Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: در سال تحصیلی جاری ۳۰ درصد رشته های فاقد نیاز بازار و تقاضا از مجموع رشته های این دانشگاه حذف شدند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا - علی سلجوقی افزود: این دانشگاه در هر پذیرش یک نیازسنجی کلی از طریق کمیته های متشکل از مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی خراسان رضوی انجام می دهد و در کنار آن رشته هایی را که پذیرش در آن طی دو دوره متوالی کم بوده حذف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سیاست اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و ماموریت ذاتی آن تصویب رشته هایی است که متقاضی، مدرس، فضای آموزشی و امکانات مناسب داشته و متناسب با نیاز بازار کار یا نیاز دستگاههای اجرایی باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: در صورت نبود متقاضی یا نیاز در مورد یک رشته، آن مورد از بین رشته های دیگر دانشگاه جامع علمی کاربردی حذف می شود.

وی افزود: سال تحصیلی جاری بر اساس نیاز بازار و تقاضای جامعه محصل ۱۰ درصد معادل ۴۳ کدرشته جدید به رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اضافه شد و شمار کل کدرشته های این مرکز به ۳۶۷ مورد در دو مقطع کاردانی و کارشناسی رسید.

سلجوقی ادامه داد: ۴۰ هزار دانشجو در ۶۶ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند که ۳۰ درصد آنها غیرشاغل و بقیه شاغل می باشند.

وی گفت: از آنجا که دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان را از همان ابتدای ورود در محیطی عملی و کاری آموزش می دهد و مهارت آموزی را محور اصلی آموزشهای خود قرار داده است ۷۰ درصد دانشجویان غیرشاغل این دانشگاه پس از دانش آموختگی جذب بازار کار می شوند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است

جواد کافی کُندری مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: تعجیل و شتابزدگی در کار‌ها مهمترین دلیل وقوع حوادث در حوزه برق بوده و عدم کاربرد تجهیزات ایمنی مناسب عامل دوم شناخته شده است.

او افزود: به کارگیری ابزار و تجهیزات فنی و ایمنی مناسب می‌تواند از بروز حادثه جلوگیری کند و اگر حادثه‌ای هم رخ دهد از شدت آن می‌کاهد و یا حتی ممکن است وقوع آن را به صفر برساند.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی ادامه داد: برخی از حوادث حوزه برق که از آنها به عنوان «حوادث به خیر گذشت» یاد می‌کنیم گزارش نمی‌شود، اما این حوادث که کسی در آنها آسیب نمی‌بیند نقطه خطر را نشان می‌دهد.

کندری بیان کرد: اگر درس‌های لازم از حوادث ختم به خیر گرفته شود، حوادث جزئی و جدی رخ داده بسیار کاهش خواهد یافت.

او با بیان اینکه تعداد حوادث برق عمومی یا مردمی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است، تصریح کرد: از ۱۵ مورد حادثه رخ داده در این حوزه ۹ مورد برق گرفتگی و «آرک زدگی» فشار متوسط بوده و سایر حوادث به دلیل تصادفات رانندگی یا برق گرفتگی فشار ضعیف رخ داده است.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی تاکید کرد: لزوم سرمایه گذاری برای اطلاع رسانی خطرات شبکه و تاسیسات در بین آحاد جامعه به خصوص طرح‌های ساختمانی با توجه به این حوادث آشکار است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت