Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه- ايرنا- معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي به وسعت 112 هزار هکتاري باغ هاي استان اشاره کرد و گفت: 53 هزار هکتار از آن زير کشت درختان سيب قرار دارد.

عبداله فتح اله زاده روز چهارشنبه در همايش باغداران پيشرو استان با روساي اتحاديه ها و باغداران پيشرو کشور ايتاليا، افزود: از اولويت‌هاي مهم مديريت باغباني ارتقاي دانش فني کارشناسان و کشاورزان و آشنايي آنان با علوم روز فعاليت‌هاي باغباني است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: اين استان از نظر توليد محصولات باغي دانش بنيان رتبه سوم کشوري و از نظر سطح زير کشت رتبه هفتم را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
وي بيان کرد: ضرورت افزايش توليد از طريق افزايش عملکرد محصولات باغي نيازمند برنامه ريزي دقيق است.
فتح اله زاده اضافه کرد: امسال افزايش توليد محصولات باغي از طريق ارتقا عملکرد در هکتار با استفاده از دانش و تجربه کشور برنامه ريزي شده است.
وي، اقتصادي کردن فعاليت‌هاي باغداري را يک ضرورت بيان کرد و افزود: تدوين الگوي کشت مبتني بر وضعيت اقليمي آب و خاک و توليد اقتصادي بر اساس نياز داخلي و بازارهاي بين المللي پايدار به همراه ترويج فعاليت‌هاي علمي و اقتصادي باغداري مي‌تواند زمينه‌هاي جلب سرمايه‌گذاري در اين بخش را فراهم کند.
وي اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه رويکرد سازمان جهاد کشاورزي مبتني بر استفاده از تجارب و دانش بومي داخلي و خارجي است و در اين راستا از سرمايه گذاران خارجي و يافته هاي تحقيقاتي و تکنولوژي روز استقبال مي شود.
کورت ور، رئيس اتحاديه باغداران شمال کشور ايتاليا نيز در اين همايش با ارائه گزارشي از وضعيت توليد و بازاريابي محصول سيب درختي در اين کشور گفت: متمرکز کردن سيستم يکپارچه توليد و بازاريابي محصول که توسط اتحاديه ها صورت مي گيرد، رمز موفقيت باغداران ايتاليايي است.
وي افزود: تمام باغداران در قالب اتحاديه ها محصول توليدي خود را از مرحله برداشت تا سورت و بسته بندي، فروش و صادرات محصول انجام مي دهند.
وي اضافه کرد: 55 درصد توليد کشور ايتاليا و 11 درصد کل توليد اتحاديه اروپا در منطقه شمال کشور ايتاليا توليد مي شود و اين مناطق داراي سيستم کشت متمرکز هستند.
به گزارش ايرنا ايتاليا از مهمترين کشورهاي توليد کننده سيب در اتحاديه اروپا به شمار مي رود.
آذربايجان غربي قطب اصلي توليد سيب درختي در کشور است و 53 هزار هکتار از باغات سيب استان بارور هستند؛ اروميه با 23 هزار و 150 هکتار رتبه اول سطح زير کشت اين محصول در استان را به خود اختصاص داده است.
اين استان سالانه بيش از 800 تا يک ميليون و 200 هزار تن سيب درختي توليد مي کند؛ مشکل صادرات سيب درختي هر ساله گريبان گير کشاورزان استان است و هنوز راهکاري براي آن لحاظ نشده است.
7125/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۳۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عتباتی عصر دوشنبه در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال که با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با حضور مجری رفع تداخلات کشور و مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور برگزار می‌شد گفت: موضوع سندار شدن اراضی زراعی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی است.

وی افزود: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی درخصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیری‌ها تا صدور سند تک برگی برای کلیه اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیان اینکه ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان سند دار شده اند اضافه کرد: اقدامات درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

وی به حضور مدیر کل دفتر مهندسی و حدنگاری امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم اشاره و گفت: حضور مدیران کشوری در استان غنیمت است و باید از این ظرفیت برای پیشبرد امور نهایت بهره را برد.

حسین مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هم در این جلسه گفت: بسیاری از اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی زراعی که یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است باید با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی زراعی نگاه کرد و اقدام کرد.

مجیدی تاکید کرد: آذربایجان غربی مقادیر قابل توجهی اراضی کشاورزی دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولین است.

احمدی مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی کشور و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با تشکر ویژه از مدیریت دستگاه قضایی استان گفت: آذربایجان غربی در بررسی‌های به عمل آمده از لحاظ وضعیت ثبت اسناد زراعی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و زحمات و تلاش‌های متولیان امر است.

وی افزود: آذربایجان غربی جزء استان‌های هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور است که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکردها در این استان تداوم پیدا کند.

احمدی تاکید کرد: خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است.
وی افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری به عمل آید.
مجری رفع تداخلات کشور اضافه کرد: استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی زراعی هم لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود.

همچنین احمدی به افزایش تعداد کمیسیون‌های رفع تداخلات در برخی از شهرهای استان هم تاکید و گفت: این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری نتایج هدفگذاری شده تحصیل گردد.

در ادامه خسرو شهبازی مدیر کل جهاد کشاورزی، محبوبی مدیر کل بازرسی استان و سایر مدیران حاضر به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

کد خبر 6092608

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تجلیل از کارگران شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • پیام تبریک رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی به مناسبت روز معلم
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه