Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@03:59:36 GMT

امسال بیسکویت، شیرینی و شکلات گران نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۰۲۵۵

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از ثبات قیمت این محصولات در سال جاری خبر داد.

جمشید مغازه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات حال و روز خوبی ندارد، اظهار کرد: با توجه به این‌که محصولات این صنعت جزو کالاهای لوکس تلقی شده و مصرفی به شمار نمی‌آیند و در سبد مردم جایی ندارند، تمام تلاش‌مان این بود تا بتوانیم ضرر و زیان‌های پیش آمده را از طریق صادرات جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های ارزی دولت توانستیم افغانستان و عراق را که قسمت اعظم صادرات ایران به این دو کشور انجام می‌شود، از سایر کشورها مستثنی کنیم و با توجه به این‌که قسمت اعظمی از صادرات به این دو کشور به صورت ریالی مدنظر قرار می‌گیرد شرایطی پیش آوریم که قرار نباشد ارز مربوطه به سامانه در نظر گرفته شده توسط بانک مرکزی باز گردد.

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات با بیان این‌که سال گذشته بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید در این صنعت انجام شد، اظهار کرد: این تولیدات در بخش انواع شکلات، بیسکویت، ویفر، انواع آدامس، انواع بیسکویت‌های شور و اسنک و انواع تافی کارامل بود.

صادرات به ۶۶ کشور دنیا

به گفته مغازه‌ای، در سال گذشته حدود ۲۴۰ هزار تن صادرات در صنعت شیرینی، شکلات و بیسکویت به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار به ۶۶ کشور دنیا در دستور کار قرار گرفت.

وی همچنین در مورد قیمت انواع بیسکویت، شیرینی و شکلات در سال جاری و احتمال افزایش این محصولات، گفت: براساس بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت قیمت‌گذاری در این صنعت برعهده تولیدکننده و براساس میزان عرضه و تقاضاست و با توجه به رکود فعلی بازار برنامه‌ای برای افزایش قیمت‌ها وجود ندارد.

مصرف سرانه شیرینی و شکلات ۲۱ کیلو برای هر ایرانی

رییس انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات همچنین در مورد سیاست‌های ارزی اتخاذ شده توسط دولت و تک نرخی شدن ارز، ادامه داد: قطعا چنین سیاستی موجب کاهش میزان قاچاق خواهد شد و یکی از اتفاقات خوب برای تولیدکنندگان است.

مغازه‌ای با بیان این‌که سرانه مصرف بیسکویت، شیرینی و شکلات در طول سال برای هر ایرانی معادل ۲۱ کیلوگرم در سال است، گفت: با شرایطی که وجود دارد چشم‌انداز خوبی برای این صنعت تصور نمی‌شود و وضعیت رکود به گونه‌ای است که تولیدکنندگان براساس میزان سفارش تولید می‌کنند و طبعا اگر دولت حمایت‌های لازم را در دستور کار قرار ندهد، نه تنها در صنعت شیرینی و شکلات بلکه در سایر صنایع به مشکل بر خواهیم خورد.

به گزارش ایسنا، پس از اتخاذ سیاست ارزی دولت از ۲۱ فروردین‌ماه سال جاری بسیاری از تولید کنندگان از این اتفاق استقبال کرده و معتقدند که چنین تصمیمی موجب خواهد شد میزان قاچاق کاهش یابد. با این حال صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات به گونه‌ای است که در سال جاری شرایطی برای افزایش قیمت آن وجود ندارد و آنها امیدوارند که دولت بتواند کمک‌های لازم در این رابطه را در دستور کار قرار دهد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • قم قطب صنعت کفش ماشینی کشور
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان