Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  محققان پی بردند وجود مقادیر بالا باکتری های بیماری زا در جفت زن باردار عامل زایمان زودهنگام است.این یافته از این نظریه حمایت می کند که عفونت مادر می تواند موجب زایمان زودهنگام شود، یعنی نوزاد زودتر از هفته ۳۷ بارداری متولد شود.

 

«لیدیا لئون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالج لندن، در این باره می گوید: «ما تعداد زیادی باکتری های بیماری زا معروف نظیر مایکوپلاسما و اوره پلاسما را در زنانی که زایمان زودهنگام خودبخودی داشتند مشاهده کردیم که رابطه بین عفونت مادر و زایمان زودهنگام را تایید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

در این مطالعه، محققان باکتری ها را در هر دو نمونه جفت زایمان سالم و زایمان زودهنگام بیش از ۲۵۰ زن بررسی کردند.لئون در ادامه می افزاید: «تفاوت آشکاری در نوع باکتری های مشاهده شده در جفت وجود داشت که به نوع زایمان به شکل سزارین یا طبیعی بستگی دارد.»

 

به گفته محققان، هنوز فهم ما از زایمان زودهنگام خودبخودی محدود است و نیاز به تحقیقات بیشتری در این زمینه وجود دارد.زایمان زودهنگام با هردو ناتوانی های روانی و فیزیکی مرتبط است و علت اصلی مرگ و میر نوزاد در جهان شناخته می شود. عفونت دلیل مهم زایمان زودهنگام خودبخودی است.

 

سرپوش

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: جفت گوناگون زن باردار باکتری جام نیوز زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی مفید برای مشکلات معده

آفتاب‌‌نیوز :

از ریشه شیرین بیان در اکثر فارماکوپه‌ها به عنوان دارو یاد شده است. گلیسریزنیک اسید با توانایی مهار باکتری هلیکوپیلوری در درمان زخم معده، مشکلات مخاطی معده و کاهش اسید معده مؤثر است. شیرین بیان بر سیستم غدد درون ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خون را کاهش دهد. همچنین اثبات شده است که لیکوریک یا ریشه خشک شیرین بیان اثرات افزایش ترشح سرتونین و پروستاگلندین در معده را دارد و اثرات ضدتورم معده را از این طریق اعمال مینماید.

نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاوونوئید‌های موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می‌شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می‌توان از شیرین بیان برای درمان آفت‌ها و زخم‌های دهانی نیز بهره برد.

از این گیاه در ترکیب شربت‌های ضد سرفه استفاده می‌شود. این گیاه برای دستگاه گوارش و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر عمل می‌کند؛ چون حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد مورد نیاز بدن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • قهرمانی زودهنگام و بدون باخت مس/ دربی نقش‌جهان به نام گیتی‌پسند
  • قهرمانی زودهنگام مس و تلاش قعرنشینان برای بقا در لیگ برتر هندبال مردان 
  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید