Web Analytics Made Easy - Statcounter

دزفول - ایرنا - رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: پنج واحد تهیه و تولید مواد خوراکی در این شهرستان به دلیل تخلف به دادگاه معرفی شدند.

به گزارش ایرنا رضا پورآئین روز سه شنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دزفول افزود:طرح تشدید بازرسی های بهداشت در ماه مبارک رمضان به صورت مستمر انجام می شود و از یکم تا پنجم ماه مبارک رمضان 384 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دزفول انجام شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:همچنین در این مدت 92 بازدید از اماکن عمومی،827 مورد کلرسنجی،26 مورد بازرسی از کارگاه های تهیه زولبیا ،29 مورد نمونه برداری آب آشامیدنی و 13 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است .
وی گفت:در بازرسی انجام شده مقادیری دوغ محلی،لبنیات و دیگر مواد غذایی فاسد معدوم شدند.
رئیس مرکز بهداشت دزفول همچنین از وضعیت حمل و دفع پسماندهای عفونی در دزفول ابراز نگرانی کرد.
روزانه حدود یک تن پسماند عفونی در دزفول تولید می شود.

**16 هزار مشترک آب خام در دزفول
مدیر شرکت آبیاری قدیم دزفول با اشاره به اینکه شهروندان دزفولی درخواست زیادی برای اشتراک آب خام دارند گفت:این شرکت 16 هزار مشترک دارد.
حمیدرضا طالبیان افزود:شرکت آبیاری قدیم دزفول از سال 1324 آغاز به کار کرده و از نخستین شرکت های ثبت شده کشور می باشد و به نوعی بخشی از هویت و پیشینه شهرستان دزفول محسوب می شود.
وی افزود:مشترکان آبیاری قدیم دزفول( آب خام )، اشتراک آب تصفیه شده نیز دارند و از آب غیرقابل شرب برای شستشو و آبیاری فضای سبز استفاده می کنند لذا نمی توان مشترکان 50 ساله را از این نوع آب محروم کرد.
وی گفت:اداره آب وفاضلاب دزفول به دلیل کاهش درآمد خواستار جمع آوری شبکه آب خام می باشد در حالی که نمی توان شهروندان را به علت سوددهی و درآمدزایی یک شرکت از آب خام محروم کرد ضمن اینکه متقاضیان زیادی خواهان ایجاد اشتراک آب خام در دزفول هستند.
طالبیان اضافه کرد:بر روی قبض آب خام غیرقابل شرب بودن آن قید شده و شهروندان برای جلوگیری از بروز مشکلات بهداشتی باید به این موضوع توجه کنند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت:درآمدزایی شرکت آبفا دلیل قانع کننده ای برای حذف آب خام نیست و در صورت امکان باید مشکلات آبیاری قدیم یا آب خام که به عنوان یک برند در سطح وزارت نیرو و وزارت کشور مطرح است حل شود.
وی افزود:البته برخی موارد در خصوص آب خام دزفول نگران کننده است که فرسودگی خطوط انتقال آب در بافت قدیم دزفول و مصرف بی رویه آب خام به دلیل نداشتن کنتور باید برطرف شود.
طالبیان مدیر شرکت آبیاری قدیم دزفول نیز گفت:امکان تعبیه کنتور بر آب خام نیست ولی در صورتی که کنتوری سازگار با این نوع آبیاری معرفی شود قطعا استفاده خواهد شد.
وی افزود:شبکه توزیع آبیاری قدیم دزفول 80 درصد اصلاح شده و مشکل خطوط انتقال نیز تا 2 سال آینده برطرف خواهد شد.
6068/7278

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و سلامت شوراي سلامت دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره محصولات تولید شده در این شرکت توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی برپایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

وی در همین راستا افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی برپایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های موادغذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله عدم توجه به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده برپایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی ۲ هزار نفر در چهار واحد فرآوری سنگ آهن اسدآباد
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • گوشت، شکر و برنج دولتی افزایش قیمت نداشته است
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • مصرف غذاهای سوخته یا گرم کردن مجدد موادغذایی سرطان‌زا است؟
  • انبار کالای یک شرکت مواد غذایی در شیراز آتش گرفت
  • معرفی نوار نقاله