Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@19:01:27 GMT

سرطان در یک قدمی بچه پولدارها

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۳۹۴۰

سرطان در یک قدمی بچه پولدارها

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند قرار گرفتن نوزادان درمعرض میکروب‌های محیطی کم خطر می‌تواند از ابتلای آن‌ها به برخی بیماری‌ها ازجمله سرطان خون جلوگیری کند.
 
کارشناسان اعتقاد دارند سرطان خون در کودکانی که درخانه‌های فوق العاده تمیز زندگی می‌کنند بیشتر از سایر کودکان بروز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این پژوهش همچنین نشان داده است کودکان نوپایی که در مهدکودک‌ها بازه‌ای از روز را می‌گذرانند و در مجاورت با انواع میکروب وباکتری‌های کم خطر قراردارند ۳۰ درصد کمتر از سایر نونهالان به بیماری سرطان لوسمی مبتلا می‌شوند.
 
نتیجه حیرت انگیز این پژوهش نشان می‌دهد، ابتلا به سرطان خون مخصوص اطفال در خانواده‌های ثروتمند بیشتر وجود دارد.
 
عفونت‌ها و عامل‌های بیماری‌زا که در اجتماع مانند مهد کودک‌ها وجود دارد سبب کاهش ابتلای کودکان به سرطان‌هایی چون لوسمی حاد لنفوبلاستیک (ALL) می‌شود.
زندگی در اجتماع سبب افزایش قدرت ایمنی بدن کودکان و افزون بر مصونیت از ابتلا به سرطان خون، مانع از ابتلای آن‌ها به بیماری هایی چون آلرژی و آسم می‌شود.
پژوهش درباره رابطه ابتلا به سرطان خون اطفال و محیط زندگی بدون میکروب و آلودگی به وسیله دانشمندان موسسه تحقیقات سرطان در لندن انجام شده است.
بیماری ALL شایع‌ترین نوع سرطان لوسمی درکودکان و سبب ابتلای یک کودک از هر ۲۰۰۰ کودک می‌شود.
 
از جمله نشانه‌های این بیماری می‌توان، ضعف عمومی، خستگی، تب، عفونت‌های مکرر، کبودی یا خونریزی، وجود خون در ادرار یا مدفوع، کاهش وزن محسوس، درد‌های استخوانی، تنگی نفس، تورم غدد لنفاوری و مواردی از این دست را نام برد.
 
محققان توصیه می‌کنند والدین در صورت مشاهده چنین علامت‌هایی در کودکان خردسال سریع به متخصص مراجعه کنند.
 
پژوهش‌ها همچنین نشان داده اصلی‌ترین درمان برای برطرف کردن این بیماری، شیمی درمانی است هرچند که درکنار شیمی درمانی از سایر روش ها، چون رادیوتراپی و پیوند مغزاستخوان نیز استفاده می‌شود.
 
دربیشتر موارد افراد مبتلا به این بیماری نجات پیدا می‌کنند، اما در برخی موارد لوسمی اطفال سبب مرگ آن‌ها یا از دست رفتن توان باروری می‌شود.
 
کارشناسان اعلام کرده اند شیردهی مادربه نوزاد می‌تواند از ابتلای کودک به این بیماری با درصد زیادی جلوگیری کند.
 
نظافت بیش از اندازه خانه، جلوگیری از بازی کودک با سایر کودکان یا در فضای باز، نفرستادن کودک به مهد کودک، رژیم غذایی محدود برای کودک، همراه نبردن کودک خردسال به همراه والدین به خارج از خانه، محل کار یا رستوران و فروشگاه‌ها همگی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن کودک می‌شود.
 
محققان امیدوار هستند با شناسایی راهکار‌های جدید برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان خردسال بتوانند از ابتلای کودکان به این بیماری جلوگیری و نوعی پیشگیری انجام دهند.
 
یافته‌های این پژوهش در مجله Nature Reviews Cancer منتشر شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرطان پولدارها ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی