Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب استان اظهار کرد: امروز باید با تدوین برنامه ‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت به سمت مدیریت مصرف آب و کاهش پیامدهای ناشی از بحران کمبود آب حرکت کنیم، چرا که این مهم در دهه های اخیر مورد کم توجهی قرار گرفته و باعث شده امروز با مشکل کم ‌آبی و افزایش مصرف آب مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی حفاظت از منابع آب زیرزمینی را بسیار مهم برشمرد و افزود: برای مدیریت منابع آبی باید چاه های غیرمجاز مسدود و بهره برداری از چاه های کشاورزی توسط کنتورهای هوشمند کنترل شود.
استاندار ایلام بر لزوم آبرسانی به سکونتگاه های شهری و روستایی اشاره کرد و یادآور شد: مشکلات مربوط به تامین آب شرب شهرها و روستاها در استان باید اولویت بندی و تامین آب شرب با بررسی های کارشناسی در دستور کار قرار گیرد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: با اراده قوی می توانیم بسیاری از مشکلات موجود را در داخل استان حل کنیم، لازم است مشکلات استان را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهیم.
گفتنی است، ظرفیت منابع آبی زیر زمینی استان سالانه 320 میلیون متر مکعب است که از این میزان حدود 295 میلیون متر مکعب آن برداشت می شود.
به زعم کارشناسان 93 درصد آب شرب تصفیه شده در این استان به مصارف کشاورزی و دامپروری می رسد و تولید محصولات آب بری چون محصولات جالیزی، کشت سبزی، برنج، آبیاری به روش سنتی، تامین آب مورد نیاز احشام و مکانیزایسون نبودن اراضی کشاورزی نیز مزید بر علت افزایش مصرف آب است.
بیش از یک هزار و 700 حلقه چاه در استان وجود دارد که از این تعداد یک هزار و 400 مورد برقی است که برای رسیدن به نقطه مطلوب کنترل مصرف در این حوزه، باید بر روی آنها کنتور هوشمند (فهام) نصب شود.
3032/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 برنج شهری و روستایی کارشناسی کشاورزی محصولات کشاورزی موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۱۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟