Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@13:46:33 GMT

خودروسازان چینی در کمین بازار ایران

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۱۰۱۳

خودروسازان چینی در کمین بازار ایران

به گزارش جهان نيوز، محمد بیاتیان ،دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره وضعیت قراردادهای خودرویی با خروج آمریکا از برجام گفت: ماکرون اعلام کرده است اتحادیه اروپا با وجود خارج شدن آمریکا از برجام استقلال خود را خواهد داشت و از شرکت‌هایی که در ایران سرمایه‌گذاری کرده‌اند حمایت می‌کند.
  وی افزود : از سوی دیگر دولت اعلام کرده است برخلاف نوبت‌های گذشته قراردادهای خودرویی به گونه‌ای تنطیم شده‌اند که اگر خودروساز خارجی بخواهد از آن خارج شود باید غرامت سنگینی به ایران بپردازد با این وجود محتوای قراردادهای خودرویی محرمانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: درصوتیکه طی ۱۸۰ روز آینده تحریم‌های آمریکا متوجه خودروسازان خارجی هم شود به نظر می‌رسد شرکت‌های رنو ،پژو و سیتروئن متناسب با منافع خود تصمیم‌گیری کنند .

بیاتیان تصریح کرد: با این وجود خودروسازان خارجی روند سرمایه‌گذاری خود در ایران را به شدت کند خواهند کرد.
کارشناس خودرو همچنین با اشاره به قیمت خودرو در کشور گفت : تجربه سال‌های ۹۱ و۹۲ نشان می‌دهد خودرو داخلی در این شرایط استعداد گرانی پیدا می‌کند، اما از آنجا که اقتصاد کشور در حال رکود به سر می‌برد افزایش نامتعارف می‌تواند به انجماد بازار خودرو منجر شود.

وی خاطر نشان کرد : در سال‌های پیش که خودرو مشمول تحریم‌های بین‌المللی شد به علت گرانی قطعات قیمت خودروهای غیرکیفی داخلی شتاب گرفت و راه برای ورود خودروهای از رده خارج شده چینی باز شد، لذا به نظر می‌رسد بجای هموارسازی مسیرهای ورود خودروی چینی باید مقاوم سازی اقتصاد را به شکل واقعی آغاز کرد.
 
منبع:تجارت نیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو