Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار لرستان گفت: مشکلاتی از جمله نبود مجتمع‌های رفاهی، نداشتن پایگاه هلال‌احمر ثابت و نداشتن باند فرود بالگرد اورژانس که در آزادراه خرم زال وجود دارد باید بررسی و با کمک دستگاه‌های مربوطه مشکلات برطرف شوند. ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احمد مرادپور ظهر امروز در جلسه ستاد ایمنی راه‌های استان که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: جلسات معاونت عمرانی لرستان فنی و مهندسی هستند و محل میتینگ سیاسی نیستند؛ در زمینهٔ تردد در راه‌های استان ضعف آماری داریم و برای اینکه بخواهیم تصمیم درستی بگیریم آمار درستی نداریم اگرچه کسب آمار دقیق از میزان ترددها و تصادفات چندان سخت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات محور جاده ازنا- شازند افزود: ضرورتی ندارد ناوگان مسافربری شهرستان دورود از این محور تردد کند و لازم است توسط یک تیم کارشناسی بررسی شود تا بتوان برای تردد ناوگان شهرستان دورود تصمیم‌گیری کنیم.

معاون عمرانی استاندار لرستان بابیان اینکه وجود آزادراه در توسعه یک کشور نقش مهمی دارد عنوان کرد: اگر هزینه استفاده از آزادراه زیاد شود تقاضا برای استفاده از آن کم می‌شود و به‌دنبال آن سرمایه‌گذار سود کمتری می‌برد چون تعداد ترددها کاهش می‌یابد.

وی بیان کرد: در این راستا باید مقدار عوارض کم شود تا سود بیشتری نصیب سرمایه‌گذار شود؛ اینکه برای یک آزادراه که فقط چند سال است ساخته‌شده 25 درصد هزینه ایمنی شود جای سؤال دارد چراکه در ابتدای ساخت باید تمامی موارد ایمنی آن رعایت شود.

مراد پور تصریح کرد: مشکلاتی از قبیل نبود مجتمع‌های رفاهی، نداشتن پایگاه هلال‌احمر ثابت و نداشتن باند فرود بالگرد اورژانس که در آزادراه خرم زال وجود دارد باید بررسی شود و با کمک دستگاه‌های مربوطه مشکلات برطرف شوند.

وی با اشاره به اینکه تونل‌های این زیرگذر تهویه مناسب ندارند و در برخی جاها فاقد روشنایی هستند خاطرنشان کرد: با توجه به بالابودن عوارض این آزادراه انتظار می‌رود حداقل خدمات خوبی در بحث ایمنی آن ارائه شود، همچنین باید برای تاکسی‌های سواری تخفیف عوارض اعمال شود؛ اینکه وزارت راه تصویب کند که مقدار عوارض تا حد زیادی افزایش یابد باید رسیدگی شود چراکه نمی‌توان برگشتن پول سرمایه‌گذار را فدای جان مردم کرد بنابراین باید عدالت در این زمینه رعایت شود.

معاون عمرانی استاندار لرستان با تأکید بر اینکه باید برای معلمانی که برای رفتن به روستاهای دورافتاده از این آزادراه هرروز می‌گذرند تخفیف عوارض اعمال شود گفت: تحقق این امر که نیازمند پیگیری و نامه‌نگاری است باید توسط آموزش‌وپرورش انجام شود و ما نیز پیگیری خواهیم کرد.

وی بیان کرد: جاده کمربندی خرم‌آباد دارای چند زیرگذر نیمه‌کاره است و پس از سال‌ها که از افتتاح این جاده گذشته اما این زیرگذرها هنوز افتتاح نشده‌اند که باید در این راستا برنامه‌ریزی شود؛ اعلام‌شده که علت بیشتر این تصادفات مسائل فرهنگی بوده که اگر در این زمینه اقدام شود می‌توان شاهد کاهش تصادفات نیز بود.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تکلیف قانونی مندرج در بند (ی) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مبنی بر اتصال تمامی آزادراه‌های کشور به پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی، به دلیل عدم تحقق این امر معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ورود کرد.

با ورود سازمان بازرسی، در مجموع از ۲۹ آزادراه در دست بهره‌برداری، ۲۴ آزادراه به طور کامل به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض تجهیز شده و ۵ آزادراه دیگر شامل آزادراه‌های اراک-خرم آباد، کنار گذر جنوبی تهران (غدیر)، قم-گرمسار، خرم آباد-پل زال و تهران-شمال باقیمانده که پیگیری این امر نیز در دستور کار است.

بنا بر این گزارش، با تجهیز آزادراه‌های فوق به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض و عدم توقف وسایل نقلیه پشت دروازه‌های مربوطه، ضمن جلوگیری از اتلاف وقت مسافران، طبق برآورد انجام شده و بر اساس گزارش وزارت راه، سالانه حدود ۳۶ میلیون لیتر بنزین (معادل ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال) و ۱۷ میلیون لیتر گازوئیل (معادل ۵۶۰۰ میلیارد ریال)، در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

در این راستا خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با ارسال نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری‌های به عمل آمده سازمان بازرسی و همچنین تلاش‌های صورت گرفته دست‌اندرکاران ذیربط تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6086059

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • سپاه برای برطرف کردن مشکلات لرستان در کنار دولت ایستاده است
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد
  • ◄ نرخ جدید عوارض آزادراه ها در سال 1403 منتشر شد + جدول
  • تجهیز ۲۴ آزاد راه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • ۲۴ آزادراه به عوارضی الکترونیکی مجهز شد
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه خرم‌آباد - پل‌زال