Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@13:20:50 GMT

لو رفتن سوالات امتحان نهایی تایید شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۲۵۹۳

مشاور مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با قطعیت می‌گویم که سوالات لو رفته امتحانات نهایی در تهران نبوده و مربوط به یکی دیگر از استان‌ها می‌شود، اما اجازه نداریم نام استان را ببریم. ناطقان: صبح امروز خبری مبنی بر لورفتن سوالات امتحان نهایی دانش‌آموزان در تلگرام منتشر شده که براساس اظهارات مشاور مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران این مساله مربوط به تهران نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا راه‌پیما در این باره به خبرنگار ایلنا گفت: این سوالات به هیچ وجه از شهر تهران لو نرفته و علت آن هم خیلی روشن است، زیرا ما روی برگه‌های امتحان نهایی بکگراند زده بودیم. این بکگراند روی عکسی که در تلگرام از سوالات منتشر شده، وجود ندارد، همین مدرک به سادگی نشان می‌دهد سوالات مربوط به استان تهران نبوده است. نکته قابل توجه این است که این بکگراند در هر منطقه از تهران متفاوت است و اگر در هر کدام از مناطق تهران سوالات بیرون می آمد ما تشخیص می دادیم که سوالات مربوط به کدام منطقه است.
وی ادامه داد: ما در تهران برای اینکه ضریب ایمنی را بالا ببریم و مانع از تخلفات این چنینی شویم و به راحتی تشخیص دهیم سوالت لو رفته از کدام ناحیه تهران بوده است این بکگراند را روی سوالات طراحی کرده‌ایم. ضمن این که بکگراند به ما نشان می‌دهد سوالات مربوط به امروز است یا نه. از طریق این بکگراند اطلاعات خوبی به ما می‌دهد که عملا ضریب ایمنی را بالا می‌برد.با قطعیت می‌گویم که تهران نبوده و مربوط به یکی دیگر از استان‌ها می‌شود، اما اجازه نداریم نام استان را ببریم.
راه‌پیما با تاکید بر پیگیری تخلف صورت گرفته از سوی مسئولان گفت: پس از اینکه سال گذشته سوالات لو رفت، با پیگیری حراست و سیستم‌های نظارتی آموزش  و پرورش تخلف به حداقل رسید. در حال حاضر مسئولان در حال بررسی هستند که این مورد چطور اتفاق افتاده و سوالات از چه طریقی لو رفته است؟
راه پیما افزود: برای بالابردن امنیت، قرنطینه‌ای طراحی شده که کاملا درز ناپذیر است. علاوه بر این هم هیچ کسی اطلاعی ندارد که قرار است چه سوالی طراحی شود. تنها مَفری که وجود داشت و ظاهرا سال گذشته هم از این مفر این اتفاق افتاد زمانی بود که سوالات از خزانه اداره کل به سمت مناطق می‌رود و از مناطق به سمت مدارس. در این حالت یک سری مشکلات وجود داشت که همگی حل شد و امسال ما با قاطعیت می‌توانیم بگوییم در این مسیر هم امکان تخلف به هیچ وجه وجود ندارد.
وی ادامه داد: ناگفته نماند؛ طبق آیین‌نامه امتحانات هم هیچ کسی نمی‌تواند پاکت‌ها را قبل از اینکه همه گروه امتحانات جمع باشند، باز کند و حداکثر این زمان 10 دقیقه قبل از امتحان است. 10 دقیقه قبل از امتحان گروهی که امتحان را برگزار می‌کند مسئول حوزه و تمام عوامل اجرایی باید پاکت را امضا و در مقابل چشم همگان آن را باز و تکثیر کند. این مدت زمان خیلی کمی را می برد و امکان لو رفتن سوالات را به صفر می‌رساند.
مشاور مدیرکل  آموزش و پرورش شهر تهران در پایان در خصوص نتیجه این امتحان که توسط سوالات لو رفته برگزار شده گفت:‌ بخش بازرسی و حراست باید بررسی کند که به عنوان مثال امکان لو رفتن تا چه اندازه و تعداد دانش آموزانی که از سوالات لو رفته استفاده کرده‌اند، در چه حدی بوده است. اگر به این نتیجه برسند که تعداد بسیار محدود بوده و آن افرادی که از سوالات لو رفته کمک گرفته‌اند را می‌توانند پیدا کنند؛ عملا امتحانات مشکلی ندارد.
منبع: ایلنا برچسب ها: لو رفتن سوالات ، امتحان نهایی ، آموزش و پرورش

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لو رفتن سوالات امتحان نهایی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه

دانش‌‌‌آموزان پایه نهم باید روزهای پنجشنبه در امتحانات شرکت کنند، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روز پنجشنبه که مدارس تعطیل است، توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم برای برای دروس ریاضی، علوم و فارسی به صورت کشوری است یعنی سؤالات امتحان این سه درس در تمام کشور یکسان است و برای سایر دروس سؤالات به صورت استانی است.

امتحان کشوری درس فارس اول خرداد، درس علوم تجربی 6 خرداد و درس ریاضیات 13 خرداد 1403 برگزار می‌شود.

امتحانات دروس غیرکشوری پایه نهم در استان تهران از تاریخ 29 اردیبهشت آغاز خواهد شد و دانش‌آموزان در روزهای پنجشنبه نیز امتحان دارند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روزهای پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل اعتراض برخی معلمان دوره اول متوسطه بابت موضوع برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در رو‌زهای پنج‌شنبه، دلایل توجیهی این موضوع را به استحضار می‌رسانیم:

1. با توجه به برگزاری امتحانات نهایی سه پایه برای اولین بار، بخشی از مدارس دوره اول متوسطه مناطق به عنوان حوزه امتحان نهایی در نظر گرفته شده‌اند. روزهای زوج امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم و روزهای فرد امتحانات پایه دوازدهم برگزار می‌شود. همچنین تعدادی از همکاران دوره اول نیز به عنوان عوامل برگزاری و نظارت امتحان نهایی مشغول به کار هستند.

برنامه امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اعلام شد

2. سه امتحان ریاضی، علوم و فارسی پایه نهم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود که برنامه هر سه امتحان در روزهای فرد هفته برنامه‌ریزی و ابلاغ شده است.

3. باید فقط یکی از روزهای زوج یا فرد برای امتحانات پایه نهم در نظر گرفته شود که مدرسه در یک روز برگزار کننده امتحان نهایی و در روز دیگر برگزار کننده امتحان هماهنگ پایه نهم باشد. با عنایت به برنامه ریزی سه امتحان هماهنگ کشوری در روزهای فرد، تمام برنامه امتحانات هماهنگ برای روزهای فرد برنامه‌ریزی شد.

4. بر اساس ماده 3 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه، ارزشیابی تحصیلی تربیتی دانش‌آموزان، در نوبت‌های زیر انجام می‌شود:

الف - ارزشیابی نوبت اول(لغایت پایان دی ماه)
ب - ارزشیابی نوبت دوم(لغایت پایان خردادماه)

بر اساس این ماده امکان برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در تیرماه وجود ندارد. در صورتی که امتحانات فقط در روزهای فرد غیر از پنجشنبه برگزار شود، برنامه امتحانات هماهنگ تا هفته اول تیرماه طول خواهد کشید که مغایر آیین نامه است.

5. در برخی مناطق استان، درصد زیادی از مدارس دوره دوم نظری غیردولتی هستند و در آن مدارس امتحان نهایی برگزار نمی‌شود و دانش‌آموزان غیردولتی برای امتحان نهایی به حوزه‌های اجرای واقع در سایر مدارس می‌روند.

6. همه مدارس ظرفیت تجهیزاتی و کیفی برگزاری آزمون را ندارند. در حال حاضر با تخصیص حداکثر اعتبار ممکن، بیشتر دبیرستان‌ها برای حوزه اجرا تجهیز می‌شوند. هر حوزه اجرا حداقل به یک چاپگر با توان تکثیر بالا نیاز دارد تا این حجم تکثیر سؤالات و پاسخنامه‌ها انجام شود. خیلی از مدارس این تجهیزات را ندارند. نور درست، فضای استاندارد و ... هم در همه مدارس نیست. به این دلیل هم هنرستان‌ها و هم مدارس دوره اول برخوردار به عنوان حوزه اجرای امتحانات نهایی در نظر گرفته می‌شوند.

7. مجوز برگزاری حوزه زیر تعداد مشخصی از افراد را نداریم و خیلی از دبیرستان‌ها ظرفیت این حجم دانش آموز را برای حوزه‌ها ندارند. این هم یکی از دلایل انتخاب مدارس دوره اول برای حوزه هست.

8. علاوه بر این که مجوز برگزاری آزمون هماهنگ در تیرماه را نداریم، حتی اگر مجوز هم داشته باشیم، نتایج آزمون پایه نهم در زمان مقرر اعلام نمی‌شود و جهت صدور به موقع هدایت تحصیلی به مشکل می‌خوریم.

در نهایت بر اساس شرایط خاص ایجاد شده و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای، سه امتحان از امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم در روزهای پنجشنبه برگزار می‌‌شود.

 

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری