Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@03:08:25 GMT

تودهنی ملی به سیا بازی وزیر

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۵۰۳۷

تودهنی ملی به سیا بازی وزیر

حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان اولین مقامی بود که در این زمینه موضع گرفت و در مراسمی که با حضور اساتید دانشگاه و پزشکان، دوشنبه‌شب در حال برگزاری بود در واکنش به اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه آمریکا گفت: آقایی که تا دیروز در مرکز جاسوسی بوده الان به عنوان وزیر خارجه آمریکا معرفی شده است و می‌خواهد تعیین تکلیف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما چکاره هستی که درباره ایران و جهان تصمیم بگیری؟ زمان این حرف‌ها گذشته است و مردم ما صدها بار این حرف‌ها را شنیدند و بی‌اعتنایی کردند. وی افزود: کشورهای جهان نمی‌پذیرند که آمریکا بخواهد برایشان تعیین تکلیف کند.

علی لاریجانی رئیس مجلس هم، اظهارات وزیر خارجه آمریکا را سخنانی بی‌حساب و کتاب خواند و گفت که چنین اظهاراتی ارزش پاسخگویی ندارد. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز در توئیتر نوشت: با ملت ایران باید با زبان ادب ومنطق سخن گفت نه تهدید. وی افزود: وزیرخارجه ترامپ٤٠‌ سال از زمان عقب است، اساسا ملت ایران انقلاب کرد تا کسی نتواند به آنها امر و نهی کند. بالاخره دولت ترامپ هم مثل گذشتگان خود مجبور است با این واقعیت منطقه کنار بیاید که ایران باپشتوانه تاریخی وتمدنی‌اش کشور و ملت بزرگ خاورمیانه است.

توهمات شکست‌خورده

محمد‌جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به سخنان پمپئو، در توئیتر نوشت: دیپلماسی حقه بازی آمریکا صرفا بازگشت به عادت‌های گذشته است؛ آمریکا محبوس در توهمات و سیاست‌های شکست خورده‌ای است که از سوی گروه‌هایی با منافع خاص دیکته می‌شود، همان انتخاب‌های غلط را تکرار می‌کند و به تبع آن همان نتایج زیان‌بار را برداشت خواهد کرد.

وی تاکید کرد: ایران در این میان با شرکای خود برای راهکارهای برجام پس از خروج آمریکا همکاری می‌کند.

حسام‌‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور هم در توئیتر نوشت:‌ اعلام استراتژی جدید آمریکا در مورد ایران از الطاف خفیه الهی برای درک عظمت انقلاب اسلامی، توانایی ملی و صلابت رهبری است.ملت ما برای پاسخ به آمریکا متحدتر خواهد شد. پاسخ ایران به ترامپ نه عجولانه ولی دردناک خواهد بود.

محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت نیز گفت: در 40 سال گذشته آمریکا و اقمار آن به هدف خود که تضعیف جمهوری اسلامی ایران است،‌ نرسیده‌اند و شرایط نشان می‌دهد که بنیه‌ دفاعی یا اقتصاد کشور ما که دنبال تضعیف آن بودند، ناکارآمدتر نشده است.‎

محمد رضاعارف، رئیس فراکسیون امید نیز در واکنش به سخنان ضدایرانی وزیر خارجه آمریکا گفت:‌ وزیر خارجه آمریکا در حدی نیست که بخواهیم به اراجیف او پاسخ دهیم.

وی افزود: در مقابل اظهارات وی آقای ظریف در این‌باره خیلی خوب جواب داد و آقای لاریجانی هم به این نکته اشاره کرد که در شأن ما نیست که یک ابله حرفی می‌زند و صد نفر در ایران بخواهند جواب او را
بدهند.

محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس هم در توئیتر نوشت: مقامات آمریکایی به جای اشک تمساح برای مردم ایران بهتر است به فکر معیشت مردم خود باشند؛ با وجود فردی مثل جان بولتون با پیوندهای آشکارش با تروریست‌های آدمکش دولت ایالات متحده چگونه دم از مبارزه با تروریسم می‌زند؟!

مجید تخت‌روانچی، معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور هم هیات حاکمه آمریکا را تحت تاثیر صهیونیست‌ها و گروه‌های تروریستی دانست.

وی در واکنش به سخنان وزیر امورخارجه آمریکا اظهار کرد: سخنان دیشب وزیر خارجه آمریکا از نظر محتوایی جدید نبود و ادامه خصومت 40 سال گذشته واشنگتن علیه کشورمان بود که - با ادبیات - زننده و بی‌ادبانه بیان شد و از کلماتی استفاده کرد که لایق رژیم آمریکاست.

واکنش کاربران فضای مجازی

اظهارات دوشنبه‌شب وزیر خارجه آمریکا و تهدیداتش علیه ایران، با واکنش گسترده از سوی کاربران فضای مجازی روبه‌رو شد. بخشی از واکنش‌ها به این شرح است:

- پمپئو در یک رجزخوانی و بدمستی ناشیانه ۱۲شرط پیش روی تهران قرارداده؛ فقط مانده بگوید تعیین رئیس‌جمهور و مقامات ایران توسط آمریکا انجام شود! انگار جمهوری اسلامی را با رژیم شاهنشاهی اشتباه گرفته و دچار آلزایمر شده که چهاردهه ناکامی آمریکا درمقابله با ایران را فراموش کرده! اللهم اشف کل مریض!

- پمپئو و ترامپ متوهم، لازم به تذکر است که ایرانی‌جماعت اون چنتا وطن‌فروشی نیستن که هر چند وقت یه بار نامه‌نگاری می‌کنن و ازتون خواهش می‌کنن به ایران حمله نظامی بکنین یا ایران رو
تحریم.

- حتی اگر ۱۲ شرط ترامپ را ایران قبول کند، گام ۱۳ چیست؟ تجربه خلع سلاح کامل و تسلیم کامل یعنی آنچه پمپئو از ایران خواست مرادف است با 'Failed state' و دو نمونه عینی دارد که همگی می‌دانیم چه بودند، چه هستند و چه شدند. لیبی و سوریه! دیگر بحث جمهوری اسلامی نیست بحث تمامیت ایران است!

- پدرخوانده تکیه‌کلامی داشت که می‌گفت: یه پیشنهادی می‌دم که نتونه رد کنه، پیشنهادهای پمپئو اما با این منطق نوشته شده بود که پیشنهادی بدیم که نتونن قبول کنن.

- دقت کردین پمپئو در عین ۱۲خواستش کلمه «باید» رو برای ایران به کار برده! این نشان از استعمارگری و تسلط‌طلبی این کشور بر دیگر کشورها داره. - پمپئو با تکیه بر کدام وجه از عقبه تاریخی کشورش، به خودش اجازه میده، ترازوی درست و غلط برای ما به دست بگیره؟ کودتای سال ۳۲، حمایت از صدام، فاجعه ایرباس، تحریم‌های فلج‌کننده، منع صدور ویزا برای شهروندان ایرانی یا «تروریست» خواندن ملت ایران؟

- پمپئو یادش رفته، ما که یادمون نرفته بر سر لیبی که همه شرایط آمریکارو قبول کرد چی اومد؛ تجهیزات هسته‌ای بار یک کشتی شد و در ازایش دو قرارداد امنیتی با اروپا و آمریکا منعقد شد. هشت‌سال بعد معمر قذافی رو از تو یک سوراخ فاضلاب در آوردند و با حقارت کشتنش. کشور هم کلا به هرج‌ومرج! - پمپئو ایران رو تهدید کرده که آره تحریم شدیدتر می‌کنیم و ال و بل... یکی بهش بگه عمو جون این ملت هشت سال جنگ و انواع تحریم‌ها و صف‌های طولانی نفت و کوپن رو به خودش دید، ولی سر جلوی شماها خم نکرد

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: وزیر خارجه پمپئو جام جم آنلاین تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند

به گزارش فارس، «الکساندر دو کارو» نخست وزیر بلژیک می‌گوید که شهرک نشینان محکوم شده در خشونت علیه فلسطینیها در کرانه باختری و یا دیگر مناطق فلسطینی باید موضوع تحریمهای مسافرتی قرار بگیرند. 

وی تاکید کرده است که دولت بلژیک چند هفته است که قصد دارد دسترسی شهرک نشینان محکوم به خشونت علیه فلسطینیها را به خاک این کشور ممنوع کند. 

این تصمیم دولت بروکسل چند روز پس از آن مطرح می‌شود که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن صدور روادید این کشور برای  شهرک نشینان اسرائیلی محکوم به خشونت در کرانه باختری و ورود آنها به خاک ایالات متحده آمریکا را ممنوع کرده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این موضع آمریکا گفت، بلینکن به مقام‌های اسرائیلی هشدار داده بود که تل آویو باید اقدامات بیشتری را برای توقف خشونت‌های افراطی علیه فلسطینی‌ها انجام داده و افرادی را که مسئول این اقدامات هستند، مقصر بداند.

الکساندر دوکارو با اشاره به مواضع واشنگتن در این زمینه گفت: وزیر خارجه ایالات متحده نیز همین موضع را اتخاذ کرده و ما با همکاران آمریکایی خود در تماس هستیم تا بررسی کنیم که چگونه می‌تواند این تحریم در واقعیت عمل کند. 

نخست وزیر بلژیک افزود: ما در لحظه بسیار حساسی هستیم و احترام به حقوق بشر، احترام به جان انسانها، توقف کشتار غیرنظامیان بیگناه، باید برای همه در اولویت باشد.

مقامات آمریکایی پیش از این گفته بودند که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور در جریان سفر هفته گذشته خود به اراضی اشغالی موضوع خشونت شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینیها را با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم در میان گذاشته است.

دیگر خبرها

  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با امیرعبداللهیان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکن غزه و آتش‌بس، حماس است
  • بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد
  • بلینکن: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم