Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@01:22:39 GMT

بهتر است در ماه رمضان چه رژیمی را دنبال کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۱۴۲۷

بهتر است در ماه رمضان چه رژیمی را دنبال کنیم؟

   
در ماه مبارک رمضان رژیم غذایی نباید به نسبت قبل خیلی تغییر کند و در صورت امکان باید ساده باشد و باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن تاثیر زیادی نداشته باشد. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران می‌خوانیم.

بهتر است چه رژیمی را در ماه رمضان دنبال کنیم؟

پیام فرح بخش متخصص تغذیه اظهار کرد: بسیاری از افراد تصور می‌کنند با حذف وعده‌ی غذایی سحر در ماه مبارک رمضان می‌توانند به کاهش وزن خود کمک کنند، اما این در حالی است که حذف وعده‌ی سحر در ماه مبارک رمضان با توجه به طولانی بودن مدت زمان روزه داری باعث آسیب به سلامت بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در این ماه افراد باید در نظر داشته باشند که از پرخوری دوری کنند، زیرا اضافه وزن در این دوران باعث ایجاد مشکلات در گوارش می‌شود و استراحت کردن با معده پر اختلالاتی را در دستگاه گوارش به وجود می‌آورد.

فرح بخش تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه‌ی زولوبیا، بامیه، حلوا و حلیم دراین دوران باید خودداری شود و باید به صورت متناسب مورد استفاده قرار بگیرد به گونه‌ای که در هنگام افطار بهتر است ۲ الی ۳ عدد بامیه بخورند و سعی کنند که آش و حلیم را را از بخش‌هایی تهیه کنند که مجوز سازمان بهداشت دارند و توصیه می‌شود که در هنگام خرید آش و حلیم از ظروف یک بار مصرف هم دوری کنند، زیرا مواد پلاستیکی موجود در این ظرف‌ها در صورت برخورد با حرارت باعث ایجاد سرطان در بدن می‌شوند.

این متخصص اظهار کرد: مصرف میوه و سبزی جات جز مواردی است که نباید از آن غافل شد به افراد روزه دار باید ۳ الی ۴ عدد میوه به اندازه مشت دست از میوه‌ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: استفاده از سبزیجات در این دوران باید حتما لحاظ شود، زیرا سبزیجات به خاطر فیبر فراوان از تشنگی روزه داران در طول روز جلوگیری می‌کند هم چنین بهتر است که افراد در وعده‌ی افطار مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر، آش و حلیم استفاده کنند و در وعده‌ی سحر، غذا‌های خورشتی را به مصرف برسانند.

در هنگام شام و سحری فقط از یک نوع غذا استفاده شود که شامل سه گروه غذایی باشد و در مصرف چند نوع غذا باهم خودداری شود.

سعی شود حتما سحری میل شود، زیرا به فرموده پیامبر (ص): «در آن برکت است» و نیاز تغذیه‌ای بدن را در طول روز تامین می‌کند و از کاهش قند خون و از بی­حوصلگی و خستگی و کاهش یادگیری جلوگیری می‌کند.

در وعده سحری غذا‌های کم حجم مصرف شود، سعی شود غذا‌های فیبردار مصرف شود.

مصرف سبزیجات و میوه جات هنگام سحری و شام بسیار مناسب است و کمک به دفع سموم می‌کند و تشنگی در طول روز را کاهش می‌دهد.

در شام و سحر سعی شود از آرد سبوسدار استفاده شود. (نانی که با آرد سبوسدار پخت شده باشد مانند نان سنگک)

در سحری از مصرف غذا‌هایی مثل: کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت، گوشت سرخ کرده، جوجه کباب، ماهی کباب، همچنین غذا‌هایی که ادویه زیاد دارند خودداری شود، زیرا این غذا‌ها موجب تشنگی می‌شوند.

از مصرف غذا‌های شیرین و چرب مثل زولبیا و بامیه در هنگام افطاری خودداری شود.

مصرف غذا‌های ساندویچی و سس مایونز نیز ضرر دارد و مناسب نیست.

جهت احساس تشنگی کمتر می‌توان در پایان سحری لیموترش استفاده کرد.

در شام و سحری از مصرف غذا‌های سنگین و سرخ کرده پرهیز شود.

بعد از مصرف سحری بلا فاصله نخوابید.

در هنگام سحری از نوشیدن چای خودداری شود، زیرا مدر بوده و دفع آب بدن را زیاد می‌کند و موجب تشنگی می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماه رمضان رژیم غذایی افطار سحری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات

معاون صنایع عمومی وزارت صمت ازرشد ۲۵ درصدی صادرات مکمل‌های غذایی در سال ۱۴۰۲ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی برادران امروز در حاشیه سیزدهمین همایش طلای سبز در جمع خبرنگاران درباره روند تولید مکمل‌های غذایی و رژیمی اظهار کرد: بیش از 100 واحد تولیدی در حوزه تولید مکمل‌ها و بیش از 200 واحد تولیدی نیز برای این محصولات داریم که به عنوان بدون کارخانه می‌توانند این مکمل‌ها را تولید کنند.

وی افزود: در سال 1397 میزان 118 میلیون دلار مواد اولیه را برای صنعت تولید این محصولات تامین می‌کردیم اما این رقم امروزه به حدود 8 میلیون و 750 هزار دلار رسیده است و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم جشن خودکفایی در تولید مواد اولیه مکمل‌های غذایی و رژیمی را برگزار کنیم.

تولید 250 میلیون مکمل/ صادرات 13 میلیون دلاری داروهای سنتی

برادران گفت: الان عمده نیاز داخلی با محصولات تولید داخل تامین می‌شود و ظرفیت‌هایی نیز برای صادرات داریم و در سال 1402 نسبت به سال 1401 توانستیم 25 درصد افزایش صادرات مکمل‌ها را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف قند از رژیم غذایی چه عوارضی دارد؟
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • این میوه از صدتا کدئین بهتر است
  • افزایش ابتلا به بیماری کبدی با این نوشیدنی شیرین
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟
  • طرز تهیه اسموتی توت فرنگی خوشمزه! یک مُدل با شیر، یک مُدل رژیمی
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • نوشابه های بدون قند رژیمی سرطان زا هستند؟/ شیرین کننده هایی که سبب ناباروری می شوند
  • حذف قند از رژیم غذایی چه عوارضی دارد؟‌
  • اثربخشی بهتر از کدئین با این میوه فصل