Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی گفت: عده زیادی از همکاران ما در بنیاد در سال‌های اخیر بازنشسته شده‌اند و عده زیادی نیز در آستانه بازنشستگی قرار دارند و می‌توان گفت 40 درصد از کارکنان این مجموعه در سال‌های گذشته منفک شده‌اند و در سال جاری و 3 سال آینده نیز حدود 2 هزار نفر دیگر بازنشسته می‌شوند.

ایران آنلاین / بیست و سومین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز سه‌شنبه اول خردادماه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مهندس جمشید انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، معاونین و جمعی از مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران در ساختمان ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی در این جلسه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به تاریخچه تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و گفت: این نهاد در سال 1358 با دستور امام خمینی (ره) با هدف رسیدگی به امور خانواده‌های معظم شهدای انقلاب تأسیس شد. با وقوع جنگ تحمیلی عده‌ای از هموطنان ما به شهادت رسیدند و عده دیگری نیز به درجه جانبازی و آزادگی نائل شدند و برای رسیدگی به امور این عزیزان نیز سازمان‌های جداگانه‌ای شکل گرفت.
وی افزود: در سال 1383 با دستور مقام معظم رهبری این 3 نهاد ایثارگری ادغام شدند و بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفت. در حال حاضر جامعه هدف این مجموعه جامعه بسیار بزرگی است، اما تعداد کارکنان این نهاد محدود است که این مسئله مشکلاتی را ایجاد می‌کند. عده زیادی از همکاران ما در بنیاد در سال‌های اخیر بازنشسته شده‌اند و عده زیادی نیز در آستانه بازنشستگی قرار دارند و می‌توان گفت 40 درصد از کارکنان این مجموعه در سال‌های گذشته منفک شده‌اند و در سال جاری و 3 سال آینده نیز حدود 2 هزار نفر دیگر بازنشسته می‌شوند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه بنیاد از دستگاه‌های پیشرو در اجرای برنامه چابکسازی و اصلاح نظام اداری بوده است افزود: بنیاد در طول سال‌های گذشته 25 درصد از ساختارها و پست‌های سازمانی خود را کاهش داده است و معاونت‌ها و ادارات کل این مجموعه کاهش یافته‌اند. در حال حاضر مجوز استخدام رسمی نیرو در مجموعه بنیاد وجود ندارد و بعضی از نیروهای قراردادی با سابقه کاری بیش از 10 سال در مجموعه فعال هستند که دارای توانایی و تجربه خوبی هستند و تبدیل وضعیت این افراد می‌تواند کمک خوبی به مجموعه نیروی انسانی بنیاد باشد.
معاون رییس جمهور با اشاره به سایر اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر بهبود فرایندهای اداری گفت: تشکیل بانک جامع اطلاعاتی ایثارگران، توسعه زیرساخت دولت الکترونیک و همراهی همه‌جانبه بنیاد با برنامه‌های اصلاح نظام اداری بنیاد را جزو دستگاه‌های برتر دولت قرار داده است و بنیاد موفق شده است ضمن کسب عنوان برتر در طول 2 سال گذشته در جشنواره شهید رجایی، امتیاز برتر را در طرح تکریم ارباب‌رجوع نیز به دست آورد.
مهندس جمشید انصاری نیز در این جلسه گفت: مجموعه گزارش‌هایی که از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت کرده‌ایم حکایت از حرکت روبه‌جلوی این مجموعه در اصلاح ساختارها، چابکسازی، توانمندسازی نیروهای انسانی و استفاده از فناوری‌های جدید در ارائه خدمات دارد و می‌توان گفت بنیاد از دستگاه‌های برتر در این زمینه‌هاست که این اهتمام قابل‌تقدیر است.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تعریف این سازمان از پست سازمانی گفت: پست سازمانی ظرفیتی برای کار تمام‌وقت یک نیرو در سازمان محسوب می‌شود و این موضوع باید در نگاه به وضعیت نیروهای انسانی هر مجموعه در نظر گرفته شود.
وی تأکید کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به محدودیت های جذب نیروی انسانی وظیفه خود می‌داند که در روند اصلاح نظام اداری با توجه به جامعه هدف خاص بنیاد شهید و امور ایثارگران که همه ما مدیون آن‌ها هستیم، محدودیت‌های کمتری را برای بنیاد در نظر بگیرد.
سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کارگروه‌های بنیاد برای اصلاح نظام اداری گفت: امروز بنیاد شهید و امور ایثارگران این ظرفیت را دارد که در صورت آمادگی سایر دستگاه‌ها تمام خدمات خود را در بستر الکترونیکی ارائه کند.
مهدی ریاحی کیا مدیرکل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه گزارشی از آمارهای موجود در زمینه نیروهای انسانی بنیاد پرداخت./ایثار

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است

به گزارش خبرنگار مهر، علی مطهری عصر سه شنبه در همایش فرهنگیان ایثارگر استان افزود: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

وی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

مطهری افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسئولان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 6099876

دیگر خبرها

  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟