Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@11:38:29 GMT

پیش‌خرید اسم ایستگاه مترو "اتمسفر"

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۳۳۵۰

پیش‌خرید اسم ایستگاه مترو 'اتمسفر'

شرکت بزرگی در حد ایران خودرو با عنوان اتمسفر در محدوده این ایستگاه قرار دارد و پیش از آنکه ایستگاه افتتاح شود در دهه 60 این شرکت به عنوان اتمسفر اسم ایستگاه را خریده است.

به گزارش ایلنا، در شصت و پنجمین شورای شهر تهران موضوع تغییر نام ایستگاه مترو البرز واقع در محدوده گرمدره به نام "اتمسفر" در دستور کار شورا قرار گرفته و به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر این ایستگاه با عنوان اتمسفر کار می‌کند با این وجود براساس مصوبات دوره قبل شورا نام این ایستگاه به "البرز" تغییر یافته است.

احمد مسجدجامعی در مخالفت در این تغییر نام براساس قانون گفت: نمی‌توانیم در نامگذاری از اسامی خارجی استفاده کنیم. از سوی دیگر اسم البرز بسیار مهم، اساطیری و فرهنگی است.

محسن هاشمی نیز ضمن تایید اظهارات مسجدجامعی با اشاره به علت نامگذاری این ایستگاه به نام اتمسفر گفت: شرکت بزرگی در حد ایران خودرو با عنوان اتمسفر در محدوده این ایستگاه قرار دارد و پیش از آنکه ایستگاه افتتاح شود در دهه 60 این شرکت به عنوان اتمسفر اسم ایستگاه را خریده است. برخی؛ براساس همین استدلالِ آقای مسجدجامعی نام ایستگاه را به البرز تغییر دادند. اما در حال حاضر این ایستگاه بلاتکلیف است و شرکت دوباره درخواست تغییر نام را داده است.

حق‌شناس (رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر) در رابطه با تاریخچه این تغییر نام تصریح کرد: در حقیقت قبل از افتتاح این ایستگاه از آنجا که مترو از زمین‌های کارخانه می‌گذشته، آنها زمین کارخانه را به مترو واگذار کردند.

وی ادامه داد: این زمین اکنون قیمت فراوانی دارد و در آن زمان کارخانه در عوض زمین فقط درخواست کرد که نام کارخانه به اتمسفر تغییر کند.

وی با بیان اینکه تغییر نام ایستگاه اتمسفر به البرز با وجود مصوبه داشتن عملیاتی نشده است، گفت: فراموش نکنید هر تغییر نامی در ایستگاه‌های مترو 300 میلیون تومان هزینه دارد و باید در این زمینه به شدت با احتیاط عمل کرد.

وی افزود: شرکت اتمسفر سال 76 با شهرداری قرارداد بسته است تا به تعهد خود عمل کند و اگر رای ندهیم به دادگاه رفته و این مساله ادامه پیدا می‌کند.

حجت نظری (عضو دیگر شورا) نیز در واکنش به اظهارات مسجدجامعی با تاکید بر اینکه اسم اتمسفر جا افتاده است، گفت: این واژه در محاوره مردم وارد شده و نباید مردم را دوباره گیج و گمراه کنیم و اسم ایستگاه را به البرز تغییر دهیم.

رئیس شورای شهر در واکنش به این اظهارات نظری به شوخی گفت: همانطور که می‌دانید اسم دیگر اتمسفر به فارسی (جَو) است و می‌توانیم اسم فارسی‌اش را روبه روی آن بگذاریم اما ممکن است باز هم جٌو خوانده شود که باز هم انگلیسی است.

در ادامه جلسه مجید فراهانی اظهار کرد: در سایت مترو و عکس‌ها نام این ایستگاه البرز درج شده و با اعتراض حق‌شناس و نظری مواجه شد که تاکید کردند در حال حاضر نام ایستگاه روی تابلوها اتمسفر است. در نهایت برگرداندن اسم ایستگاه مترو البرز به اتمسفر به تصویب رسید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مترو ایستگاه مترو نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با حکم صادره در محاکم استان البرز، ۵۰ هکتار از اراضی ملی که به منظور کشت گردو اجاره داده شده بود اما مستاجر پس از پایان مدت اجاره، قصد ویلاسازی در آن را داشت، آزادسازی شد و به بیت‌المال بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز به نقل از دادگستری البرز، حسین فاضلی هریکندی در حاشیه عملیات آزادسازی اراضی ملی در ساوجبلاغ که با حضور وی اجرا شد با اعلام رفع تصرف و بازگشت بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به بیت المال به ارزش تقریبی ۲ هزار میلیارد تومان با حکم قطعی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز اظهار کرد: در سال ۱۳۶۹ بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به پلاک ثبتی ۳۱۷ اصلی واقع در روستای «آردهه» شهرستان ساوجبلاغ در قالب «طرح طوبی» به منظور «کاشت درختان گردو» از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با تنظیم قرارداد اجاره برای مدت ۱۵ سال در اختیار فردی حقیقی قرار داده می‌شود.

اقدامات غیرقانونی مستأجر پس از پایان مدت اجاره

وی افزود: مستأجر علاوه بر عدم اجرای طرح مصوب، پس از اتمام مدت اجاره و برخلاف مفاد قرارداد، ضمن عدم استرداد اراضی به دولت و با وصف عدم مالکیت نسبت به اراضی مذکور، ابتدا با شهرداری کوهسار برای تغییر کاربری و تفکیک اراضی ملی توافق کرده و در مرحله بعد اقدام به انعقاد قرارداد مشارکت با یک شرکت تعاونی به منظور احداث باغ ویلا می‌کند؛ همچنین در ادامه اقدامات غیرقانونی خود، اقدام به واگذاری حدود ۲ هزار مترمربع از اراضی ملی به یک شخص حقوقی دیگر در قالب اجاره به شرط تملیک نموده و چند ساختمان معدود هم در بخش کوچکی از اراضی احداث می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: با توجه به تخلفات متعدد مستأجر و متصرف اراضی ملی نسبت به مفاد قرارداد اجاره و همچنین اتمام مدت آن، با گزارش اداره کل بازرسی استان البرز، هیأت نظارت موضوع ماده واحده قانون اصلاح ماده ۳۳ اصلاحی قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع به عنوان مرجع ناظر بر طرح‌های کشاورزی با احراز تخلفات مستأجر، در سال ۱۳۹۸ حکم بر فسخ قرارداد اجاره و خلع ید و استرداد اراضی به دولت را صادر کرد و رأی صادره علی‌رغم اعتراض متصرف، در دیوان عدالت اداری هم مورد تأیید قرار گرفت.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۸۸ با توجه به اینکه این اراضی ملی در حریم «شهر کوهسار» قرار گرفته بود با تغییر نمایندگی دولت، از سوی منابع طبیعی استان به اداره مسکن و شهرسازی ساوجبلاغ و اداره کل راه و شهرسازی استان منتقل می‌شود، متذکر شد: با توجه به عدم تمکین متصرف نسبت به اجرای رأی هیئت نظارت و عدم رفع تصرف و عدم تحویل اراضی به دولت، اداره کل راه و شهرسازی استان البرز در راستای حفظ حقوق دولت و بیت‌المال دادخواست خلع ید و قلع و قمع اراضی و مستحدثات موجود را در دادگاه شهرستان ساوجبلاغ مطرح و پرونده جهت رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه حقوقی هشتگرد ارجاع می‌شود که دادگاه پس از انجام تشریفات قانونی و اخذ استعلامات مربوطه و با تشکیل جلسه رسیدگی، مالکیت دولت را در اراضی مورد ادعا محرز تشخیص داده و حکم به محکومیت وی به خلع ید از اراضی و قلع و قمع مستحدثات موجود در ملک صادر می‌کند.

قطعیت خلع ید در دادگاه تجدیدنظر استان البرز

وی اضافه کرد: پس از صدور رأی دادگاه شهرستان ساوجبلاغ با توجه به تجدید نظرخواهی متصرف، این پرونده مورد رسیدگی مجدد قرار گرفت و با احراز تخلفات صورت گرفته از سوی متصرف، در نهایت رأی مذکور مبنی بر محکومیت وی به خلع ید از اراضی ملی و قلع و قمع مستحدثات ایجاد شده، در نهم اسفند سال قبل از سوی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان البرز تأیید و قطعی شد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز با بیان اینکه پس از قطعیت رأی، در ششم فروردین ماه سال جاری با دستور رئیس دادگستری شهرستان ساوجبلاغ، اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ شد که با توجه به عدم اجرای حکم توسط متصرف، روز جاری حکم قضائی در خصوص خلع ید و قلع و قمع مستحدثات غیرقانونی ایجاد شده در این اراضی ملی اجرا گردید و بر این اساس و در راستای اجرای دستورات و تأکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی و نیز جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و ساخت و سازهای غیرمجاز در مراحل اولیه، با اجرای رأی قطعی صادر شده از دادگاه‌های استان البرز، علاوه بر استرداد بیش از ۵۰ هکتار از اراضی ملی به ارزش تقریبی ۲ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال، از تغییر کاربری، تفکیک، قطعه بندی، ویلاسازی و واگذاری غیرقانونی این اراضی پیشگیری و جلوگیری شد.

کد خبر 747179

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • بسته شدن پرونده ایستگاه خط ۷ مترو تهران
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • پرونده ایستگاه های اصلی خط ۷ مترو امسال بسته می شود
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷
  • برنامه عملیاتی شرکت مترو تهران برای خط ۷ در سال جاری
  • مرگ مشکوک پسر جوان در ایستگاه مترو سرسبز + جزئیات
  • حادثه مرگبار برای پسر جوان در ایستگاه مترو سرسبز