Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مدیر عامل شرکت توانیر، ساعات پیک مصرف برق را در طی روز از ساعت 12 تا 16 عنوان کرد و افزود: این 4 ساعت، ساعات قرمز و بحرانی هستند که مردم باید مدیریت کنند و کمتر مصرف کنند.
آرش کردی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، از احتمال بروز خاموشی در صورت عبور پیک مصرف برق از مرز 54 هزار مگاوات خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود که میزان پیک مصرف ممکن است تا 58 هزار مگاوات برسد، اگر امسال از 54 هزار مگاوات مصرف عبور کنیم، دچار مشکل می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه بر لزوم مدیریت مصرف برق بخصوص در فصل گرما و ساعات پیک تاکید کرد و افزود: مدیریت مصرف امری انتخابی است اما اگر انجام نشود، باید سراغ امر مدیریت اجباری به نام خاموشی برویم. 
مدیر عامل شرکت توانیر تاکید کرد: اکنون مدیریت مصرف یک ضرورت است، انتخاب نیست یعنی حتما باید به این ضرورت پرداخته شود تا خاموشی نداشته باشیم.
وی یادآور شد: ترجیح‌‌مان این است که مشترکین با توجه به شناختی که در زمینه کم شدن آب سدها و از دسترس خارج شدن برخی نیروگاه‌های برق‌ابی دارند، به ما کمک کنند تا مصرف را مدیریت کنیم و به خاموشی اجباری روی نیاوریم زیرا اگر مدیریت مصرف آنگونه که مدنظرمان است صورت نگیرد، احتمال خاموشی قوی است.
کردی بیان کرد: البته تمام سعی ما این است به گونه‌ای مدیریت کنیم تا استان‌هایی که در آن خاموشی ایجاد می‌شود جزء مناطق گرمسیر نباشند و کمترین مشکل برای مردم ایجاد شود. 
وی با بیان اینکه برخی استان‌ها نیز ممکن است به دلیل بار شبکه و در زمان پیک دچار محدودیت شوند، گفت: سعی می‌کنیم با تمهیدات اندیشیده شده این اتفاق نیفتد، ضمن اینکه اگر مدیریت مصرف جدی گرفته شود و مردم کمک کنند براحتی می‌توان از فصل گرما عبور کرد.
مدیر عامل شرکت توانیر ساعات پیک مصرف برق را در طی روز از ساعت 12 تا 16 عنوان کرد و افزود: این 4 ساعت، ساعات قرمز و بحرانی هستند که مردم باید مدیریت کنند و کمتر مصرف کنند. البته طی سالهای قبل همکاری کشاورزان و صنایع خیلی خوب بوده است، امیدواریم که امسال بخش خانگی هم بیشتر با ما همکاری کند.
وی تاکید کرد: تمام تلاش خود را می‌کنیم که در رفاه مردم و تولید ملی خللی ایجاد نشود. برچسب ها: شرکت توانیر ، برق ، قطع برق

منبع: خرداد

کلیدواژه: شرکت توانیر برق قطع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای مشارکت موفق مردم در بهره‌برداری و حفاظت از منابع طبیعی، توجه توأمان به سه مؤلفه طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی ضروری است.

وی به وسعت نزدیک به ۸۳ میلیون هکتاری مراتع کشور و ظرفیت‌های آشکار و نهان آن اشاره و اظهار کرد: به طور دقیق باید مشخص شود که مراتع چه توانمندی‌هایی در زمینه حفظ ذخایر ژنتیکی، تولید علوفه و تولید گوشت قرمز و دیگر اثربخشی‌ها دارند.

وی ادامه داد: با تشکیل و توسعه تعاونی‌های مرتعداری، امر مدیریت و بهره‌برداری مراتع در قالب طرح‌های مرتعداری به ذی‌نفعان حقیقی (دامداران، ساکنان و بومیان) احاله می‌شود و در این صورت است که خود مردم با انجام بذرکاری، اقدامات بیومکانیکی و به ویژه بیولوژیک، شروع به غنی‌سازی و تقویت ظرفیت مراتع می‌کنند.

نوبخت خاطرنشان کرد: دفتر آموزش و ترویج باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مرتع داران و روستاییان فعالیت خود را از جنبه تسهیلگری افزایش دهد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مدیریت درست عرصه‌های منابع طبیعی را مدیریت از پایین به بالا در هرم مدیریت برشمرد و با تاکید بر اجرای منطقه‌ای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌های منابع طبیعی بخصوص مرتعداری افزود: برای مردمی‌سازی درست، ما ناگزیریم برای شیوه‌نامه‌ها و شرح خدمات طرح‌ها به صورت منطقه‌ای عمل کنیم یعنی این انتظار نیست که مثلاً در کل سطوح مرتع کشور به یکباره اجرا شود.

‌بنا بر این گزارش، تا انتهای سال ۱۴۰۲ و در راستای مردمی‌سازی طرح‌های منابع طبیعی در سطح کشور، ۲۰ صندوق ملی منابع طبیعی، ۱۲۰ اتحادیه استانی و ۴۲۵ تعاونی فراگیر در ۴۰۰ سامانه عرفی تشکیل شده که حدود ۱۰۰ هزار خانوار بهره‌بردار را تحت پوشش قرار می‌دهند.

کد خبر 6098031

دیگر خبرها

  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • تابستان منهای خاموشی
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید