Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@23:36:24 GMT

بهترین تغذیه برای فاصله افطار تا سحر چیست؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۱۴۸۲

بهترین تغذیه برای فاصله افطار تا سحر چیست؟

 
 مناسب‌ترین مواد غذایی که می‌توان بین وعده افطار تا سحر میل کرد تا هم از چاق شدن و اضافه وزن در ماه رمضان جلوگیری کرده باشید و هم بهداشت و سلامت بدنتان را به خطر نینداخته باشید، در ادامه این مطلب بیان شده است. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سلامت نیوز می‌خوانیم.

بهترین مواد غذایی برای فاصله افطار تا سحر کدامند؟

به طور سنتی، خوردن غذا‌های سبک مانند خرما و سوپ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برای وعده افطار و سحری بسیار مناسب است که به سرعت هم هضم می‌شوند و کالری کمتری دارند.

گنجاندن لبنیات در وعده‌های غذایی بسیار ضروری است و گنجاندن ماست و دوغ خانگی کم‌نمک در وعده‌های افطار و سحر چربی‌های بدن را با سرعت بیشتری می‌سوزاند.

نوجوانان برنامه غذایی ایام روزه داری را به گونه‌ای انتخاب کنند که میزان کالری و پروتئین توصیه شده روزانه را در دو وعده افطار و سحری دریافت نمایند و از خوردن غذا‌های پُرحجم، کم کالری و بسیار آبکی در افطار خودداری کنند و حتما برای صرف سحری از خواب برخیزند.

انجام ورزش‌های بسیار سبک نیز در حالی که روزه هستیم می‌تواند به از بین بردن مواد سمی ذخیره شده در بدن کمک کند. هنگامی که ورزش می‌کنیم، سطح اندورفین آزاد شده از بدن افزایش یافته و ما احساس سبکی و هوشیاری می‌کنیم. انجام تمرینات یوگا قبل از افطار نیز می‌تواند کمک به آرام شدن بدن هم از نظر جسمی و هم از نظر معنوی کند.

اگر شما مسئول آماده‌سازی غذا برای افطار و سحر در منزل هستید، بهتر است یک لیست از این که چه مواد غذایی در این ماه نیاز دارید را تهیه کنید و سعی کنید در نهایت مواد غذایی تازه و سالم از جمله انواع سبزی‌جات، گوشت بدون چربی و میوه را تهیه کرده و از چربی‌ها و شیرینی‌ها به دور باشید.

مصرف میوه و سبزی در وعده‌های سحر و افطار تاکید می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌جات، به دلیل ماندگاری بیشتری که در بدن دارد، ضمن اینکه سیری طولانی‌تری را ایجاد می‌کند حاوی مقدار زیادی آب است که با تامین آب مورد نیاز بدن از بروز تشنگی جلوگیری می‌کند.

وعده سحر مهم‌ترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان است. در این وعده باید از مصرف غذا‌های چرب، شیرین و کنسروی و نیز سوسیس و کالباس و نوشابه‌های گازدار دوری کرد. در این وعده ترجیحا باید مواد کربوهیدارتی مانند برنج و نان و نیز انواع سبزی‌جات و میوه‌ها مصرف شود. ماست و خیار و انواع خورشت‌ها گزینه‌های مناسبی برای وعده سحر هستند.

روزه داران حتما باید با آب گرم و چند عدد خرما روزه خود را افطار کنند، زیرا معده ساعت‌ها خالی بوده و بهتر است با آب گرم که نزدیک به دمای بدن است روزه افطار شود، البته استفاده از چای و یا شیر گرم هم بلامانع است.

معده در طول مدت روزه ساعت‌ها خالی بوده و زمان نیاز دارد که بتواند غذا‌های سنگین را در خود جای دهد و بهتر است پس از صرف افطار نیم ساعت تا یک ساعت فاصله انداخته و سپس غذای سنگین صرف شود تا به سرعت چربی‌های غذا نیز جذب بدن نشوند. منبع: سلامت نیوز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماه رمضان روزه روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی ضد التهاب

آفتاب‌‌نیوز :

مواد غذایی ضد التهاب ممکن است به عنوان یک درمان مکمل برای بسیاری از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های آرتریت روماتوئید، پسوریازیس، آسم، بیماری التهابی روده، لوپوس، تیروئیدیت هاشیموتو و سندرم متابولیک عمل کند. سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از بیماری‌ها نظیر دیابت نوع دو، چاقی، فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی اتلاق می‌شود.

دانشمندان معتقدند التهاب در همه این بیماری‌ها نقش دارد. بنابراین، پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب ممکن است به بهبود سلامت فرد مبتلا به سندرم متابولیک کمک کند.

مصرف یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان همچنین می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها بینجامد. مواد غذایی ضد التهاب باید ترکیبی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان‌ها و چربی‌های مفید باشد. مواد غذایی که ممکن است به مدیریت التهاب کمک کنند شامل ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و سالمون، میوه‌هایی مانند بلوبری، شاه توت، توت فرنگی و گیلاس، سبزیجات خام و یا نیم پز نظیر کلم پیچ، اسفناج و کلم بروکلی، آجیل و دانه ها، زیتون و روغن زیتون، فیبر، حبوبات مانند عدس و لوبیا، ادویه جات مانند زنجبیل و زردچوبه، پروبیوتیک‌ها و پری بیوتیک ها، چای و برخی از گیاهان هستند. به علاوه شایان ذکر است که انواع مواد غذایی سالم باید در رژیم غذایی گنجانده شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جان اوبی میکل: دی بروین با فاصله از مودریچ بهتر است
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • فروش ویژه نهال گردو ریشه ای و گلدانی بدون محدودیت کاشت در کرج با ارسال یک روزه