Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@23:28:38 GMT

گلدمن ساکز: چشم‌انداز مالی آمریکا خوب نیست

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۱۹۲۶

گلدمن ساکز: چشم‌انداز مالی آمریکا خوب نیست

طبق اعلام گلدمن‌ساکز چشم‌انداز مالی ایالات‌متحده خوب نیست و ممکن است در هنگام رکود اقتصادی بعدی امنیت اقتصادی این کشور را تهدید کند.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، طبق اعلام گلدمن‌ساکز چشم‌انداز مالی ایالات‌متحده خوب نیست و ممکن است در هنگام رکود اقتصادی بعدی امنیت اقتصادی این کشور را تهدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر طبق پیش‌بینی اقتصاددان ارشد این بانک، کسری بودجه فدرال تا سال ۲۰۲۱ از ۸۲۵ میلیارد دلار کنونی (که ۴.۱ درصد از تولید ناخالص ملی است)، به ۱.۲۵ تریلیون دلار (یا ۵.۵ درصد تولید ناخالص ملی) خواهد رسید و ای نانک پیش‌بینی می‌کند که این رقم تا سال ۲۰۲۸ به ۲.۰۵ تریلیون دلار (یا ۷ درصد تولید ناخالص ملی) ارتقا پیدا کند.

جان هاتزیوس، اقتصاددان ارشد بانک گلدمن‌ساکز، نوشت: احتمالا بالا رفتن سطح کسری بودجه و بدهی، فشار بالابرنده‌ای به نرخ بهره وارد می‌کند و کسری را بیشتر خواهد کرد.

رشد اقتصادی، به لطف قانون مالیاتی جدید در سال ۲۰۱۸ از ۳ درصد فراتر می‌رود اما این روند رشد کوتاه خواهد بود. دفتر بودجه کنگره، درماه آوریل پیش‌بینی کرد که به لطف هزینه‌کردهای بالا و قانون مالیاتی جدید، ظرف ۱ دهه میزان بدهی عمومی با تولید ناخالص ملی برابر خواهد شد که از جنگ جهانی دوم تا کنون، چنین سطحی از بدهی بی سابقه بوده است. میزان بدهی عمومی به بانک‌ها تا پایان ۲۰۲۸ به ۲۸.۷ تریلیون دلار خواهد رسید.

هاتزیوس می‌نویسد: این می‌تواند در صورتی که اقتصاد در کوتاه‌مدت با افت مواجه شود، شرایط متزلزلی برای کنگره به وجود آورد و توانایی قانون‌گذاران برای فراهم کردن محرک‌های مالی اضافی را کاهش می‌دهد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بلومبرگ در گزارشی نوشت: همه ارز‌های شناخته شده به جز یکی از ۲۳ ارز اصلی کشور‌های در حال توسعه که توسط بلومبرگ ردیابی شده اند، امسال در برابر دلار کاهش یافته اند.

پشتیبانی بزرگ پشت دلار، «استثنایی گرایی» آمریکا بوده است. در حالی که بیشتر اقتصاد جهان تنها شاهد رشد متوسطی است، داده‌های آمریکا از اشتغال گرفته تا خرده‌فروشی تا تورم اغلب پیش‌بینی‌های تحلیلگران را شکست داده است. این امر باعث شده است که معامله گران از شرط بندی بر روی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو خودداری کنند، که به افزایش سود در دلار کمک کرده است. شاخص دلار بلومبرگ که ارز آمریکا را در برابر ۱۲ همتای اصلی خود ردیابی می‌کند، امسال بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.

نرخ بالای بهره فدرال رزرو در حال حاضر ۵.۵ درصد است، به این معنی که سرمایه گذاران می‌توانند بازده جذابی از نگهداری دلار بدون نیاز به پذیرش ریسک نرخ ارز ناشی از ارسال وجوه به بازار‌های نوظهور دریافت کنند.

ارز‌های آسیایی در سال جاری شاهد برخی از بزرگترین کاهش‌ها در نرخ بهره بانکی بوده اند، عمدتاً به این دلیل که نرخ‌های بهره بانک مرکزی در این منطقه نسبت به سایر بازار‌های نوظهور پایین‌تر است. به عنوان مثال، معیار مالزی، ۲.۵ واحد درصد کمتر از فدرال رزرو است، که یک رکورد برای این کشور آسیای جنوب شرقی است. نرخ‌های معادل در تایلند، کره جنوبی، تایوان و چین نیز کمتر از ایالات متحده است.

این گونه دلار آمریکا با سرکوب ارز کشور‌های آسیایی در حال توسعه، در بازار جهانی قدرت نمایی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می‌شود؟
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد