Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@00:15:19 GMT

قارچ های فله ای نام و نشان پیدا میکنند

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۵۹۴۵

مدیرکل دفتر امور گلخانه و قارچ‌های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۱۵۰ هزار تن قارچ پرورشی خوراکی تولید می‌شود که هیچ مشکلی از نظر سلامت ندارد و مسمومیت‌های اخیر به دلیل مصرف قارچ‌های سمی برداشت شده از محیط‌ طبیعی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

علی صدیق‌پناه رئیس انجمن علمی قارچ خوراکی ایران درباره خرید قارچ فله‌ای و این نگرانی که ممکن است، قارچ‌های فله‌ای هم سمی و آلوده باشند، گفت: تفاوت قارچ‌ های بسته‌بندی و فله‌ای در این است که قارچ‌های فله‌ای منشأ مشخصی از لحاظ محل تولید ندارند، اگر چه ممکن است قارچ پرورش یافته در محیط گلخانه باشد و بر همین اساس به دنبال طراحی هولوگرامی دارای شماره سریال هستیم، تا از این پس روی بسته‌بندی قارچ‌های پرورشی درج شود

وی افزود:قارچ‌هایی که تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی و در محیط‌ های گلخانه‌ای تولید می‌شود، چه از لحاظ نوع قارچ و چه از لحاظ روند تولید هیچ مشکلی ندارند و حتی برای تولید آنها از هیچ سمی استفاده نمی‌شود که بخواهد برای مردم تبعاتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: موارد فوت یا مسمومیت‌هایی که طی یک ماه اخیر در مورد آن اطلاع‌رسانی شده مربوط به افرادی است که قارچ‌های طبیعی را از محیط‌های جنگلی و یا دامنه کوه جمع‌آوری کرده و به گونه‌ای قارچ‌های وحشی بوده‌اند که سمی یا غیرسمی بودن آنها مشخص نیست.

او به این نکته هم اشاره کرد که البته تمام مسمومیت‌های اخیر حتی از طریق قارچ‌های خوراکی فله‌ای هم نبوده است.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: قارچ پرورشی قارچ های سمی قارچ خوراکی مسمومیت قارچ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند

به گزارش خبرآنلاین از اطلاعات آنلاین، دکتر خالد قاسم متخصص دندانپزشکی و عضو موسسه ارتودنسی ایمپرس لندن (Impress) اعتقاد دارد مصرف تنقلات یکی از عوامل اصلی پوسیدگی دندان در بین کودکان و بزرگسالان است. موارد زیر که برای بزرگسالان به عادت تبدیل شده برای سلامت دندان مضر هستند.

چای
چای و قهوه علاوه بر ایجاد لکه روی دندان‌ها باعث فرسایش مینای دندان می‌شوند. وقتی چای با اسانس‌های طعم دهنده نیز همراه باشد این فرسایش بیشتر خواهد شد. بهتر است در هر بار استفاده از چای دندان خود را مسواک بزنید.

شیر جو
شیر جو در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است و به ویژه برای گیاهخواران یا کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند این شیر توصیه می‌شود. اگرچه شیر جو دوسر ممکن است به طور فعال به دندان‌های شما آسیب نرساند، اما در مقایسه با همتای لبنی خود ممکن است بر سلامت دهان و دندان شما تاثیر داشته باشد.

کیک
پلاک چسبنده روی دندان‌های شما از قند موجود در کیک تغذیه می‌کند و اسیدی ایجاد می‌کند که در نهایت باعث پوسیدگی می‌شود.

میوه‌های خشک
میوه خشک ممکن است برای کسانی که سعی می‌کنند غذاهای سلامی در میان وعده‌ها استفاده کنند، ایده معقولی باشد، ولی در واقع مملو از شکر است. میوه‌های خشک معمولاً برای حفظ تازگی با شکر اشباع می‌شوند و بهتر است به جای این میوه‌های خشک از میوه‌های تازه استفاده کنید.

موز
اگرچه موز حاوی مواد مغذی و ویتامین‌های متعددی است، اما گلوکز، فروکتوز و ساکارز بالایی دارد. ساکارز، گلوکز و فروکتوز انواع قندهایی هستند که عمدتا در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند. در مقادیر کم موز به نظر می‌رسد مفید باشد، ولی باقیمانده‌های آن در دهان موجب تجریه سریع به قند می‌شود و برای سلامت دندان‌ها مضر است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902681

دیگر خبرها

  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد