Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، مهندس سید مجید منبتی در جلسه مشترک مدیران و کارشناسان این مجتمع با رییس و معاونین دانشگاه فردوسی مشهد افزود: یکی از مباحث مهم و حائز اهمیت که باید دنبال شود بحث ثروت آفرینی با ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات گوگردی و توسعه کارآفرینی در منطقه می باشد.

وی تاکید کرد: این مجتمع به عنوان بزرگترین تولیدکننده گوگرد در ایران بطور متوسط روزانه دو هزار تن محصولات گوگردی شامل گوگرد بنتونیت، کلوخه، دانه بندی و مذاب تولید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس منبتی ادامه داد: در آینده نزدیک جهت ارزش آفرینی محصولات تولیدی پالایشگاه در نظر داریم از تکنولوژی روز با همکاری شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران داخلی استفاده نماییم و در این راستا پژوهشکده گوگرد در منطقه عملیاتی خانگیران راه اندازی گردیده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به مزیت های رقابتی منطقه از جمله دسترسی به مرز و شبکه حمل ریلی تا دریای آزاد، شهرستان سرخس به عنوان قطب گوگردی انتخاب و پارک علم و فناوری گوگرد تاسیس می گردد.

مدیر عامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد در ادامه به دیگر تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد فرصت های لازم برای انجام تحقیقات در حوزه محصولات با ارزش افزوده بالاتر شامل ارائه گوگرد رایگان ویژه مصارف آزمایشگاهی و تحقیقاتی و همچنین استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و سرمایه گذاران برای انجام تحقیقات به منظور ثروت آفرینی از محصول گوگرد پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد از مصوبات این جلسه همکاری بود.

در ادامه این جلسه دکتر محمد کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد از آمادگی این دانشگاه در خصوص تشکیل هسته پژوهشی گوگرد در پژوهشگاه نفت و گاز مستقر در این دانشگاه خبرداد و گفت: برای تعامل هر چه بیشتر در زمینه  پروژه های مرتبط با ارزش آفرینی گوگرد، در آینده نزدیک با مجتمع پالایش گاز شهید هاشمی نژاد همکاری و تعامل خواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران پالایش علم و فناوری گاز مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان از افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از اداره کل امور مالیاتی استان، علی حسین‌پور اظهار کرد: سهمیه تعیین شده در قانون بودجه برای استان سمنان طی سال گذشته با مشارکت فعالان اقتصادی و مودیان مالیاتی محقق شد.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۷ هزار میلیارد و ۴۰۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی ثبت شد، افزود: طی سال‌های گذشته مالیات ارزش افزوده مبادی ورودی در وصولی استان‌ها لحاظ می‌شد، اما در سال ۱۴۰۲ این ردیف بودجه درآمدی ملی شد و در سهمیه استان‌ها قرار نگرفت.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در کنار وصول درآمدهای مالیاتی، عوارض ارزش افزوده هم اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این عوارض در اختیار شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایر و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری قرار می‌گیرد.

حسین‌پور تصریح کرد: یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت و همچنین ۲۷ صدم از ۹ درصد ارزش افزوده هم به حساب وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش واریز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوارض شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، امور عشایری و فرمانداری‌ها بابت روستاهای بدون دهیاری به طور مستقیم واریز می‌شود، افزود: سهم وزارت بهداشت و ورزش و جوانان به صورت متمرکز توسط سازمان مالیاتی کشور به حساب وزارتخانه‌های مربوطه واریز می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه سهم دهیاری و شهرداری‌ها به طور مستمر و ماهانه پرداخت می‌شود، اظهار کرد: توزیع ارزش افزوده شهرداری و دهیاری‌ها در استان سمنان طی سال‌های ۱۴۰۰، ۲ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال، ۱۴۰۱، هشت هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و ۱۴۰۲، ۱۳ هزار ۶۸۰ میلیارد ریال انجام شد.

حسین‌پور گفت: دو هزار میلیارد ریال سهم ارزش افزوده تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به حساب شهرداری و دهیاری‌های استان واریز شد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان سمنان گفت: به ازای هر نفر در این استان سرانه معادل ۱۹ میلیون ۴۸۰ هزار ریال طی سال ۱۴۰۲ مالیات ارزش افزوده توزیع شد، این میزان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ میلیون ۵۱۰ هزار ریال بود.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به اینکه کسب مالیات ارزش افزوده طی سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: پارسال برای حوزه بهداشت و درمان سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، ورزش و جوانان ۴۸۶ میلیارد ریال سهم مالیات ارزش افزوده واریز شد.

حسین‌پور ادامه داد: ۱۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال نیز به طور متمرکز به حساب خزانه دولت واریز شد تا از طریق معاونت علمی ریاست‌جمهوری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود سال گذشته دو هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال عوارض دریافت کرد، افزود: دهیاری‌های این شهرستان با توجه به شاخص جمعیتی روستاها ۷۱۶ میلیارد ریال عوارض دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی اظهار نامه‌های مالیاتی در استان، تصریح کرد: شناسایی مودیان فرار مالیاتی یکی از عوامل این افزایش بود.

حسین‌پور با بیان اینکه ۶۱۰ مورد گزارش فرار مالیاتی طی دو سال گذشته گزارش شد، اظهار کرد: این گزارش‌ها از طریق همکاران در دسترسی به اسناد و مدارک و همچنین بخش بسیاری از گزارش‌های مردمی از طریق سامانه ۱۵۲۶ حاصل شد.

وی از برگزاری ۳۵ هزار و ۳۳ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارکنان این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای مودیان مالیاتی نیز ۱۲ هزار و ۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان ادامه داد: سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۸ و دو دهم درصد درآمدهای استان از محل درآمدهای مالیاتی حاصل شد.

کد خبر 751686

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه