Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: صمدی‌راد با بیان اینکه مراجعان نزاعی شامل منازعات، همسرآزاری و کودک‌آزاری است، گفت: سال گذشته تعداد مراجعات ۳۵ هزار و ۳۳۷ نفر بود که در مقایسه با مدت مشابه افزایش چهار درصدی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز،‌ بهرام صمدی‌راد، مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آمار تصادفات نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین‌ماه اظهار داشت: در نوروز سال ۹۷ متاسفانه آمار تصادفات ترافیکی منجر به فوت ۳۱ درصد نسبت به سال گذشته افرایش نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بالاترین فوت در ۲۸ اسفند رخ داده است، گفت: متاسفانه بیشترین تعداد متوفیان جوانان بودند که در رده سن ۲۰ تا ۳۰ سال قرار داشتند.

صمدی‌راد با بیان این‌که سال گذشته آمار فعالیت‌های انجام گرفته که شامل معاینات بالینی و استعلامات اداری برابر با 124 هزار و ۹۶۷ نفر است، گفت: سال گذشته ۹۷ هزار و ۲۲۷ مورد مراجعان بالینی داشتیم که با افزایش ۴/۹ درصدی را روبه‌رو بود و در رده ششم کشور قرار داریم.

مدیرکل پزشکی قانونی استان ادامه داد: ۳۶ درصد مراجعات و معاینات بالینی منازعات، ۱۷ درصد حوادث ترافیکی، ۱۷ درصد معاینات مجدد، ۱۶ درصد تعیین ارزش، ۶ درصد معاینات زنان، یک درصد مصدومان کاری و سه درصد روانپزشکی است.

وی با بیان اینکه مراجعان نزاعی شامل منازعات، همسرآزاری و کودک‌آزاری است، گفت: سال گذشته تعداد مراجعات 35 هزار و ۳۳۷ نفر بود که 9 هزا رو ۵۳۵ نفر زن و 25 هزار و۸۰۲ نفر مرد بودند که در مقایسه با مدت مشابه افزایش چهار درصدی وجود دارد که متاسفانه رتبه سوم به نسبت جمعیت را داریم.

صمدی راد با اشاره به مصدومان رانندگی و ترافیکی ادامه داد: تعداد مراجعه مصدومان تصادفات رانندگی بالغ بر 16 هزار و۳۶۴ نفر است که  4 هزار و ۳۷۳ زن و  11 هزار و ۹۹۱ مرد هستند.

وی مصدمان حوادث کاری در سال ۹۶ را  یک هزار و ۳۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: افزایش ۶ درصدی نسبت به سال ۹۵ مشاهده می‌شود که همه ساله روند کاهشی داشت ولی در سال ۹۶ افزایش پیدا کرد.

وی ادامه داد: ۴۹ درصد حوادث کاری سقوط از بلندی، ۱۹ درصد اصابت جسم سخت، ۹ درصد برق‌گرفتگی، پنج درصد سوختگی و سه درصد غرق‌شدگی است که بیشترین سن فوتی‌ها در رده ۳۰ تا ۳۹ سال هستند و سه درصد در سنین زیر ۱۸ سال قرار دارند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان خاطرنشان کرد: ۴۸ درصد  فوتی‌های کارگران ساختمانی و ۳۱ درصد غیرساختمانی است که تبریز و عجب‌شیر بالاترین فوتی را دارند.

وی با اشاره به اینکه پزشکی قانونی مجوز قانونی برای سقط جنین با شرایط تعیین شده در قید زمانی دارد، توضیح داد: در سال ۹۶ تعداد ۴۳۳ پرونده درخواست سقط درمانی تشکیل و برای ۳۰۴ مورد مجوز صادر شد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان از آغاز طرح دادپزشک خبر داد و گفت: این طرح در تبریز آغاز شده و کد چهار رقمی آن به زودی اعلام می‌شود.

صمدی‌راد در پایان با بیان این‌که سال گذشته متاسفانه ۲۶۷ مورد خودکشی در استان وجود داشت، گفت: اطلاعات کامل این موضوع در سایت پزشکی قانونی استان اعلام می‌شود.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان دولت برجام مجلس حسن روحانی خبرگزاری شبستان فلسطین قوه قضائیه نمایشگاه قرآن آمریکا منازعات تبریز آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی در خصوص ترددهای عابرین در معابر توضیح داد و گفت: برابر ماده ۲۱۵ آئین نامه راهنمایی و رانندگی عابرین پیاده مکلف هستند در هنگام عبور از سطح معابر حتماً از پیاده رو عبور کنند.

وی افزود: در جاهایی که پیاده رو نیست عابرین پیاده باید از سمت چپ معبر و خلاف جهت دیگر وسایل نقلیه عبور کنند و دلیل آن هم این است که وسایل نقلیه‌ای که از روبرو در حال تردد هستند آنها را ببینند و اگر یک درصد حواس راننده پرت شد و به سمت آنها رفت عابرین بتوانند جان خود را نجات دهند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: بر اساس همین ماده ۲۱۵ عابرین پیاده گرامی از پریدن و دویدن ناگهانی در سطح معابر باید جدا خودداری کنند.

سرهنگ مؤمنی افزود: همچنین تردد عابرین پیاده در سطح معابر بزرگراهی ممنوع است و اگر زمانی که می‌خواهند به سمت دیگر بروند باید از گذرگاه‌های عابرین پیاده و پل‌های هوایی که به همین منظور تعبیه شده است استفاده کنند.

وی گفت: عابر پیاده ای که از عرض معابر بزرگراهی عبور می‌کند مسلماً اگر تصادفی برای او روی دهد همکاران بنده به او نیز سهم تقصیر می‌دهند. بله عابرین پیاده هم بر اساس ماده ۲۱۵ آئین نامه راهنمایی و رانندگی در تصادفاتی که از محل‌های ممنوع عبور می‌کنند سهم تقصیر می‌گیرند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت شهر تهران در سال گذشته مربوط به عابرین پیاده بوده است. وقتی این آمار را بررسی می‌کردیم دریافتیم که بالای ۶۰ درصد از این آمار مربوط به تصادفات عابرین در معابر بزرگراهی بوده است. یعنی جایی اتفاق افتاده است که دقیقاً عابرین پیاده نباید از آنجا تردد می‌کردند. در تمام این ۶۰ درصد به عابرین پیاده سهم تقصیر داده‌ایم.

کد خبر 6080685

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • یک فوتی و ۶ مصدوم در حادثه رانندگی صوفیان
  • رگبار باران و رعد برق آذربایجان غربی را فرا می گیرد
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • ۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود
  • میانگین بارندگی‌ها در آذربایجان‌غربی ۱۴ درصد افزایش یافت
  • کندوان؛ پنجمین روستای پربازدید ایران
  • کندوان پنجمین روستای پربازدید ایران