Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری سازندگان و عوامل تولید مستند مسابقه «فرمانده» با حضور حسین افشار تهیه کننده، مهدی جبین شناس کارگردان، یوسف کرمی مشاور ورزشی و ارشا اقدسی مسئول فنی پروژه امروز سه شنبه در محل نخلستان اوج برگزار شد.

در ابتدا، حسین افشار تهیه کننده مستند مسابقه فرمانده درباره تولید این برنامه گفت: ایده‌ اولیه تولید این برنامه سال ۸۷ شکل گرفت و در سال ۹۰ مورد پذیرش مدیران سازمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از مدتی پیش تولید آن شروع شد که منجر به ساخت سه گانه‌ آن شد. فصل اول این برنامه در شمال کشور و دو فصل دیگر آن در جزیره فارور تولید شد.

وی تصریح کرد: از فصل دوم این مسابقه سردار محمد ناظری به عنوان کاراکتر اصلی به مسابقه اضافه شد و شخصیت وی موجب شکل گیری و جا افتادن برنامه فرمانده شد، اما به دلیل شهادت ایشان در اواسط پخش قسمت سوم، تصمیم گرفته شد تا این مستند مسابقه دیگر ادامه پیدا نکند.

وی افزود: وقتی قسمت سوم این مجموعه به پایان رسید با دعوت فرمانده نیروی زمینی سپاه سردار محمد پاکپور و حمایت ایشان تصمیم گرفتیم که قسمت چهارم آن را در سیستان و بلوچستان بسازیم که با پیگیری‌ها و دیدن مناطق مختلف و بی نظیر این منطقه، برای ساخت سری چهارم این برنامه به یقین رسیدیم.

تهیه‌کننده مستند مسابقه فرمانده تاکید کرد: نزدیک به ۱۴۰ نفر در ساخت و تولید این مسابقه حضور داشتند تا این پروژه طاقت‌فرسا با این ابعاد تولید شود. این برنامه جزو اولین نمایش داستان‌های ساخته شده در تلویزیون است که قصه، طراحی کاراکتر‌ها و جلوه‌های عظیم میدانی در آن دیده می‌شود.

در ادامه مهدی جبین شناس کارگردان این مسابقه ضمن بیان سختی‌های مختلف در راه تولید این برنامه گفت: برخی عوامل برنامه مانند تصویربردار‌ها، پابه‌پای شرکت کنندگان در بسیاری از آیتم‌ها می‌دوند و شاید آمادگی جسمانی عوامل چیزی کمتر از شرکت‌کنندگان نبود.

وی اضافه کرد: وجود صحنه‌های اکشن در مسابقه موجب شده تا با مخاطبانی از سنین مختلف ارتباط برقرار کند و بازخورد‌های خوبی از آن دریافت کنیم که به فکر ساخت قسمت‌های بعدی آن باشیم.

ارشا اقدسی مشاور فنی و صحنه‌های اکشن مستند مسابقه فرمانده نیز در این نشست گفت: بسیاری از محدودیت ها نظیر امکانات و تجهیزاتی که در سینما و فیلم‌ها به کار می‌رود، در این پروژه وجود نداشت و در قسمت‌های مختلف مسابقه بیننده شاهد بسیاری از صحنه‌های واقعی است .

در پایان این نشست حسین افشار از تولید سری‌های بعدی مستند مسابقه فرمانده خبر داد و گفت: از مردم خونگرم و نجیب سیستان و بلوچستان کمال تشکر را دارم که با ما نهایت همکاری را داشتند. همچنین وی از ساخت یک بازی استراتژیک نیز در همین زمینه خبر داد و تاکید کرد: با توجه به استقبال شکل گرفته و حدود هفتاد هزار نفری که متقاضی شرکت در مسابقه هستند در فکر ساخت سری بعدی فرمانده هستیم که ان شاءالله به زودی پیش تولید آن شروع خواهد شد.

گفتنی است؛ فصل چهارم مستند مسابقه فرمانده که در استان سیستان و بلوچستان تصویربرداری شده است، هم اکنون از دو شبکه‌ افق و مستند در حال پخش است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی تهیه کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۹۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اعلام کرد: در ابتدای دولت سیزدهم کمتر از ۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود داشت که هم اکنون این تعداد به ۱۰۶۹ واحد رسیده و ۴۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.

دکتر عباس شیراوژن با بیان این مطلب در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، گفت: این واحد‌ها در حالی ساخته شده که تاکنون ریالی بودجه برای ساخت خوابگاه متاهلی دریافت نکرده ایم و این ۲۶۹ آپارتمان نیز با بودجه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها ساخته شده است.

وی با اشاره به این که باید تا پایان این دولت دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی به عدد صفر برسد، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی تا پایان سال حداقل ۴۰ واحد و دانشکده‌های فاقد خوابگاه متاهلی نیز تا پایان سال حداقل باید ۲۰ واحد خوابگاه متاهلی با متراز ۴۵ تا ۷۰ متر مربع همراه با رعایت پیوست فرهنگی مربوطه، ساخته باشند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی که خوابگاه متاهلی دارند هم باید تا پایان سال ۲۰ درصد به تعداد واحد‌های خوابگاهی متاهلی خود اضافه کنند.

دکتر شیراوژن همچنین از انعقاد تفاهمنامه با وزارت مسکن و شهرسازی برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی خبر داد.

منبع: وبدا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • آغاز ساخت شهرک مسکونی کارکنان دادگستری هرمزگان
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • جای خالی آقای حرف حساب