون برخی آزمایش‌ها مانند تراکم استخوان هر دو سال یک بار باید انجام شود.

خوش‌اخلاق گفت: قبلا در بیمارستان بقایی اهواز همه هزینه‌های بیماران سیکل سل رایگان بود اما اکنون بیمارستان از این بیماران پول دریافت می‌کند و بعد بیماران باید فاکتورها را به بیمه خدمات درمانی ارسال کنند و مشخص نیست درصدی از آن پردخت می‌شود یا نه. بیمار تالاسمی حال خوشی ندارد، اما باید هزینه رفت و آمد را بدهد و پیگیری‌ها را انجام دهد تا ببیند بیمه پول هزینه‌شده را پرداخت می‌کند یا نه.

وی بیان کرد: سال گذشته از خردادماه سقف بسته خدمتی تمام شده بود و گفتند دیگر پول نداریم بنابراین بیماران باید پول پرداخت می‌کردند. بعد گفتند آبان‌ماه به بعد می‌توانیم هزینه فاکتورها را پرداخت کنیم، اما بیماری که در روستا است چگونه با بی‌حالی و سختی خود را به شهر برساند؟ هزینه رفت و آمد را هم باید بدهد تا ببیند فاکتورها را پرداخت می‌کنند یا نه. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: محبوبیت جهانی آمریکا رو به افول است
  • جنگنده جنگ جهانی دوم روسیه بازسازی شد و به پرواز درآمد | ویدئو
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • بزرگترین حسرت سردار آزمون
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیاز خطرناکی پیش می‌رود