Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@04:36:32 GMT

گوشی های هوشمند پرچمدار ۲۰۱۸ کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۱۵۷۹

 ایلنا؛ در مطلب زیر به زبان ساده به معرفی چند مدل از بهترین گوشی‌های سال  2018 و پرچمدارانی که یا معرفی و عرضه شده اند یا طی چند ماه آینده عرضه خواهند شد پرداخته‌ایم.

با در نظر گرفتن روند برخی شرکتها می‌توان انتظار داشت امسال، علاوه بر روال ثابتی که هر گوشی در عرضه گوشی جدید تر خود دارد، زمان مشاهده چند محصول شگفت‌انگیز و متفاوت هم فرا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامسونگ

سامسونگ طبق سنت هر ساله، امسال هم پرچمداری از سری گلکسی‌اس معرفی و عرضه کرد. گوشی سامسونگ گلکسی اس 8 یکی از بهترین گوشی های اندرویدی سال قبل بود و پیش‌بینی می‌شود گلکسی اس 9 هم از این قاعده مستثنی نباشد. در طراحی پرچمدار جدید همان زبان طراحی مدل قبل یعنی نمایشگر بیکران کم حاشیه و خمیده تکرار شد.

سامسونگ در این مدل نخستین گوشی هوشمند دنیا با دوربینی مجهز به دیافراگم را عرضه کرد و این مهم ترین مشخصه گلکسی اس 9 نسبت به مدل قبلی است. با وجود این که گوشی‌های ساخت این شرکت محصولاتی بی عیب و نقص و کامل نیستند اما سامسونگ خاستگاه محبوب سیستم عامل اندروید محسوب می شود.

هوآوی

هوآوی برای کاربران ایرانی یک برند کاملا آشناست. هوآوی به تازگی گوشی های قدرتمند سری میت 10 خود را معرفی کرده است و با استفاده از چیپست کایرین 970 ، عکاسی هوشمند، مصرف بهینه باتری و سرعت بیشتر و دیگر عملکرد های خود را یک پله بالاتر برده است. به نظر می‌رسد همین پردازنده در گوشی جدید هوآوی یعنی پی 11 نیز قدرت نمایی کند.

نمایشگر P11  لبه به لبه و مانند آیفون X ناچدار است و صحبت هایی هم راجع به دوربین سه گانه این موبایل شنیده می شود. همچنین پیش‌بینی می‌شود هواوی به پیشرفت در زمینه توسعه هوش مصنوعی و پردازنده‌های سری کایرین خود ادامه دهد و انتظار می رود قیمت گوشی P11 نیز مقرون به صرفه تر از کمپانی هایی نظیر اپل و سامسونگ باشد. با این وجود به راحتی می‌توان این دستگاه را یکی از بهترین گوشی های هوشمند ۲۰۱۸ به حساب آورد.

سونی

از بهترین گوشی های امسال، سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم خواهد بود. اولین گوشی هوشمندی که یک نمایشگر ال سی دی با رزولوشن 4k دارد.

با توجه به این که اکثریت مردم قادر به تشخیص تفاوت های این روزولوشن در گوشی نیستند اما سونی این تکنولوژی را با محوریت علاقمندان به واقعیت مجازی عرضه کرد و به نظر می رسد که همین روند ساخت را ادامه می دهد.

با این که این جنبه به نظر تبلیغاتی است اما بسیاری از مردم عاشق دستگاه هایی هستند که پا را از مرز ها فراتر بگذارند. هم چنین گوشی اکسپریا XZ پرو می‌تواند اولین گوشی کمپانی سونی باشد که در سال جاری با دوربین پشتی دوگانه عرضه می‌شود.

ال جی

ال جی در سال 2017 تعدای گوشی مناسب تولید کرد، اما هم چنان در کارایی دوربین از رقبای خود عقب بود. بعد از G6 که در سال 2017 سرنوشت آن رقم خورد ال جی امسال از G7 رونمایی می‌کند. پیش بینی می شود که این گوشی هوشمند از بهترین اسمارت فون های 2018 باشد چون بخش موبایل ال جی به صورت جدی درصدد است که با استراتژی های تازه روال ضرردهی بخش موبایل را تغییر دهد. طراحیG7  تغییرات اساسی خواهد داشت و بی شک چشم گیر ترین تغییر آن، حذف حاشیه‌های نمایشگر و اضافه‌ شدن زبانه‌ ناچ به لبه بالای آن است.

هم چنین گوشی ال جی G7 نخستین گوشی هوشمند دنیا محسوب می‌شود که از کلید سخت افزاری برای فعال سازی Google Assistant بهره می‌برد. به نظر می‌رسد با عرضه پرچمدار این کشور کره‌ای، رقابت آن با دشمن حماسی 50 ساله اش یعنی سامسونگ وارد فصل جدیدی شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سامسونگ سونی هوآوی ال جی بهترین گوشی های سال 2018

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود

ایسنا/اصفهان یک کارشناس مسائل دینی گفت: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، از نکات برجستۀ زندگی امام صادق(ع) بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا احمدی، در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه چند ویژگی در سیره و شخصیت امام صادق(ع) بارز و واضح است، اظهار کرد: مبارزه، علم و دانش و راه‌اندازی تشکیلات، سه عنصر بارز در سیره امام صادق(ع) بود که از این بین تنها درباره علم و دانش امام صحبت شده که البته درباره ویژگی علم و دانش ایشان باید توجه داشت که جمع علمی امام صادق(ع) و زمینه آموزشی که ایشان فراهم کرده بود، در تاریخ زندگی ائمه(ع) بی‌نظیر بود. همه اصول و مفاهیم اصیل اسلامی که طی سال‌ها تحریف‌شده‌ بود توسط این امام بزرگوار به شکل صحیح و درست بیان شد.

او ادامه داد: ویژگی دیگر امام صادق(ع) که کمتر درباره آن صحبت شده، مبارزات ایشان بود. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزۀ دامنه‌دار و پیگیر برای روی کار آوردن حکومت علوی بود. اما سومین ویژگی در سیره امام صادق(ع) راه‌اندازی تشکیلات توسط ایشان بود؛ به این معنا که این حضرت، مجموعه عظیمی از مردم را که حامی، علاقه‌مند و معتقد به حکومت علوی و امامت امام صادق بودند را از سراسر دنیای اسلام گرد آورده بودند. وکلا و نمایندگان ایشان در سراسر دنیای اسلام آن زمان از شمال آفریقا تا مدیترانه و ایران آن زمان حضور داشتند تا از یک‌سو موارد و دستورات مورد نیاز را از امام به مردم برسانند و از سوی دیگر برای سوالات، شبهات و مسائل دینی خود به آنها مراجعه کنند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه امام صادق(ع) با راه‌اندازی چنین تشکیلاتی ۱۸ سال با حکومت بنی امیه مبارزه کردند، گفت: در زمانی که پیروزی بر بنی‌امیه قطعی بود، بنی عباس به‌عنوان یک جریان مذهبی‌نما و فرصت‌طلب آمدند و میدان را گرفتند. درواقع حکومت بنی عباس با شعارهای اهل‌بیت(ع) روی کار آمدند یعنی در ظاهر، آل علی و عمل‌شان بنی امیه بود؛ به همین دلیل امام صادق(ع) در زمان حکومت بنی امیه مبارزه را صریح و بدون پرده‌پوشی انجام می‌دادند، چراکه حاکمان بنی امیه آنقدر سرگرم بودند که فرصتِ آمدن سراغ این امام بزرگوار را نداشتند، درحالی‌که بنی عباس یک حکومت پر از تزویر، نیرنگ و در عین حال زیرک بود. حکومت بنی عباس بود که انقلابی که امام صادق(ع) ایجاد کرده بودند را منحرف کرد، به‌طوری‌که تا ۳۰ سال بعد، مردمِ نواحی دوردستِ اسلام فکر می‌کردند این حکومت، آل علی است و خبر از غاصب بودن آنها نداشتند.

احمدی اضافه کرد: در واقع امام صادق(ع) دو دوره را در زندگی خود طی می‌کنند؛ دوره اول از سال ۱۱۴ تا خلافت منصور که دوران آسایش و گشایش اهل‌بیت(ع) است و دوره دوم دوره از خلافت منصور تا شهادت امام صادق(ع) که دوران سختی  ایشان است.

او با اشاره به اینکه چند نقطه و کار برجسته در زندگی امام صادق(ع) وجود دارد، در توضیح آن چنین بیان کرد: تبلیغ امامت و تبیین این مسئله به‌عنوان یکی از اصول اساسی دین اسلام، بیان احکام دین به روش فقه شیعه، تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک و سیاسی، اقدامات برجستۀ این امام بزرگوار بود. امام صادق(ع) همچون سایر ائمه(ع)، نقطه مهم تبلیغ خود را بر مسئله امامت استوار کرده بودند و در این زمینه روایات زیادی از ایشان نقل شده است.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه تبلیغ احکام دین به روش شیعه در سیره امام صادق(ع) پررنگ‌تر از سایر ائمه است و به همین دلیل فقه شیعی را «فقه جعفری» نامیده‌اند، گفت: فقه اسلامی از سال‌های اولیه به دو جریان کلی تقسیم شد؛ یکی جریان فقه وابسته به دستگاه‌های حکومت که اغلب حقیقت و اصول دینی را بنا به مصلحت و خواست دستگاه‌های سیاسی تحریف می‌کردند. بنابراین رویارویی فقه جعفری در برابر فُقهای رسمی نه تنها یک اختلاف عقیده ساده، بلکه از یک‌سو صلاحیت نداشتن حکومت برای در دست داشتن زمامداری و از سوی دیگر  موارد تحریف اصول دین را عیان می‌کرد.

احمدی افزود: امام صادق(ع) در دوره خود بیشترین تعداد شاگردان را در زمینه فقه اسلامی به روش شیعی پرورش دادند و کمک‌تشکیلات عظیمی که قبلا بیان شد را به سراسر عالم اسلام برای پاسخگویی به مردم فرستادند، که این موضوع در گسترش اسلام شیعی و رفع شبهات و اقدامات دستگاه‌های حاکم تأثیر زیادی داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • پلی به گذشته - تساوی 2-2 بارسلونا و رئال مادرید در نیوکمپ (لالیگا اسپانیا - 6 می 2018) / فیلم
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • گوشی Moto G85 5G به زودی عرضه می‌شود
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • ساعت هوشمند Black Shark GS3 عرضه شد
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟