Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@04:15:30 GMT

مدیریت نمایشگاه قرآن نباید سلیقه‌ای باشد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۸۷۸۷

مدیریت نمایشگاه قرآن نباید سلیقه‌ای باشد

مهدی طوسی، استاد منبت و مشبک در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با بیان این‌که سال‌هاست در نمابشگاه قرآن حضور دارم، گفت: از دوره هشتم جشنواره من به طور مرتب در نمایشگاه قرآن حاضر بوده‌ام، چون فضایی را که در این نمایشگاه وجود دارد، بسیار دوست داشته و می‌پسندم. در حقیقت باید بگویم که من در این نمایشگاه الهام می‌گیرم تا کارهایی تولید کنم که هم مفهوم قرآنی دارد، هم این‌که ظاهر آن از ساختاری معنوی سود می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی از سابقه خود در نمایشگاه قرآن سخن می‌گویم، شاید این سوال در ذهن به وجود آید که من از این محل سود مالی کسب می‌کنم، در صورتی‌که به هیچ‌وجه این‌گونه نیست، و الا اگر به دنبال نفع مالی بودن و کار بازاری کردن در کارگاه سود آوری بیشتری داشت. مطلب دیگر این‌که کار بازاری شاید دست‌آورد مادی داشته باشد، اما ماندگاری هنر قرآنی را نباید با دیگر عرصه‌ها مقایسه کرد.

این هنرمند مشبک اضافه کرد: هنر قرآنی را می‌توان در تمام اشکال هنر مشاهده کرد، ولی من بشخصه هنری را دوست دارم که به روی چوب خلق شود، چون باورم این است که چوب روح دارد و کار هنری بیشتر به روی آن می‌نشیند به ویژه که هنر مربوطه از مفاهیم قرآنی نیز سود برده باشد.

طوسی تاکید کرد: من سال‌هاست در هنر فعالیت دارم و موزه‌های بسیاری را هم دیده‌ام و مدتی هم در موزه سعدآباد و نیاوران فعالیت کرده‌ام، اما هیچ معنا و مفهومی را والاتر از هنر قرآنی ندیدم، حتی اگر در این حوزه کمبودهایی نیز وجود داشته باشد، به برکت نام قرآن بسیاری از معایب پوشش داده می‌شود.

وی درباره نمایشگاه قرآن و سلیقه‌های خاصی که در بخش هنری آن وجود دارد، اظهار کرد: آسیب جدی نمایشگاه قرآن را باید در ظرفیت قرآنی آن تعریف کرد، چون در هر دوره یک شکل از هنر را در نمایشگاه قرآن شاهد هستیم. در دوره‌ای به شکلی گسترده بخش‌های هنری مد نظر قرار گرفته و در سالی دیگر توجه به قرآن شکلی محدود به خود می‌گیرد. من این مسئله را آسیبی جدی نمایشگاه قرآن می‌دانم.

این هنرمند در پایان گفت: برای من جای سوال دارد که چرا وقتی سخن از صرفه‌جویی می‌شود، این گفته در موضوعات قرآنی نمود پیدا می‌کند! آیا از قرآن موضوعی ارجح‌تر نیز وجود دارد؟ این پرسش را مطرح کردم تا بگویم برای هنر قرآنی هر اندازه که هزینه شود باز هم کم است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین شیخی چهارشنبه شب در آئین تجلیل از ۲ معلم نمونه قرآنی استان به مناسبت روز معلم در شهر بوشهر با اشاره به سخن حضرت علی (ع) در مورد معلم و یاد گرفتن مطلبی از معلم گفت: دغدغه معلم همیشه این است که حیات بشر، بر مدار ارزش‌ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه معلمی در قرآن به عنوان جلوه‌ای از قدرت لا یزال الهی، نخست ویژه ذات مقدس خداوند تبارک و تعالی دانسته شده است افزود: در نخستین آیات قرآن که بر قلب مبارک پیغمبر اکرم (ص) نازل شد، به این هنر خداوند اشاره شده است که بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت بخوان! و پروردگارت کریم‌ترین است همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی‌دانست.

حجت الاسلام شیخی با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی شهرستان بوشهر گفت: در بوشهر بیش از ۵۰ حافظ قرآن کریم وجود دارد که این موضوع نشان از از خودگذشتگی های معلمینی همچون استاد نجفی و محبوبی است که با وقف زندگی و وقت گران بهای خود باعث به ثمر نشستن این حافظان کلام وحی شده‌اند و بر خود می‌بالیم که در مرکز استان معلمینی وجود دارند که دغدغه آنها ترویج معنی و مفاهیم قرآنی در جامعه است.

کد خبر 6094782

دیگر خبرها

  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • شاهکار رهبر انقلاب در تفسیر قرآن
  • اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تبیین و نشر داده شود
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان