Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، "خالد مشعل" در گفتگو با شبکه خبری «بی بی سی» اعلام کرد که آشتی ملی در این سالها قربانی دو مسأله بوده است؛ نخست: مداخله جویی طرف های خارجی و به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی که در مسیر تحقق آشتی ملی مانع تراشی کرده و شرط و شروطی برای آن تعیین می کردند و با تهدیدات خود مبنی بر قطع کمک ها به تشکیلات خودگردان بر روی روند آشتی ملی تأثیر منفی می گذاشتند، اما مسأله دوم که بر روی آن تأثیر منفی می گذاشت، عدم پذیرش تفکر مشارکت ملی در عرصه فلسطین از سوی دو جنبش فتح و حماس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشعل افزود: هیچگاه سابقه نداشته است که هیچ کدام از کشورها یا طرف ها حماس را به تداوم شکاف داخلی تشویق کنند.

رئیس سابق دفتر سیاسی حماس اعلام کرد: در آخرین گفتگویی که با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان درباره تصمیم آمریکا به انتقال سفارت این کشور به قدس داشتم، عباس در این گفتگو سعی داشت این پیام را منتقل کند که ما به عنوان ملت فلسطین در کنار هم با این تصمیم حماقت آمیز و ظالمانه که سعی در تحریف واقعیت ها دارد، مقابله می کنیم.

این رهبر برجسته جنبش حماس در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: موضع حماس در قبال بحران سوریه، جانبداری از هیچ طرفی نبود و به عبارت دیگر، این جنبش نه از نظام سوریه در برابر ملت این کشور حمایت کرد و نه از ملت در برابر نظام سوریه.

وی اعلام کرد که قبل از خروجش از سوریه در سال ۲۰۱۱ تلاش هایی برای پر کردن شکاف ایجاد شده در این کشور انجام داده، اما این تلاش ها موفقیت آمیز نبوده است و پس از آن، حماس با احترام اعلام کرد که این مسأله داخلی سوریه است و رهبران این جنبش خاک این کشور را ترک می کنند؛ هر چند که کشتار و خونریزی در این کشور برای ما سخت است.

مشعل در پایان تأکید کرد که این تصمیم به مذاق برخی مسؤولان خوش نیامد و ما متهم به خیانت و عدم انجام وظایف خود شدیم و دیدیم که فضا برای تداوم حضور ما در سوریه مناسب نیست.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین

سخنگوی جنبش فتح ضمن استقبال از گفت‌وگو میان نمایندگان این جنبش و حماس در پکن، گفت‌وگوی مستمر را بهترین جایگزین برای مشاجره‌ها دانست و تاکید کرد که فتح از تمامی فرصت‌ها برای گفت‌وگو استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «جمال نزال» سخنگوی جنبش فتح و عضو شورای انقلابی آن در گفت‌وگویی با خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه با اشاره به مذاکرات میان دو جنبش فتح و حماس در پکن اظهار کرد: دور گفت‌وگوها میان دو جنبش فتح و حماس به میزبانی چین بر اساس این رویکرد فلسطینی فتح انجام شد که درباره اینکه تداوم گفت‌وگوها در واقعیت به یک گفت‌وگوی مستمر منجر می‌شود.

سخنگوی جنبش فتح گفت: فرهنگ گفت‌وگوی مستمر پسندیده و مفید و بهترین جایگزین جدل‌ها و مشاجره‌های میان دو جنبش است و جنبش فتح تمامی فرصت‌ها برای رایزنی و گفت‌وگو را غنیمت خواهد شمرد.

نزال با تاکید بر اینکه گفت‌وگو تنها راه درست و جایگزین سایر مسائل است، گفت: جنبش به دنبال یافتن راه‌حلی است که افق‌های جدیدی را برای همه در جهان بگشاید.

او تاکید کرد: این دور از گفت‌وگوها اساساً بر این محور متمرکز است که سازمان آزادی بخش تنها نماینده قانونی ملت فلسطین است و این مستلزم ورود دو جنبش حماس و جهاد به سازمان آزادی بخش بدون هیچ گونه ممانعت یا تعویقی است.

سخنگوی فتح در ادامه گفت: آشتی مستلزم آن است که حاکمیت، ارتش و تصمیم‌گیری یکپارچه‌ای وجود داشته باشد و این نیازمند آن است که همه به تعهدات بین‌المللی و تعهدات دولت فلسطین پایبند باشند که بر اساس آنها همکاری‌های جدیدی با جهان جهت لغو محاصره و ایجاد افق‌های جدید زندگی به روی فلسطین‌ها آغاز می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که دو جنبش فتح و حماس درباره تداوم گفت‌وگوها و تلاش برای برقراری اتحاد فلسطین در اسرع وقت توافق کرده و تمایل سیاسی خود به برقراری آشتی از راه گفت‌وگو را ابراز داشته و از حمایت‌های چین نیز تقدیر کردند.

این تحول در حالی است که «عباس زکی» از رهبران برجسته جنبش فتح در کرانه باختری به سران مقاومت فلسطین اعلام کرد که برخی از اسامی که می‌آیند و اظهارات انتقادی علیه مقاومت و جنبش حماس را مطرح می‌کنند، اصلاً نماینده فتح نیستند.

به نظر می‌رسد زکی از «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس خواسته با آن‌هایی که علیه مقاومت و دستاوردهای آن شکایت می‌کنند، با ملایمت برخورد کرده و برخی نظرات را به حساب نهادهای جنبش فتح نگذارد.

زکی در این رابطه تاکید کرد: رویکردهایی که مقاومت را زیر سوال می‌برند، مربوط به فتح نبوده و نمی‌توانند به نام جنبش فتح مطرح شوند.

پیش از این نیز عباس زکی در بیانیه‌ای تاکید کرده بود که یک عضو واقعی فتح از کسانی که در برابر اشغالگران اسرائیلی مقاومت می‌کنند، انتقاد نمی‌کند.

عباس زکی و هنیه همراه با دیگر رهبران جنبش حماس در حاشیه سفر هنیه به ترکیه، دیدار گرم و صمیمی با یکدیگر داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانع‌تراشی بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • وزیر خارجه آمریکا وارد اسرائیل شد
  • هاآرتص: بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کنند
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • ادعای بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود