Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیر گروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت با تاکید بر اینکه نخستین دعای منتظران در افطارها، سحرها و لیالی قدر برای سلامتی و فرج حضرت حجت(عج) باشد، گفت: این اولویت قائل شدن برای امام عصر(عج)، روح ایثار را در منتظران تقویت می کند.

حجت الاسلام حسن ملایی، مدير گروه اخلاق و تربيت مركز تخصصي مهدویت در بخش دوم گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان که به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان انجام شد، با اشاره به دیگر منابع برای اصلاح و ارتقای بینش ها، گرایش ها و رفتارهای یک منتظر در ضیافت الله، اظهار کرد: بخش دیگر این منابع، ادعیه ارائه شده از سوی معصومان(ع)  است که خواندن آنها در این ماه سفارش شده و دنیایی از معارف را در بر دارد که می توانند به اصلاح و ارتقای بینش ها، گرایش ها و رفتارها کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه یک منتظر باید در ماه رمضان سبک زندگی خود را تغییر داده و برای امور عبادی وقت بگذارد، تصریح کرد: در سبک زندگی منتظرانه، ماه رمضان بسیار تاثیرگذار است لذا باید از این فرصت مغتنم برای امور عبادی و انس با قرآن و ادعیه بهره گرفت.

 

ملایی با بیان اینکه دعاهای ماه مبارک رمضان عموماً ارتباط انسان با خداوند متعال را تقویت می کنند، تاکید کرد: در پرتوی این تقویت، ارتباط انسان با ولی خدا نیز تقویت شده و توسعه می یابد. از این رو، شب زنده داری ها به عبادت، خواندن نماز شب، تلاوت قران کریم و ... می تواند منتظران را در این باره کمک کند.

ضرورت تلاوت دعای افتتاح در شب های ماه مبارک رمضان

 

مدير گروه اخلاق و تربيت مركز تخصصي مهدویت با بیان اینکه در سبک زندگی منتظرانه باید به برخی از ادعیه توصیه شده برای ماه مبارک رمضان، توجه خاص تری داشته باشیم، اضافه کرد: لذا خواندن دعای شریف افتتاح یا حداقل فرازهایی از آن در شب های ماه مبارک ضرورت دارد چراکه این دعای صادره از سوی حضرت ولیعصر(عج) دارای مضامین بالای توحیدی مهدوی است.

 

وی اضافه کرد: قرائت دعای سلامتی امام مهدی(عج) «اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ....» در طول این ماه بویژه شب ۲۳ ماه مبارک رمضان نیز ارتباط منتظران با حضرت صاحب الزمان(عج) را تقویت می کند چراکه رمضان ماه امام زمان(عج) است و در این ماه مقدرات یک ساله انسان ها به امضای مبارک ایشان می رشد.

 

ملایی ادامه داد: تلاوت این دعای کوتاه می تواند پیوند عاطفی منتظران و مومنان را در این ماه با امام زمان(عج) مستحکم تر از قبل نماید.

 

فواید ختم قرآن به نیابت از امام زمان(عج)

 

مولف «سبک زندگی منتظرانه» درباره دیگر راه هایت عمیق ارتباط با امام زمان(عج) در ماه مبارک رمضان، گفت: خوب است منتظران ظهور اگر در این ماه بنای ختم قرآن کریم را دارند، حتما به نیابت از امام عصر (عج) و هدیه به یکی از معصومان(ع) یا تمامی این حضرات علیهم السلام چنین کنند و زمانی که به آیات مهدوی رسیدند، بیشتر تامل کرده و با توسل به حضرت(عج)، از رازها و بواطن قرآن بهره مند شوند.

 

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان موسم اتخاذ و اجرای سبک زندگی منتظرانه است، ابراز کرد: عنصر گرسنگی که در این ماه تمرین می شود، می تواند در دیگر ایام سال نیز در سبک زندگی منتظرانه وجود داشته باشد زیرا براساس آیات قرآن کریم و روایات، جوع و گرسنگی موجب نورانیت قلب و بهره مندی از رزقِ حکمت الهی می شود.

 

تمرین ایثار توسط منتظران در رمضان

 

مدير گروه اخلاق و تربيت مركز تخصصي مهدویت با بیان اینکه توجه به نیازمندان در سبک زندگی منتظرانه و رمضانی بیشتر جلوه گر می شود، تاکید کرد: این توجه تمرین ایثار برای منتظران است که نه تنها در بُعد مادی بلکه در بعد معنوی از طرقی همچون دعا در حق دیگران می تواند جلوه گر شود چنان حضرت زهرا(س) ابتدا برای همسایگان و سپس برای خویش دعا می کردند.

 

وی با تاکید بر اینکه نخستین دعای منتظران در افطارها، سحرها و لیالی قدر باید برای سلامتی و فرج حضرت حجت(عج) باشد، گفت: این دعاها و اولویت قائل شدن برای امام عصر(عج)، روح ایثار را در وجود منتظران تقویت می کند.

 

ملایی در پایان با ارائه پیشنهاداتی برای منتظران امام زمان (عج)، خاطرنشان کرد: منتظران می توانند با تهیه یک دفترچه هر گونه ایده و معرفت نابی را که به برکت این ماه نسبت به امام زمان (عج) کسب کرده اند، یادداشت کنند تا در ماه ها و سال های دیگر از این انبوه معارف مهدوی هم خود و هم دیگران را بهره مند کنند.

 

پایان پیام/376

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام دولت مجلس خبرگزاری شبستان ماه مبارک رمضان حسن روحانی فلسطین نمایشگاه قرآن آمریکا سبک زندگی منتظرانه مرکز تخصصی مهدویت ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب افزود: ما هر چه داریم از قرآن و اهل بیت (ع) است، در حج پیش رو قرآن محوری و محافل انس با قرآن و درک و فهم کلام وحی را در اولویت قرار دهید.

وی، لزوم بهره مندی از فرصت معنوی سفر حج را یادآور شد و به زائران توصیه کرد که با تلاوت کلام وحی انس بگیرند.

نواب افزود: در سال‌های گذشته زائرانی در طول برپایی مراسم حج جز ۳۰ قرآن را حفظ و برخی در طواف‌های خود سی جز قرآن را ختم کردند که این اقدام بسیار با ارزشی است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، گفت: این امام همام در دوران عمر با برکت خود نقش آفرینی‌های زیادی داشتند و در عین حال با چالش‌های زیادی مواجه بودند.

وی افزود: امام صادق (ع) به عنوان رئیس مذهب شیعه توانستند که فقه شیعی را پویا و ماندگار کنند، اما در عین حال امامت ایشان مصادف با آغاز دولت عباسیان بود که با چالش‌هایی مواجه شدند و فرزندشان اسماعیل هم فوت کرد.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه امام صادق (ع) شاگردان زیادی را تربیت کردند، گفت: امسال پس از ۹ سال وقفه در سفر عمره، زائرانی از جمهوری اسلامی ایران همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) در قبرستان بقیع حضور دارند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در ادامه بر ضرورت همدلی و همبستگی میان زائران بیت الله الحرام تأکید کرد و گفت: دشمنان پیوسته به دنبال تفرقه و اختلاف افکنی میان امت اسلام هستند و وحدت مسلمانان را بر نمی‌تابند، بنابراین امت اسلامی باید با همدلی و حفظ اتحاد، توطئه‌های دشمنان را خنثی کند.

سرپرست حجاج ایرانی با تأکید بر اینکه مسلمانان باید با یکدیگر خوش برخورد باشند، گفت: حمایت از ملت مظلوم غزه از دیگر مواردی است که باید در مراسم حج پیش رو مورد اهتمام زائران باشد، اکنون شاهد هستیم که حتی دانشجویانی در جوامع غربی در حمایت از مظلومان غزه به میدان آمده‌اند.

وی با اشاره به اینکه تمام قدرت غرب برای نابودی حماس و فرماندهان آن در کنار اسرائیل ایستاده، اما موفق به از بین بردن قدرت مقاومت نشده‌اند، از زائران بیت الله الحرام خواست که به نیت شهدای غزه و مردم مظلوم این منطقه و کودکان ستمدیده این باریکه طواف کنند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به زائران توصیه کرد که در ایام مناسک حج از دروغ و جدال دوری و تلاش کنند که اقتدار امت اسلام را با بیان سخن حق و برخورد متین حفظ کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه لباس زائران باید متناسب با بیت الله الحرام باشد، به آنان توصیه کرد که در کنار خانه خدا برای فرزندان خود دعا کنند، چرا که نسل آینده در خطر است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، با اشاره به اینکه افزایش محبت و کاهش کدورت از اهداف میهمانی بیت الله الحرام است، خطاب به حاضران گفت: قبل از رفتن به سفر معنوی حج، کینه‌ها و کدورت‌ها را کنار بگذارید و طواف مستحبی را برای هر تعداد از افراد که می‌خواهید نیت کنید.

کد خبر 6096562

دیگر خبرها

  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • مصحف شریف «قرآن مبارک» رونمایی می‌شود
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • گوشه‌هایی از مراسم پرفیض دعای ندبه در امامزاده بهلول (ع) خوی + تصاویر