Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@09:26:55 GMT

پوران درخشنده: احساس مسئولیت کردم

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۷۰۰۹

پوران درخشنده: احساس مسئولیت کردم

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، این کارگردان سینما که هنوز خبری از صدور مجوز ساخت فیلمش با موضوع مسائل و مشکلات جنسی پسران دبیرستانی با نام «هیس پسرها فریاد نمی‌زنند!» نیست، درباره تاسیس یک آموزشگاه سینمایی به ایسنا گفت: بارها پیش آمد بود که وقتی مردم مرا می‌دیدند می‌پرسیدند که کلاسی برگزار می‌کنم یا نه و از آنجا که در این‌باره احساس مسئولیت کردم تصمیم گرفتم آموزشگاهی را در تهران با نام «خورمهر» راه‌اندازی کنم که کارهایش تقریبا انجام شده و عید فطر به طور رسمی افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
درخشنده با ابراز خوشحالی از تاسیس این آموزشگاه در محله‌ای مثل یوسف‌آباد تهران افزود: آموزشگاه در رشته‌های متعدد مثل فیلمبرداری، عکاسی و بازیگری هنرجو می‌پذیرد و تلاش کرده‌ام اساتید این کلاس‌ها از هنرمندان سینما و تئاتر باشند که عاشق کارشان هستند و هنرجویانی که می‌آیند حتما چیزی یاد بگیرند و بدانند چطور باید از سینما برای رسیدن به مفاهیم انسانی استفاده کنند.
 
وی گفت: همچنین شهریه کلاس‌ها را پایین درنظر گرفتم و تعداد هنرجویان هم کم خواهد بود تا فرصت کافی برای رسیدگی و آموزش به آن ها باشد.
 
این آموزشگاه دارای مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و برگزاری دوره‌های بازیگری، کارگردانی، فیلمنامه نویسی، فیلمبرداری، عکاسی، گریم و تدوین را در برنامه‌های خود دارد. در اولین دوره از کلاس‌های این موسسه که از ابتدای تیرماه آغاز می‌شود در ترم مقدماتی بازیگری آرش آبسالان، رضا کشاورز، محمودرضا رحیمی و علی صلاحی، در ترم مقدماتی کارگردانی جواد طوسی، مهدی کرم پور، محمدهادی کریمی و مرتضی پورصمدی و در بخش بازیگری کودک و نوجوانان مریم کاظمی، شبنم قلی‌خانی، ملیکا زارعی، پرستو گلستانی و مارال فرجاد به عنوان استاد حاضر خواهند بود.
 
درخشنده همچنین یادآور شد که پس از افتتاح این آموزشگاه، مقدمات ساخت فیلمی جدید را فراهم می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پوران درخشنده ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • قهرمانی بهنمیر در مسابقات هندبال دختران آموزشگاه‌های مازندران
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • از تخته‌ سیاه به پرده نقره‌ای؛ بازیگرانی که معلم بودند
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است