Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@18:10:54 GMT

احتمال افزایش سطح تولید نفت اوپک وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۲۴۰۷

احتمال افزایش تولید نفت اوپک، پایبندی اتریش به پروژه های انرژی خود در ایران، چاره اندیشی شرکت‌های نفت انگلیسی برای همکاری با ایران و برگزاری نشست اقتصادی سن پترزبورگ در هفته جاری، از جمله مهمترین عناوین خبرهای نفتی در 24 ساعت گذشته بود.

به گزارش ایرنا، رویترز به نقل از منابع صنعت نفت و منابع اوپک گزارش داد که اعضای سازمان اوپک، ممکن است با توجه به شرایط موجود و نگرانی از کاهش عرضه، سطح تولید نفت را در ماه ژوئن (خرداد - تیر) افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته یک منبع اوپکی، همه گزینه ها روی میز است و در حال بررسی سناریوهای مختلف هستیم که در نشست بعدی ممکن است به این نتیجه برسیم که تولید را افزایش دهیم.

**پایبندی اتریش به پروژه های انرژی خود در ایران 

به گزارش رویترز، شرکت انرژی اتریشی «او ام وی» اعلام کرد: با وجود کناره گیری آمریکا از توافق هسته ای ایران، همچنان به اجرای پروژه های خود در این کشور ادامه می دهد.

«خوآن پلانینگر» رئیس پروژه های بالادست «او ام وی» گفت: پروژه های انرژی ما در ایران متوقف نشده و ادامه دارد.
این شرکت اتریشی که از سال 2001 میلادی به عنوان بهره بردار فاز اکتشافی مهر در غرب ایران فعالیت خود را آغاز کرد، در سال 2006 میلادی، در پی اعمال تحریم ها، فعالیت خود را متوقف کرد، اما در ماه مه 2016 میلادی با لغو تحریم ها، یادداشت تفاهمی با شرکت ملی نفت ایران برای پروژه های انرژی در منطقه زاگرس در غرب و حوزه فارس در جنوب امضا کرد.

**چاره اندیشی شرکت‌های نفت انگلیسی برای ماندن در ایران

به گزارش روزنامه انگلیسی سان، «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس درباره حمایت از شرکت‌های انرژی انگلیسی فعال در ایران، گفت: همه اقدام ها را برای حمایت از این شرکت ها انجام می‌دهیم.

وی افزود: البته یکی از چالش‌ها این است که براساس مقررات آمریکا، اگر شرکت‌های انگلیسی به هر شکل، با ایران یا نظام بانکی آمریکا ارتباط برقرار کنند، مجازات می‌شوند.

وزیر خارجه انگلیس تاکید کرد: مسئله اصلی، یافتن راه ‌حلی برای پیشگیری از مجازات شرکت‌های انگلیسی است.

به تازگی، کنسرسیومی به رهبری شرکت «پرگس» انگلیس برای توسعه میدان کرنج، با شرکت ملی نفت ایران موافقتنامه اصولی (HOA) امضا کرد.

در همین حال، در حاشیه روز پایانی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران (19 اردیبهشت‌) نیز قرارداد تعمیرات اساسی و نوسازی اسکه غربی (آذرپاد) در جزیره خارک بین شرکت‌ پایانه‌های نفتی ایران و شرکت مهندسی و ساخت طرقه انرژی امضا شد.

ضمن اینکه تفاهمنامه همکاری اجرای طرح یکسان‌سازی مشخصات فنی هوزهای شناور و زیرآبی متصل به‌گوی‌های شناور نیز بین شرکت پایانه‌های نفتی ایران و شرکت دانلوپ انگلیس به امضا رسید.

**ونزوئلا: تحریم های اخیر نفتی آمریکا عواقب سختی دارد

به گزارش رویترز، «خوزه ویلما» وزیر بازرگانی ونزوئلا معتقد است که دور جدید تحریم های نفتی آمریکا علیه کشورش، تاثیر شدیدتری در سیستم مالی این کشور آمریکای جنوبی خواهد داشت. 

به گفته ویلما، با وجود روابط نامطلوب با آمریکا، به صادرات سوخت و نفت خام به ایالات متحده ادامه می دهیم.

**روسیه از توافق جهانی اوپک خارج نمی شود

به گزارش رویترز، «رومان مارشاوین» رئیس بخش همکاری های بین الملل وزارت انرژی روسیه اعلام کرد که وزارت انرژی این کشور از توافق کاهش تولید که تا سال 2019 میلادی تمدید شده است، خارج نمی شود و به آن پایبند خواهد ماند. 

به گفته مارشاوین، این موضوع در نشست سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و تولیدکنندگان دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

**بریتیش پترولیوم 3 درصد از مشاغل بالادست نفت را تعدیل می کند

رویترز به نقل از شرکت انگلیسی «بریتیش پترولیوم» اعلام کرد که این شرکت، قصد دارد در پی تغییر ساختار فعالیت های بالادست جهانی «بی پی» و کارآمدتر و رقابتی تر شدن این حوزه، سه درصد از مشاغل حوزه اکتشاف و تولید نفت را کاهش دهد. 

به گفته سخنگوی بی پی، حدود540 نیروی کار از مجموع 18 هزار نیرویی که در صنعت بالادست فعالیت می کنند، تا پایان سال 2018 میلادی کاهش می یابند. 

این اقدام، بخشی از فرآیند ساده سازی ساختار شرکت و افزایش کارایی آن است که در پی کاهش50 میلیارد دلاری سرمایه گذاری ها در سال های اخیر انجام شد. 

**توافق اوپک مرکز ثقل نشست اقتصادی سن پترزبورگ 

به گزارش نشریه پلاتس، سیاستمداران پیشتاز، وزیران نفت و مدیران شرکت‌ها، این هفته در اجلاس اقتصادی سن‌پترزبورگ گردهم می‌آیند تا درباره موضوعات کلیدی تاثیرگذار بر بخش انرژی، از جمله افزایش اخیر قیمت نفت، شرایط توافق جهانی کاهش تولید و تحریم‌ها گفت‌ و گو کنند.

«خالد الفالح» وزیر انرژی، صنایع و منابع معدنی عربستان؛ «محمد بارکیندو»، دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، «سهیل المزروعی» وزیر انرژی امارات و رئیس دوره‌ای اوپک، درباره شرایط بازار گفت وگو خواهند کرد.

«پاتریک پویان»، مدیرعامل شرکت فرانسوی توتال؛ «بن ون بوردن» مدیرعامل شرکت انگلیسی - هلندی شل و «باب دادلی» مدیرعامل شرکت «بی پی» از دیگر مهمانان این رویداد خواهند بود و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه و «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن در این اجلاس سخنرانی خواهند کرد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به نمایش دستاوردهای بزرگ علمی سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های زیرمجموعه آن، در حاشیه نمایشگاه پتروتک گفت: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور برای افزایش کیفیت محصولات نفتی بهره ببریم.

به گزارش خبرنگار شانا، وحیدرضا زیدی‌فرد صبح امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه جامع همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: امروز با امضای این تفاهم‌نامه همکاری‌ها در مسیر فناورشدن صنعت نفت منسجم‌تر پیش خواهد رفت.

وی با اشاره به ارائه دستاوردهای بزرگ علمی سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های زیرمجموعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، ادامه داد: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور، برای افزایش کیفیت فرایندها، تجهیزات و محصولات نفتی بهره ببریم.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به رتبه نخست وزارت نفت در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هسته‌ای می‌توانیم به فناوری‌های جدیدی در زمینه آزمایشگاه‌های مرجع، استانداردهای بالاتر، ایمنی و دیگر موارد مرتبط دست یابیم.

ایران به فناوری تولید مستقیم هلیوم از گاز طبیعی دست یافت

محمد قنادی‌ مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه امروز روز خوبی برای دو صنعت بزرگ نفت و هسته‌ای کشور است، گفت: کاربردهای فناوری هسته‌ای در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان حتی در چند ساعت نیز همه آن‌ها را شرح داد.

وی با بیان اینکه تاکنون دستاوردهای خوبی در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف صنعت نفت همچون اکتشاف، چاه‌پیمایی، نشت نفت، چگالی‌سنجی، صحت‌سنجی و... انجام شده است، افزود: با امضای این تفاهم‌نامه شاهد رونق بیشتر همکاری‌های عمیق بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت در آینده نزدیک خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران به تأکیدهای وزیر نفت و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران برای تشکیل کارگروه‌های مشترک بین دو نهاد دولتی برای امضای قراردادها پس از امضای این تفاهم‌نامه اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا شد نقش مهمی در تسریع ساخت تجهیزات ابزار دقیق و افزایش همکارهای دو طرف خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: فعالیتی در صنعت نفت کشور وجود ندارد که نتوان آن را با فناوری هسته‌ای گره زد و این دو صنعت همواره دروازه ورود فناوری‌های نو به کشور بوده‌اند.

وی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ای‌آی‌ای‌دی (شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی)، پتروشیمی آریاساسول، پتروشیمی گچساران و... در زمینه دستگاه‌های ابزار دقیق را از تازه‌ترین نمونه‌های همکاری میان سازمان انرژی اتمی ایران و صنعت نفت برشمرد و گفت: هر دو نهاد تجربه‌های زیادی در زمینه اکتشاف مواد هیدروکربوری و هسته‌ای در زیر زمین دارند که می‌توانند با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و سایر فرآورده‌های هیدروکربوری

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران از تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و دیگر فرآورده‌های هیدروکربوری با استفاده از پرتودهی هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این سازمان همچنین دستاوردهای خوبی در زمینه برداشت هلیوم از گاز طبیعی، بدون تبدیل گاز به گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) داشته است.

دیگر خبرها

  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی اعلام کرد: گام‌های اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی
  • افزایش تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران