Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات عامل ایمیدرو گفت: از ۸ هزار میلیارد دلار گردش مالی که در بخش اقتصاد منابع طبیعی مربوط به معدن صورت می‌گیرد ۲۲۰۰ میلیارد دلار مربوط به بخش معدن است به این معنی که ۲۷ درصد گردش مالی این حوزه به معدن اختصاص دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اردشیر سعد محمدی عضو هیات عامل ایمیدرو در پانزدهمین همایش مهندسی معدن میزان استخراج مواد معدنی در دنیا را سالانه ۱۷ میلیارد تن ذکر کرد و افزود: از ۸ هزار میلیارد دلار گردش مالی که در بخش اقتصاد منابع طبیعی مربوط به معدن صورت می‌گیرد ۲۲۰۰ میلیارد دلار مربوط به بخش معدن است به این معنی که ۲۷ درصد گردش مالی این حوزه به معدن اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد از ۸ هزار میلیارد دلار گردش مالی اقتصاد منابع طبیعی مربوط به ۷ عنصر می‌شود، اظهار کرد: ۴۳ درصد از این میزان گردش مالی مربوط به عنصر "فولاد" است. سالانه یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تن فولاد در دنیا تولید می‌شود که از این میزان ۸۸۰ تن در کشور چین تولید می‌شود.
اسماعیلی تولید سالانه فولاد در کشور را ۲۲ میلیون تن عنوان کرد و ادامه داد: واحد‌های تولید فولاد در دنیا کمتر از ۵۰ میلیون تن نیست و این در در حالی است که کل تولیدات سالانه کشور ۲۲ میلیون تن است و اگر ایران بخواهد جایگاه فعلی خود را در این حوزه ارتقا دهد باید رویکرد‌های خود را تغییر دهد.
عضو هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه در افق ۱۴۰۴ میزان تولید فولاد کشور باید به ۵۵۰ میلیون تن برسد، رسیدن به این هدف را مستلزم سرمایه گذاری ۱۳ میلیارد یورویی دانست ضمن آنکه نیاز به توسعه زیر ساخت‌هایی، چون زیر ساخت ریلی داریم.
به گفته وی در حال حاضر ۱۲ هزار کیلومتر خطوط ریلی داریم که بر اساس برنامه ششم توسعه این میزان باید به ۲۵ کیلومتر برسد یعنی ۱۳ هزار کیلومتر ریل گذاری جدید مورد نیاز است.
اسماعیلی ادامه داد : در سنگان ۱۷.۵ میلیون تن کنستانتره تولید می‌شود که تنها ۵ میلیون تن آن جابه جایی ریلی داریم و برای امکان بیشتر باید از جا به جایی جاده‌ای استفاده شود که نیازمند جاده سازی بیشتر هستیم.
وی دومین عنصر را "زغال سنگ" دانست و یادآور شد: از ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن زغال سنگ تولید شده در دنیا ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن آن در کشورچین تولید شده است در حالی که تولید سالانه ایران به ۲ میلیون تن نمی‌رسد.
عضو هیات عامل ایمیدرو تولید سالانه "مس" در دنیا را ۲۳ میلیون تن ذکر کرد که این میزان در ایران کمتر از ۲۰ هزار تن (یک درصد تولید جهانی) است و یادآور شد: میزان تولید آلومینیوم به عنوان فلز خاص در کشور ۱.۵ میلیون تن است در حالی که کشور‌های حاشیه خلیج فارس ۵ میلیون تن تولید می‌کنند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به هزینه تمام شده عناصر تولید شده در کشور، اظهار کرد: هزینه تمام شده تولید سرب و روی در دنیا بین ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ دلار، ولی این میزان در ایران بالغ بر ۲ هزار دلار می‌شود ضمن آنکه هزینه تمام شده مس در ایران بیش از ۴ هزار دلار است که این میزان در دنیا ۲۷۰۰ دلار می‌شود.
اسماعیلی تاکید کرد: اگر قرار است جایگاه صنعت معدن در کشور ارتقا یابد نیازمند سرمایه گذاری‌های بیشتری هستیم.
نادعلی اسماعیلی رییس سازمان نظام مهندسی ایران نیز در این همایش، زمین‌شناسی را یکی از علوم پایه اکتشافات معدنی دانست و گفت:ولی این بخش و همچنین بخش معدن در کشور مغفول مانده است که در دوره ریاست جدید سازمان زمین‌شناسی به این علم توجه بیشتری شد.
وی حذف بوروکراتیک را یکی از الزامات توسعه فعالیت‌های معدنی نام برد و اظهار کرد: اخیرا نقشه راه معدن به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است که امیدواریم این نقشه بتواند بخشی از مشکلات موجود در حوزه معدن را کاهش دهد.
اسماعیلی با بیان اینکه بخش معدن عملکرد خوبی داشته و توانسته چرخ اقتصادی کشور را بچرخاند، یادآور شد: همزمان با شدت یافتن تحریم‌ها توانستیم ماده معدنی "ید" را تولید کنید و امروزه به یکی از تولید کنندگان و صادر کنندگان این ماده معدنی هستیم.
رییس سازمان نظام مهندسی با تاکید بر اینکه باید نحوه تامین ید در کشور الگو قرار گیرد، یادآور شد: با استفاده از این الگو می‌توانیم وارد سایر حوزه‌های مواد معدنی شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: منابع طبیعی فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته سرمایه دهک‌های مختلف دو بار مورد ارزیابی قرار گرفت و میزان درآمد خانوار رصد شد. با افزایش حجم سرمایه در نوبت‌های ارزیابی سطح درآمدی خانوارها برخی از فهرست دریافت یارانه حذف می‌شوند.

بخشی از گردش مالی بعضی افراد مربوط به تنخواه شرکت‌های آنها بوده که عموماً ماهانه مبلغی برای هزینه کرد ماهانه از سوی مدیریت به حساب شخصی این افراد واریز می‌شود. این امر حجم سرمایه و گردش مالی حساب شخصی افراد را افزایش داده و منجر به حذف آنها از فهرست دهک‌های مشمول یارانه می‌شود؛ بنابراین لازم است این گردش مالی با حساب شرکت و حق برداشت تن خواه بگیران انجام شود.

امسال پیش از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

کد خبر 6095910 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد