Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که می دانید بازاریابی دیجیتال این روزها با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و همین موضوع سبب شده که کسب و کارهای مختلف، حرکت هماهنگ با آن را دشوار توصیف کنند. با توجه به مطالعات انجام شده، رشد استفاده از گوشی های هوشمند و همچنین گسترش رسانه های اجتماعی فرصتی ویژه را برای کسب و کارها فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرصت به طور مشخص شامل ساخت روابط مستحکم با مشتریان از طریق رسانه های نام برده خواهد بود.

یکی از مهم ترین اولویت های هر مجموعه کاری، تلاش برای جذب مشتریان بیشتر ضمن حفظ رضایت مشتریان کنونی (بازاریابی مجدد) است. باید توجه داشته باشید که ابزارهای بازاریابی دیجیتال بسیار متنوع هستند و هر بستر نیز برای کسب و کارهای متفاوت، عملکردی منحصر به فرد دارد. به عنوان مثال روش بازاریابی تاثیرگذار می تواند یک سرمایه گذاری مناسب در مورد برندهایی باشد که پیوندی عمیق با دنیای تکنولوژیک دارند. حتی بسیاری از برندهای مطرح نیز تنها از تبلیغات محلی در رسانه های اجتماعی سود می برند. در ادامه نگاهی به روندهای برتر در سال ۲۰۱۸ خواهیم داشت که توانسته اند تاثیر مهمی در شکل دهی به بازاریابی دیجیتال داشته باشند.
۱- بازاریابی تاثیرگذار

بازاریابی تاثیرگذار متدی است که در آن عمده تلاش های کسب و کار بر جلب نظر گروه خاصی از مشتریان متمرکز می شود. جالب است بدانید که حجم جست و جو برای اصطلاح "بازاریابی تاثیرگذار” در سال ۲۰۱۷، به میزان ۳۲۵ درصد افزایش داشته و آن را تبدیل به مهم ترین روند شکل دهی بازاریابی دیجیتال در همان سال کرده است. از محصولات، خدمات و یا ایده ها گرفته تا یک سبک زندگی ویژه، تیم های بازاریابی پیرو متد تاثیرگذار توانسته اند به کمک تکنولوژی در سال ۲۰۱۸ بخش بزرگی از انتخاب های مشتریان را به سمت و سوی مورد نظر هدایت کنند.

این روند با سرعتی باورنکردنی رو به رشد است و گفته می شود که هم اکنون میلیاردها دلار ارزش دارد. برای مثال بنابر آمار به دست آمده، شاخص بازار جهانی شبکه ای تاثیرگذار همچون اینستاگرام از ۱.۰۷ میلیارد در سال ۲۰۱۷ به ۲.۳۸ میلیارد در سال ۲۰۱۹ خواهد رسید. پیوند بازاریابی تاثیرگذار با دیجیتال مارکتینگ به اندازه موفق بوده است که ظرف مدت زمانی کوتاه شاهد توسعه انواع پلت فرم های جدید بوده ایم. این پلت فرم ها که بیشتر در قالب شبکه های اجتماعی شناخته می شوند، امکانات متعددی را در اختیار تیم های بازاریابی کسب و کارهای مختلف قرار داده اند. از جمله مهم ترین این دسته از امکانات می توان به امکان تحلیل سطح استقبال مخاطبان، موفقیت پست ها و جایگاه حقیقی کسب و کار میان رقبا در دنیای مجازی اشاره کرد.
۲- واقعیت افزوده
واقعیت افزوده نمایی فیزیکی و زنده است که یک سری عناصر خاص را به دنیای واقعی اضافه می کند. در این متد هیچ گونه فاکتوری از محیط کاسته نمی شود و فقط به آن اضافه می شود. در واقع این مفهوم شباهت زیادی به واقعیت مجازی دارد اما با این تفاوت که عناصر مشاهده شده توسط کاربر تنها محدود به شبیه سازی نمی شود و بخش زیادی از آن همان دنیای واقعی اطراف خواهد بود. بر اساس گزارش IDC؛ مرکز بین المللی داده، سرمایه گذاری در بخش واقعیت افزوده و واقعیت مجازی ۹۵ درصد افزایش داشته و به ۱۷.۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ خواهد رسید. واضح ترین نمونه در این خصوص، بازی موبایلی پوکمون گو است که صنعت واقعیت افزوده را متحول کرد و طی دو سال گذشته به تنهایی بیش از تمامی کسب و کارهای وابسته به واقعیت افزوده فروش داشته است. کارشناسان همچنین برآورد می کنند که واقعیت افزوده سه برابر بیشتر از واقعیت مجازی ارزش دارد اما به مدت زمان طولانی تری نیز برای توسعه نیاز خواهد داشت. این حقایق کافی است تا بتوان به پتانسیل شگفت انگیر مفهوم واقعیت افزوده پی برد.

هم اکنون نیز تلاش های مفیدی در راستای استفاده از مزایای متعدد این تکنولوژی انجام شده است. به عنوان مثال می توانید مشتریان را با امکان آزمایش محصولات کسب و کار (به عنوان مثال مبلمان و یا لوازم خانگی) در فضای خانه آنها پیش از خرید نهایی شگفت زده کنید.
۳- هوش مصنوعی

هوش مصنوعی سیستمی است که می تواند تحت شرایط متفاوت، واکنش هایی مشابه رفتارهای انسانی از خود بروز دهد. این مورد نیز نقش مهمی در پیشرفت و تکامل هرچه بیشتر متدهای بازاریابی دارد. هوش مصنوعی انجام وظایف را آسان تر از گذشته کرده و با به کار گیری چشم اندازی معقول می تواند نتایج دلخواه و البته موفقیت های به ظاهر دست نیافتنی را امکان پذیر سازد. یکی از مهم ترین کاربردهای این سیستم، تکنیک یادگیری ماشینی است.

با استفاده از این تکنیک تکنولوژیک محور که روندی موثر در بازاریابی دیجیتال بوده، قادر به تحلیل و درک بهتر تجربیات و همچنین احساسات مشتریان خود هستید. ربات چت نیز یکی دیگر از کاربردهای این سیستم محسوب می شود. این ربات به مشتریان کمک می کند تا تصمیم گیری در مورد انتخاب و خرید یک محصول را با سهولت بیشتری انجام دهند. از این رو مشتریان می توانند ضمن به حداقل رساندن تردید و ریسک های مطرح در راستای تصمیم گیری، تجربه بی نظیری از همکاری با یک کسب و کار تکنولوژیک محور را به دست بیاورند.
۴- تکنولوژی زنجیره بلوکی

زنجیره بلوکی یا بلاک چین پایگاه داده ای توزیع شده است که با وجود کاربران متعدد و حجم بالای داده های ثبت و یا اصلاح شده، یکپارچگی محتوا حفظ می شود. کارشناسان می گویند که ۲۰۱۸، سال بزرگی برای این تکنولوژی خواهد بود. این موضوع خبر خوبی برای کسب و کارهای مختلف و تیم های بازاریابی آنها به شمار می رود، زیرا با هدفمندی بیشتری قادر به تبلیغات و جذب مشتریان بالقوه هستند. با استفاده از تکنولوژی بلاک چین بازاریابان می توانند به طور همزمان روی یک پروژه واحد و پر بازده کار کنند و همچنین قادر به مشاهده تغییرات، اصلاحات و یا نوآوری های انجام شده از سراسر دنیا باشند.

مهم ترین مزیت این سیستم حفظ حریم خصوصی است. هر کاربر مالک حقیقی اطلاعات خود بوده و می تواند تصمیم گیری کند که چه کسی به آنها دسترسی داشته باشد.
نسل زد
نسل زد به گروهی از افراد اطلاق می شود که بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی همزمان با دهه هفتاد و هشتاد شمسی متولد شده اند. این گروه نسبت به سایر رده های سنی همواره با چالش های بیشتری رو به رو بوده است. در واقع آنها از سنین بسیار پایین جز کاربران اصلی اینترنت به شمار می رفته اند، حتی از ۲ سالگی! همین موضوع سبب شده است تا با راحتی بیشتری در دنیای پر از گجت های تکنولوژیک و نوآوری های کاملا متفاوت زندگی کنند.

آنها همچنین به واسطه پیوند عمیق خود با روندهای به روز و حضور دائمی در فضاهای مجازی، تاثیر مهمی در دنیای بازاریابی امروزی خواهند داشت. جالب است بدانید که قدرت و سرعت پردازش اطلاعات توسط نسل زد بسیار بیشتر از نسل هزاره (آنهایی که پیش از نسل زد زاده شده اند) است، اما در عین حال مدت زمان تمرکز بر یک فعالیت و یا امری خاص کاهش چشمگیر داشته است. دقیقا به همین دلیل است که باید بخش مهمی از توجه تیم بازاریابی کسب و کارهای مختلف بر این نسل و توسعه بازاریابی دیجیتال متمرکز شود.

مخاطبان رسانه های دیجیتال با افرادی که به نسل زد تعلق دارند، پر شده اند. سود مجموعه های کاری نیز تا حدود زیادی وابسته به همین گروه سنی است زیرا همانند گروه های دیگر به قیمت یک محصول و یا خدمت اهمیت نمی دهند و همینطور در رابطه با ابراز عقاید شخصی و نظرات خود راحت هستند. بدین ترتیب انتشار بازخورد مثبت از جانب این دسته از مشتریان به سرعت صورت خواهد گرفت و این همان چیزی است که هر تیم بازاریابی آرزویش را دارد!
میکرو اینفلوئنسر

کمی پیش تر در در مورد متد بازاریابی تاثیرگذار و نقش مهم آن در بازاریابی دیجیتال صحبت کردیم. اما در مورد زوایای کوچک و پنهان یک مجموعه که نیازمند توجهی یکسان هستند، چه نظری دارید؟ میکرو اینفلوئنسر یکی دیگر از روندهایی است که در شکل دهی به بازاریابی دیجیتال در سال ۲۰۱۸ تاثیر به سزایی داشته و خواهد داشت.

میکرو اینفلوئنسرها تاثیرگذارانی کوچک هستند که برخلاف گستردگی و یا بودجه ای که در اختیار دارند، می توانند نقشی تعیین کننده در موفقیت دیجیتال یک کسب و کار داشته باشند. میکرو اینفلوئنسرها مقرون به صرفه اند و همکاری با آنها بیش از آن که شما را متحمل هزینه های اضافی کنند، سودمند خواهند بود. البته این اصطلاح تنها در مورد کسب و کارهای محدود و کوچک صدق نمی کند، بلکه می تواند به دسته خاصی از مشتریان نیز مرتبط باشد. مشتریان میکرو اینفلوئنسر تعاملی قوی با محیط اینترنت داشته و خود یک ابزار قوی انتقال مطالب و حتی معرفی کسب و کار به سایر کاربران فضای مجازی به شمار می روند. در واقع اهمیت این مورد به اندازه ای بالا است که جز ۱۰ روند برتر شکل دهی به بازاریابی دیجیتال در سال ۲۰۱۸ دسته بندی شده است.
بازاریابی ویدئویی

از جمله دیگر روندهای موثر بر شکل دهی بازاریابی دیجیتال در سال ۲۰۱۸، کاهش هزینه ها در بخش مربوط به بازاریابی ویدئویی خواهد بود. همانطور که می دانید استفاده از ابزارهای کاربردی و با کیفیت به منظور توسعه، تولید، ویرایش و یا به اشتراک گذاری ویدئوهای جذاب در سال های گذشته افزایش زیادی داشته است. البته باید هزینه همکاری با افراد حرفه ای در این خصوص را نیز اضافه کنید. با توجه به ارتقا روز افزون اهمیت ویدئو مارکتینگ در موفقیت هرچه بیشتر کسب و کارهای مدرن، معقول خواهد بود که هزینه های مذکور تعدیل شده و قابل بهره برداری برای بیشتر مجموعه های کاری شود. از جمله تلاش هایی که برای کاهش این هزینه ها انجام شده است، می توان به قابلیت فیلم برداری و ویرایش در اکثر شبکه های مجازی پر طرفدار اشاره کرد.

حریم شخصی

تمام اتهاماتی که از دیرباز به کسب و کارهای مختلف پیرامون سوء استفاده از اطلاعات کاربران و نقض حریم خصوصی آنها وارد آمده است، تاییدی بر لزوم معرفی یک روند جدید در حیطه بازاریابی دیجیتال خواهد بود. در واقع بهتر است هر کسب و کاری که به طور مستقیم و یا حتی غیرمستقیم با مشتریان متفاوت تعامل دارد، روشی ویژه در جهت حفظ حریم شخصی آنها اتخاذ کند. این مسئله مستلزم عملکرد شفاف و صادقانه در زمینه جمع آوری و دسته بندی داده های ارسالی و یا دریافتی توسط هر مشتری و یا کاربر (در سیستم بازاریابی دیجیتال کسب و کار) خواهد بود. توصیه می شود پیش از انتخاب یک روش دائمی برای حفاظت از حریم شخصی کاربران، متدهای متداول و البته اثرگذار را امتحان کنید و در نهایت مناسب ترین روش را به تصویب برسانید.
جست و جوی صوتی

جست و جوی صوتی نوعی تکنولوژی نسبتا مدرن است که کاربر را قادر به جست و جو در موتورهای اینترنتی مختلف از طریق دستور العمل های صوتی می کند. طی سال های گذشته و به ویژه امسال، جست و جو توسط گوشی های هوشمند با رشدی بی سابقه همراه بوده است. این موضوع برای کسب و کارهایی که به دنبال فرصت های جدید در زمینه بازاریابی دیجیتال و جلب نظر تعداد بیشتری از مشتریان هستند، یک فرصت ویژه محسوب می شود.

خودکار سازی

یادگیری ماشینی و تکنیک های مختلف یادگیری عمیق از جمله عوامل رو به رشدی هستند که می توانند تجربه ای کاملا متفاوت از همراهی با بازاریابی دیجیتال را در اختیار مخاطبان قرار دهند. به عنوان مثال استارباکس از جمله کسب و کارهایی است که هم اکنون نیز از این روند استفاده می کند. این مجموعه با آنالیز خودکار رفتار مشتریان، دسته بندی آنها و ارائه پیشنهادات کاربردی، فضایی را ایجاد کرده که می توان آن را "خودکار سازی بازاریابی دیجیتال” نام نهاد. استفاده از سیستم های هوشمند و خودکار با هدف جمع آوری، طبقه بندی و همگام سازی هرچه بهتر نیازها و همچنین رفتارهای مشتریان، روندی قابل توجه در شکل دهی به بازاریابی دیجیتال در سال ۲۰۱۸ خواهد بود.
منبع:  آکادمی فروش

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازاریابی دیجیتال کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۶۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده برای طراحی سایت شرکتی

در دنیای دیجیتال امروز، ایجاد وب‌سایتی کاربردی و جذاب برای هر شرکتی ضروری است. در این مقاله، به بررسی ۱۰ ایده خلاقانه و کاربردی می‌پردازیم که می‌تواند تجربه کاربری را بهبود ببخشد

۱. بخش پرسش‌های متداول به صورت تعاملی

به گزارش ایسنا به نقل از سایت داده ورزان، ایده ی بخش "پرسش‌های متداول زنده و تعاملی" در طراحی سایت شرکتی، می‌تواند به بهبود تجربه کاربری و افزایش میزان رضایت مشتریان کمک کند. این بخش از طریق پنجره‌ای تعاملی اجازه می‌دهد که کاربران سوالات خود را مطرح کرده و به سرعت پاسخ دریافت کنند. این پرسش‌ها می‌توانند به صورت برخط توسط نمایندگان پشتیبانی یا از طریق یک سیستم پاسخگویی خودکار مدیریت شوند. استفاده از هوش مصنوعی برای پردازش زبان طبیعی و ارائه پاسخ‌های دقیق و سریع نیز می‌تواند در این بخش به کار گرفته شود. این امکان به کاهش بار کاری پشتیبانی کمک می‌کند و باعث افزایش اعتماد و وفاداری مشتریان می‌شود.

۲. نمایش پروژه‌های جاری و گذشته شرکت

نمایش نقشه‌ای از پروژه‌های جاری و گذشته شرکت در وب‌سایت، ایده‌ای نوآورانه و جذاب برای نمایش دستاوردها و توانایی‌های شرکت است. این بخش به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از نقشه تعاملی، پروژه‌ها را بر اساس مکان، نوع و وضعیت جستجو و مشاهده کنند. کاربران می‌توانند روی هر پروژه کلیک کنند تا اطلاعات دقیق‌تری مانند تاریخ شروع، مدت زمان، شرکای تجاری، و تصاویر مربوط به آن پروژه را مشاهده کنند. این امکان، به ویژه برای شرکت‌های مهندسی، ساختمانی یا مشاوره‌ای که پروژه‌های متعددی دارند، ارزش بسیاری دارد. افزودن قابلیت‌های جستجوی پیشرفته و فیلترهای مختلف نیز می‌تواند به کاربران کمک کند تا به راحتی پروژه‌های مورد نظر خود را بیابند.

۳. وبلاگ با مشارکت کارکنان برای نمایش تجربیات و داستان‌های موفقیت

ایده وبلاگ با مشارکت کارکنان در طراحی سایت، یکی از راه‌های موثر برای ارتباط برقرار کردن با مشتریان و جذب مخاطب جدید است. این بخش به کارکنان اجازه می‌دهد تا تجربیات شخصی و داستان‌های موفقیت خود را در قالب مطالب نوشتاری یا ویدیویی به اشتراک بگذارند. این محتوا نه تنها نشان‌دهنده فرهنگ شرکتی است، بلکه به نمایش دانش و تخصص شرکت در صنعت خود نیز کمک می‌کند. از آنجایی که محتوا از سوی کارکنان ارائه می‌شود، این وبلاگ می‌تواند به عنوان ابزاری برای افزایش انگیزه و ایجاد حس تعلق در بین کارکنان عمل کند. همچنین، ارتباط مستقیم کارکنان با مشتریان از طریق نظرات و پاسخ‌ها، فضایی دوسویه برای ارتباط و تعامل را فراهم می‌آورد.

۴. بخش ویدیویی آموزشی با راهنمای محصولات یا خدمات

بخش ویدیویی آموزشی در طراحی سایت یک شرکت می‌تواند به عنوان منبعی ارزشمند برای آموزش مشتریان و ارتقاء دانش آن‌ها درباره محصولات یا خدمات ارائه شده عمل کند. این ویدیوها می‌توانند شامل دموهای محصول، راهنمایی‌های گام به گام برای استفاده از خدمات، یا حتی نکات و ترفندهای مربوط به بهترین استفاده ممکن از محصولات باشند. این امکان به شرکت اجازه می‌دهد تا به طور مستقیم و بصری با مخاطبین خود ارتباط برقرار کرده و درک و فهم آن‌ها را از محصولات تسهیل بخشد. استفاده از ویدیوهای آموزشی همچنین می‌تواند به کاهش تماس‌های مربوط به پشتیبانی کمک کند، زیرا مشتریان با دیدن ویدیوها می‌توانند بسیاری از مشکلات رایج را خودشان حل کنند.

۵. ابزار تعاملی برای سفارشی‌سازی محصولات یا خدمات

ابزار تعاملی برای سفارشی‌سازی محصولات یا خدمات در طراحی وب سایت شرکتی، به کاربران امکان می‌دهد تا بر اساس نیازها و سلیقه‌های خود، محصولات را شخصی‌سازی کنند. اجرای این ایده به خصوص برای شرکت‌هایی که محصولات یا خدمات قابل تنظیم ارائه می‌دهند، مانند لباس، مبلمان، یا حتی خدمات نرم‌افزاری، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد می‌کند. کاربران می‌توانند رنگ‌ها، ابعاد، مواد اولیه و دیگر گزینه‌های قابل تغییر را انتخاب کنند و نتیجه نهایی را قبل از سفارش دیدن کنند. استفاده از این ابزارها می‌تواند به عنوان یک نقطه تمایز در بازار رقابتی عمل کند.

۶. بخش اختصاصی مشتریان برای مدیریت حساب‌ها و سفارش‌ها

ایده راه‌اندازی بخش اختصاصی برای مشتریان در طراحی سایت شرکت، به کاربران امکان می‌دهد حساب‌ها و سفارش‌های خود را مدیریت کنند، ابزاری کلیدی برای افزایش رضایت و وفاداری مشتری است. این امکانات شامل مشاهده جزئیات سفارش، پیگیری وضعیت تحویل، دسترسی به تاریخچه خرید، و امکان ویرایش اطلاعات شخصی و تنظیمات حساب کاربری می‌باشد. ارائه این دسترسی‌ها به مشتریان اجازه می‌دهد که آنها به صورت مستقل از خدمات پشتیبانی استفاده کرده و تجربه خود را شخصی‌سازی کنند. همچنین، این بخش می‌تواند به عنوان ابزاری برای جمع‌آوری بازخورد و ارزیابی رضایت مشتری استفاده شود، که به شرکت کمک می‌کند تا بر اساس نظرات واقعی مشتریان، خدمات خود را بهبود ببخشد.

۷. پلتفرم پرسش و پاسخ زنده با کارشناسان

پلتفرم پرسش و پاسخ زنده با کارشناسان، که به کاربران امکان می‌دهد به صورت مستقیم با متخصصان شرکت ارتباط برقرار کنند، ابزاری بسیار ارزشمند برای ارائه پشتیبانی و مشاوره است. این سرویس به مشتریان این امکان را می‌دهد که سوالات خود را در زمان واقعی مطرح کرده و پاسخ‌های دقیق و فوری دریافت کنند، که این می‌تواند شامل موارد فنی، استفاده از محصول، یا اطلاعات تخصصی بیشتر باشد. ارتباط زنده و مستقیم با کارشناسان نه تنها به افزایش اعتماد مشتریان کمک می‌کند بلکه سطح تعهد شرکت به خدمت‌رسانی مطلوب و سریع را نیز نشان می‌دهد. این تعاملات می‌توانند به عنوان بخشی از محتوای وب‌سایت ضبط و برای آموزش‌های آینده یا سایر مقاصد بازاریابی استفاده شوند.

۸. طراحی مینیمالیستی با رنگ‌های معنادار

طراحی مینیمالیستی با روانشناسی رنگ‌ها، برای طراحی وبسایت‌های شرکتی از سادگی و ظرافت خاصی برخوردار است که تمرکز را بر محتوا معطوف می‌کند. این سبک از طراحی از رنگ‌های خنثی مانند خاکستری، سفید و سیاه استفاده می‌کند که حس حرفه‌ای و شیک بودن را القا می‌کند. رنگ‌ها به آرامی در صفحه ترکیب می‌شوند و باعث ایجاد یک تجربه کاربری آرام و دلپذیر می‌شوند.

۹. پرسشنامه نیازسنجی

وقتی شرکت شما در فروش محصول یا ارائه سرویس به مشتری احتیاج دارد اطلاعات کاملی از نیاز مشتری دریافت کند، می توانید فرم پرسشنامه نیازسنجی را در طراحی سایت شرکتی خود ببینید :

شما معمولا قبل از معرفی سرویس مناسب و یا محصول مقتضی سوالاتی از مشتری خود می پرسید که بهتر بتوانید نیاز او را درک کنید.

حال یک فرم الکترونیک چند مرحله‌ای، به نام «پرسشنامه مشاوره و نیازسنجی» را تصور کنید که همان سوالاتی را از مخاطب بپرسد. ممکن است فراخور موضوع این سوالات مختصر و یا در مواردی تفصیلی باشد.

پاسخنامه این پرسش‌ها و جواب‌های انتخابی کاربر از بین انتخاب های چندگزینه‌ای، بدست کارشناس یا کارشناسان مشاوره شرکت که پشت سایت هستند می‌رسد. ایشان اطلاعات این خریدار، شامل ایمیل و نام و نام خانوادگی و محل سکونت و ... را ثبت در سی آر ام شرکت خواهند کرد و مستدل، به وی سرویس یا محصول متناسب را احیانا همراه با لینک خرید آنلاین، پیشنهاد خواهند داد.

برگرفته از:

https://www.dadevarzan.com/web-design/corporational/

۱۰. داشبورد داده‌های زنده

داشبورد داده‌های زنده در طراحی وب‌سایت‌های شرکتی می‌تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند برای نمایش شفاف و مستقیم پیشرفت و عملکرد شرکت عمل کند. با ارائه داده‌ها و آمار به صورت زنده، شرکت‌ها می‌توانند به بازدیدکنندگان خود نشان دهند که در زمان واقعی چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است، مانند تعداد محصولات فروخته شده، سرویس‌های ارائه شده، یا حتی نظرسنجی‌های مشتری. این اطلاعات نه تنها شفافیت ایجاد می‌کنند بلکه به افزایش اعتماد و اطمینان مشتریان نیز کمک می‌کنند. داشبورد داده‌های زنده همچنین می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا تصویر دقیق‌تری از بازار و رفتار مشتریان خود به دست آورند و برنامه‌ریزی‌های استراتژیک‌تری انجام دهند.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پذیرایی عجیب از مشتریان مانند حیوانات در یک رستوران لاکچری!
  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی