Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر  آموزش و پرورش ناحیه ۶ اصفهان با بیان اینکه کمبود فضای آموزشی مهم‌ترین موضوع منطقه است، گفت: جمعیت دانش‌آموزان منطقه ۶ طی ۴ سال گذشته از ۲۹ هزار نفر به ۳۴ هزار دانش‌آموز رسیده و هم‌اکنون وضعیت آماری منطقه از مهم‌ترین مشکلات حاضر است. ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علیرضا اعتباریان  عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان  که با حضور فرماندار اصفهان، دبیر شورا، اعضای شورا، روسای نواحی 6گانه آموزش و پرورش و سایر مسئولین ذی‌ربط در محل آموزش و پرورش ناحیه 6 اصفهان برگزار شد، با اشاره به مشکلات ناحیه 6 اظهار داشت: در پی کمبود فضای آموزشی و با کمک‌های سازمان نوسازی مدارس، دوازدهمین مدرسه از 4 سال گذشته در منطقه گورت اصفهان افتتاح شد و تاکنون بیش از 15 فضای آموزشی، ورزشی و غیره به بهره‌برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: جمعیت دانش‌آموزان طی 4 سال گذشته از 29 هزار تن به 34 هزار دانش‌آموز رسیده و هم‌اکنون وضعیت آماری منطقه از مهم‌ترین مشکلات حاضر است. در این راستا پیش‌بینی فضای آموزشی با توجه به رشد این جمعیت در آینده بسیار مشکل خواهد بود.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 6 اصفهان پیرامون سایر مشکلات فضای آموزشی بیان کرد: در پی مشکلات فضای آموزشی، مجوز مدرسه‌‎ای تخریبی برای پوشش این جمعیت به مدت یکسال صادر شد و این در حالی است که تغییرات و توسعه شهر در منطقه اشکاوند نیز مشکلاتی را در پی کمبود فضای آموزشی ایجاد کرده است.

خیرین نباید تنها کسانی باشند که مدرسه می‌سازنند

وی  ادامه داد: در منطقه حصه اصفهان نیز 11 مدرسه در 7 فضا پوشش داده می‌شود و متاسفانه در آن منطقه از داشتن مدرسه دولتی مناسب محروم هستیم. امید است در این جلسه مصوبه‌ای پیرامون احداث مدرسه دولتی مناسب در این منطقه صادر شود زیرا قرار نیست که تنها خیرین به ساختن مدارس اقدام کنند.

اعتباریان خاطرنشان کرد: 60 درصد دانش‌آموزان در حوزه شهری و 40 درصد مابقی در حوزه روستایی حضور دارند و این در حالی است که آنچه هم‌اکنون سیستم را دچار اختلال کرده، مشکلات حاضر در کمبود فضای آموزشی است.

کلاس رمضان یک هزار و 400 سال قدمت دارد

 نماینده امام جمعه اصفهان در آموزش و پرورش با اشاره به مباحث معنوی و اسلامی در مدارس اظهار داشت: یک هزار 400 سال است که کلاس رمضان در دنیا برگزار می‌شود و همه باید در شرکت در این کلاس‌ها پیش‌قدم باشند و از آن نهایت استفاده را در جهت رشد و تکمیل خود به کار گیرند.

حجت‌الاسلام رضا فراهینی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین این کلاس‌ها، کلاس نماز است که دانش‌آموزان باید در مدارس به این کلاس پر فیض دعوت شوند، این در حالی است که درصد زیادی از دانش‌آموزان نیز در این ماه مبارک روزه‌دار هستند و بدین وسیله می‌توانند سبک زندگی و نقاط ضعف خود را بشناسند و در جهت رفع آن‌ها کوشش کنند.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد گفت: ۲۷ مدرسه در منطقه «تبادکان» شهرستان مشهد به عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور طی مدت ۶ ماه ساخته و افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مشهد، محمدحسین عبداللهی در آئین افتتاح مدرسه دو کلاسه روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: وسیع‌ترین منطقه آموزش و پرورش کشور با ۱۵۱ هزار دانش‌آموز در روستاهای بخش مرکزی و مناطق شهری ۲، ۳، ۴، ۵، ۱۰ و ۱۲ در مناطق پیرامونی و حاشیه‌نشین کلانشهر مشهد خدمات آموزشی می‌دهد.

وی ادامه داد: از ۱۰ آبان سال گذشته تا امروز، یعنی در مدت حدود ۶ ماه، ۲۷ مدرسه کوچک و بزرگ با ۲۱۸ کلاس درس با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران و با ۲ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شده است.

رئیس منطقه آموزش و پرورش تبادکان مشهد ضمن تجلیل از کمک خیران در ساخت مدارس اظهار کرد: همچنین یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح در منطقه تبادکان قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز به بهره‌برداری می‌رسند.

همچنین محسن داوری، فرماندار مشهد در ادامه این مراسم گفت: در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم‌برخوردار، خیران به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

وی افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیران برای ساخت یک مدرسه کم باشد، اما این مسئله دارای اهمیت نیست، چرا که مهم برکت کمک‌های خیران است.

داوری ادامه داد: ساخت مدارس خیرساز با برکت است، چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت از آن توجه بیشتری می‌کنند.

کد خبر 747327

دیگر خبرها

  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند
  • وزیر آموزش و پرورش: ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم احداث شد