Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-20@15:22:42 GMT

مدیر سروش: هر هفته سرویس جدید می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۸۱۳۴

مدیر سروش: هر هفته سرویس جدید می‌دهیم

به گزارش جهان نيوز، «سیدمیثم سیدصالحی» مدیر پیام رسان سروش با اشاره به افزایش تعداد کاربران این پیام رسان ظرف یک هفته اخیر گفت: ما 6 میلیون کاربر داشتیم که بعد از فیلترینگ تلگرام این تعداد به 10 میلیون نفر رسید.

وی درباره کندی این پیام رسان در مدت اخیر نیز بیان داشت: در دو هفته گذشته سه روز اختلال داشتیم و عمده شکایت‌ها مربوط به آن زمان بود و علت اصلی آن هم بسته شدن آی پی‌هایمان از بیرون توسط زیرساخت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که از فیلترشکن استفاده می‌کردند و بیرون می‌رفتند باعث می‌شدند آی پی دو وب سرویس‌ اصلی ما که باعث می‌شد یوزر آنلاین شود بسته شده و یوزر آنلاین نمی‌شد و به شدت به سمت ما ریکوئست می‌آمد. به سمت وب سرویس ما برای اینکه خودش را آنلاین کند. همین موضوع باعث شده بود تا سرورهای ما به شدت تحت فشار قرار بگیرد و ما که ظرفیت 20 میلیون کاربر داشتیم با هجمه 70 میلیونی روبرو شده بودیم. 

صالحی ادامه داد: طی پیگیری‌هایمان متوجه شدیم دو آی پی از بیرون و مربوط به وب سرویس‌های اصلی بسته شده و با اینکه ما در زیرساخت وایت لیست بودیم این اتفاق برایمان افتاد. بخش عمده این کندی به همان سه روز برمی‌گردد و دقیقا با زمان پاره کردن برجام و اوج استفاده از پیام رسان سروش متقارن شد و تجربه بدی بود که در اذهان عمومی ماند. 

وی ادامه داد: به لطف خداوند در حال حاضر در بخش پیام‌ها به سرعت عمل می‌کنیم و مشکلی نداریم و در بخش آپلود بیش از 87 درصد و دانلود بیش از 98 درصد تلاش‌هایی که می‌شود موفق است. 

صالحی با اشاره به دلیل‌ کندی پیام رسان گفت: تنها عامل کندی پیام رسان، فقط اپلیکیشن پیام رسان نیست و به ارتباط اینترنتی که در همان لحظه با اپراتور دارید و ترجیح ترافیک بین الملل به ترافیک داخل مرتبط است. در حال حاضر در اپراتورهای همراه،‌ ترافیک اینترنت به ترافیک داخل اولویت دارد و در این فضا ممکن است کاربر ما در جاهایی که پهنای باند کمتر و ضعیف‌تر است،‌کندی را متوجه شود.

مدیر پیام رسان سروش درباره آیتم‌های جدیدی که به این پیام رسان اضافه شده است،‌گفت: ما به صورت هفتگی سرویس جدید می‌دهیم که بخشی از آن مربوط به رفع اشکال‌هایمان است. در نسخه ویندوز قابلیت‌های جدیدی برای مدیریت کانال‌ها اضافه شده،‌ خدمات سرویس ذخیره سازی ابری‌مان نیز توسعه پیدا کرده و بهینه‌سازی‌هایی هم در اندروید و ios داشتیم. 

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، زارع پور در جلسه شورای‌ اداری شهرستان میامی و در جمع مدیران و فعالان حوزه های مختلف کسب و کارها با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم، گفت: در این دولت با اقدامات انجام شده وضعیت رشد اقتصادی از زیر یک درصد به بالای ۵درصد رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت شبانه روز دولت افزود: کاهش نرخ بیکاری و بهبود شاخص های اقتصادی نتیجه این فعالیت ها است که اثر آن با کمی زمان برای مردم نیز مشخص می شود.

وزیر ارتباطات به دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارهای یکی از پروژه های مهم وزارت ارتباطات است که در ۴۵۰ شهر آغاز و در شهرهای زیادی به پایان رسیده است و بیش از ۷ میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند که تا پایان سال این میزان به دو برابر افزایش پیدا می کند.

زارع پور به فعالیت پیام رسان های داخلی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ میلیون نفر از پیام‌رسان های داخلی استفاده می کنند و کسی نمی تواند بگوید که پیام رسان داخلی نداریم یا کسی در این پیام رسان ها نیست.

وی افزود: در آینده جوامع را پلتفرم ها مدیریت می کنند و اگر پلتفرم داخلی نداشته باشیم مستعمره دیجیتال صاحبان پلتفرم های خارجی می شویم.

وزیر ارتباطات به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نیز اشاره کرد و از ارائه ۷۰ درصد خدمات دولت در این بستر خبر داد و گفت: هم اکنون ۱۲ درصد این خدمات به صورت هوشمند ارائه می شود.

زارع پور به فعالیت های صنعت فضایی دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: در دولت سیزدهم، ۱۲ پرتاب ماهواره به اندازه ۳ دولت قبلی داشتیم که در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و در آینده ماهواره های سنگین تر و با برد بیشتری پرتاب می شود.

وی در مورد پروژه های فیبرنوری و ارتباطات روستایی در شهرستان میامی توضیح داد: پروژه فیبرنوری از امروز آغاز شد و تا روز جهانی ارتباطات به پایان می رسد و ۵ روستای باقیمانده این شهرستان نیز ارتقا یافته و به اینترنت پرسرعت تجهیز می شوند.

وزیر ارتباطات در پایان این جلسه از مدیران شهرستان خواست در باقی مانده عمرکاری دولت سیزدهم با کار جهادی و شبانه روزی در مردم ایجاد امید و اعتماد کنند.

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

همچنین در این جلسه نمایندگان بخش های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و ارتباطات مسائل و مشکلات خود را مطرح و پیشنهاداتی را نیز برای بهبود فضای کسب و کار در این شهرستان ارائه کردند.

بر اساس این گزارش، در ابتدا جلسه وزیر ارتباطات از پدران شهیدان عباسی و نوروزی تجلیل کرد.

کد خبر 845476 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فضاپیما - کاوشگر اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • عناوین برنامه‌های شاخص هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۶ اعلام شد
  • فیبر نوری ویژه کسب و کارها را افزایش می دهیم
  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • پیام آماده بازگشت به ترکیب سپاهان
  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • سروش و خدابنده‌لو بالاخره کنار هم!
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • زارع‌پور: امسال ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب می‌شود
  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • ترافیک نیمه سنگین آخر هفته در مسیر مشهد