Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در نشست جانبی HIV/ایدز در ژنو با تاکید بر حمایت از ائتلاف پیشگیری از این بیماری، گفت: ما علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست‌گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب‌پذیر اجرا کرده‌ایم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در نشست جانبی HIV /ایدز در زمینه ائتلاف پیشگیری از این بیماری در ژنو اظهار کرد: ایران، علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب پذیر اجرا کرده و مراکز زنان آسیب‌پذیر و کلینیک‌های سیار، خدمات جامعی را مانند مشاوره، تست گیری، بهداشت باروری، کاهش آسیب و حمایت اجتماعی به زنان آسیب پذیر ارائه داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی خاطرنشان کرد: به منظور کاهش عفونت HIV /ایدز، در حال تقویت برنامه پیشگیری اولیه با پوشش داروهای ضد ویروسی برای موارد تازه تشخیص داده شده در زمینه پیشگیری مثبت هستیم.

متن سخنرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست جانبی HIV /ایدز در زمینه ائتلاف پیشگیری از بیماری ایدز در ژنو بدین شرح است:

«آقای رییس

دکتر تدروس، همکاران معزز

در ابتدا، از فرصت استفاده کرده و از برگزاری چنین رویداد مهمی درخصوص پیشگیری از HIV /ایدز و پوشش همگانی سلامت تشکر می‌نمایم. به منظور پایان دادن به HIV /ایدز، پیشگیری اولیه، نقش مهمی را در سیاست‌های اتخاذ شده در زمینه این بیماری ایفا می‌نماید. تجربه جهانی ثابت کرده است زمانی که برنامه‌های پیشگیری اولیه نظیر برنامه کاهش خطر، متوقف شده است، این بیماری دوباره اپیدمی یافته و بازگشته است. لذا در همین راستا جمهوری اسلامی ایران یک «بسته جامع پیشگیری ترکیبی هدفمند» را آماده نموده که نه تنها پنج اقدام (برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز) را پوشش داده، بلکه مسائلی مانند پیشگیری مثبت و پیشگیری از انتقال این بیماری از مادر به کودک ( PMTCT) را نیز مورد توجه قرار می‌دهد.

همانگونه که استحضار دارید، ایران یکی از کشورهایی است که با توجه به برنامه کاهش آسیب ناشی از این بیماری، اقدامات قابل توجهی در زمینه پیشگیری و پاسخگویی به بیماری HIV /ایدز انجام داده است. این اقدامات که از ۱۷ سال پیش توسط سازمان زندان‌ها و وزارت بهداشت به اجرا درآمد، در حال حاضر در سراسر کشور گسترش یافته است. از آن زمان تاکنون، برنامه کاهش آسیب باعث کاهش چشمگیر شیوع HIV /ایدز شده است. همچنین اجرای برنامه کاهش آسیب، همکاری بین بخشی را گسترش داده و باعث توسعه برنامه پیشگیری HIV /ایدز و تسری آن به حوزه دیگر شده است.

ما علاوه بر ارتقای آگاهی و همچنین تست‌گیری از جوانان، برنامه‌های خاصی را به منظور پیشگیری از بروز این بیماری میان جوانان تحت خطر و زنان آسیب پذیر اجرا کرده‌ایم. مراکز زنان آسیب پذیر و کلینیک‌های سیار، خدمات جامعی را مانند مشاوره، تست گیری، بهداشت باروری، کاهش آسیب و حمایت اجتماعی به زنان آسیب پذیر انجام داده‌اند.

همچنین بسته‌های مشابهی را برای زوجهایی که یکی از آنها مبتلا به HIV /ایدز است آماده کرده‌ایم. در این زمینه برنامه پیشگیری پیش از تماس در ‌برنامه HIV /ایدز برای زوج‌هایی که یکی از آنها دارای HIV /ایدز می باشد و زنان آسیب پذیر نیز مد نظر قرار گرفته است.

ما به منظور کاهش عفونت HIV /ایدز، در حال تقویت برنامه پیشگیری اولیه با پوشش داروهای ضد ویروسی برای موارد تازه تشخیص داده شده در زمینه پیشگیری مثبت هستیم.

ما از تبادل تجارت و تسهیم دانش جهت شکل گیری ائتلاف پیشگیری درخصوص این بیماری حمایت می کنیم.

از توجه شما سپاسگزارم»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند