Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه فناوری آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در راستای پروژه پیش‌بینی‌های فصلی آب و پارامترهای مرتبط با محققان آلمانی همکاری می‌کند.

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست به‌منظور تصمیم‌گیری برای چگونگی همکاری ستاد با پروژه SaWaM نشستی با محققان آلمانی تشکیل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست ابتدا اهداف و چشم‌انداز طرح به‌وسیله متخصصان آلمانی تشریح شد و ظرفیت‌های علمی کارشناسان ایرانی و پروژه‌های اجرا شده برای احیای دریاچه ارومیه مورد بحث قرار گرفت.

پروژه توسعه فناوری پیش‌بینی‌های فصلی آب و پارامترهای مرتبط، توسط وزارت آموزش و تحقیقات فدرال آلمان تحت کمک مالی شماره 02WGR1421 مصوب شده است.

هدف اصلی پروژه SaWaM توسعه فناوری، روش و نرم‌افزارهایی برای انتقال داده‌های اندازه‌گیری شده جهانی و منطقه‌ای به‌منظور مدیریت منابع آب، انجام پیش‌بینی، کمک  به تصمیم‌گیری برای خشک‌سالی، کمبود آب، تولیدات کشاورزی و منابع طبیعی و مقابله با تبعات نوسانات فصلی است.

عملکرد مدل و فناوری مذکور در منطقه نیمه‌خشک مانند دریاچه ارومیه در صورت توافق طرفین مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

در این جلسه فرود شریفی، قائم‌مقام دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خشک‌سالی، فرسایش و محیط‌زیست هدف از تشکیل جلسه را بیان کرد و سپس متخصصین آلمانی مسائل فنی و مالی پروژه و مکان‌های مستعد اجرای طرح در دریاچه ارومیه را تشریح کردند. 

متخصصین ایرانی نیز چهار ارائه در رابطه با جنبه‌های مختلف مشارکت، وضعیت دریاچه ارومیه و قابلیت‌های موجود در ایران ارائه دادند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، در این نشست دو طرف توافق کردند که جزئیات همکاری، روش‌ها و معاهدات توسعه فناوری و جنبه‌های مالی در جلسه بعدی مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام محققان آلمانی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مجید رستگاری در تشریح این خبر گفت: در  این مرحله   ، نخست بخشی ازحقابه   از دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین رها سازی می شود  و در ادامه  از ذخایر پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می شود.

وی اضافه کرد: در مرحله نخست  ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و درمرحله بعدی    پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه     از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه  روانه می شود.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر   رهاسازی شده بود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • افزایش جمعیت گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور