Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینا ربیعی گفت: این کانون در نظر دارد تا به تعدادی از ایتام نوجوان در گروه سنی ۱۴، ۱۵ ساله در دانشگاه افطاری بدهد و برنامه‌ای قرآنی برایشان تحت لوای این افطاری در نظر داریم چرا که افراد بعد از این سن خود را آماده می‌کنند تا وارد دانشگاه شوند سینا ربیعی، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقدامات و برنامه‌های این کانون در ماه مبارک رمضان گفت: برنامه‌های این کانون در ماه مبارک رمضان به سه دسته تقسیم می‌شوند: ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرائت و جزء خوانی قرآن که هر روز ماه مبارک رمضان در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه و همچنین در دهکده المپیک انجام می‌شود و تقریبا می‌توان گفت: یک محفل قرآنی است. این محفل با همکاری نهاد رهبری در دانشگاه انجام می‌شود. ۲. افطاری دادن به ایتام در دانشگاه علامه. این کانون در نظر دارد تا به تعدادی از ایتام نوجوان در گروه سنی ۱۴، ۱۵ ساله در دانشگاه افطاری بدهد و برنامه‌ای قرآنی برایشان تحت لوای این افطاری در نظر داریم چرا که افراد بعد از این سن خود را آماده می‌کنند تا وارد دانشگاه شوند به همین دلیل قرار شد تا گفتمان سازی مباحث فرهنگ قرآن و محجوریت قرآن کریم برایشان تبیین گردد. همچنین با فضای دانشگاه آشنا شوند و اگر سوالی یا مطلبی در این باره ذهن شان را مشغول کرده است بپرسند.

وی افزود: ما دقیقا همین برنامه را سال گذشته در محله مسگرآباد تهران برای کودکان شش هفت سال به بالا برگزار کردیم که ضمن آن برای بچه‌ها تولد گرفتیم و هدایایی تحت عنوان مسابقه به آن‌ها اهدا کردیم، اما هدف اصلی ما گفتمان سازی درباره محجوریت قرآن و اهل بیت و خیلی از مسائل مربوط به اهل بیت بود که با زبان خودشان سعی شد این مفاهیم به آن‌ها انتقال داده شود.

دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه گفت: سومین برنامه ماه رمضان ما شامل غرفه دانشگاه علامه در نمایشگاه قرآن می‌شود. این غرفه بسیار شاخص است و محتوایی که ما به این غرفه تزریق می‌کنیم در نمایشگاه قرآن پویش من قرآنی ام می‌باشد که این کار با همکاری موسسه گفتمان قرآنی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این پویش از نیمه شعبان امسال با برنامه‌ای تحت عنوان جشنواره لبخند آغاز شد و در نمایشگاه قرآن امسال نیز اجرا خواهد شد. در طی این طرح افراد مقید می‌شوند تا هرروز یک صفحه قرآن قرائت کنند. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه افطاری نمایشگاه قرآن پویش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح قرآنی «بشری» برای دومین‌بار در ملایر کلید می‌خورد

ایسنا/همدان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملایر گفت: طرح قرآنی «بشری» در مرحله اول در شهرستان ملایر در آبان‌ماه ۱۴۰۲ برگزار شد و با توجه به استقبال عموم مردم، این طرح برای بار دوم در خرداد ۱۴۰۳ مجدداً در ملایر برگزار خواهد شد.

فرشاد کشاورزیان در گفت‌وگو با ایسنا، از شرکت ۱۶۰ نفر در مرحله اول این طرح خبر داد و اظهار کرد: طرح بشری طرحی است که با روشی ساده و فراگیر بر روخوانی قرآن همراه با تجوید تأکید دارد تا جامعه آماری بالایی را در برگیرد.

وی تأکید کرد: در این طرح سعی شده در کمترین بازه زمانی، بدون اتلاف وقت، قرآن‌آموزان روخوانی قرآن را فراگیرند و با این شرایط اگر فرد مبتدی هم باشد در طول چهار تا شش ماه به سطح مطلوبی خواهد رسید.

کشاورزیان با بیان اینکه مجری برگزاری هر دو دوره اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ستاره‌های یاسین است، افزود: این طرح از زمستان ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد اما گسترش آن به نمایشگاه قرآن در سال ۱۴۰۱ برمی‌گردد.

وی هدف اصلی طرح قرآنی بشری را آموزش درست تلفظ و انس بیشتر با قرآن کریم دانست تا افراد در صحیح‌خوانی دلهره نداشته باشند و از هر قشری که هستند قرآن وارد زندگی آنها شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های قرآنی دانشجویی به ۱۰ برابر هم برسد کافی نیست
  • امیر تتلو در زندان قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانَد | او تمام ‌ماه رمضان را روزه گرفت و برنامه محفل که در شب‌های ‌ماه رمضان پخش می‌شد را نگاه کرد!
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • طرح قرآنی «بشری» برای دومین‌بار در ملایر کلید می‌خورد
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام