Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@07:36:40 GMT

این خوشمزه بهاری با عفونت ها مبارزه می کند

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۷۲۷۶

این خوشمزه بهاری با عفونت ها مبارزه می کند

رکنا: گوجه سبز میوه ای در فصل بهار و تابستان است که در مقابل بسیاری از بیماری ها می ایستد.

کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص بسیار گوجه سبز توصیه کرد: افراد مصرف این میوه خوراکی را در سبد غذایی خود داشته باشند.

هانیه ناصری ، با اشاره به رونق بازار Store میوه ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می‌شود، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروبها و عفونت‌ها موثر است.

ناصری افزود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می شود و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.

وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.

ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و افزود: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.

وی گوجه سبز را منبع‌ ویتامین‌های گروهB عنوان کرد و افزود: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی Health پوست و اعصاب نیز مفید است.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی افزود: همچنین گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.

وی در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ممکن می‌سازد.

ناصری خاطرنشان کرد: همچنین گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف شود.

وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را مصرف کرد.

این کارشناس ارشد گیاهان دارویی همچنین در خصوص مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد و افزود: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود

وی افزود: همچنین مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت بازار Store سرطان سلامتی Health دندان خون بیماری مبارزه عفونت تابستان گوجه سبز عکس حوادث دختر زن قتل تجاوز مرد جوان بچه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!

به گزارش خبرآنلاین،به طور کلی، توت ها به عنوان یک ابر غذا در نظر گرفته می شوند. چرا که همه انواع توت ها - از جمله توت آکای، زغال اخته، شاه توت و تمشک - فواید زیادی برای سلامتی دارند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:اکنون، تحقیقات جدید از دانشگاه ایالتی سن دیگو نشان می دهد که خوردن توت فرنگی هر روز می تواند به بهبود عملکرد شناختی، کاهش فشار خون و افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی فرد کمک کند.

چند وعده توت فرنگی سالم است؟


دکتر شیرین هوشمند، استاد دانشکده ورزش و علوم تغذیه در دانشگاه ایالتی سن دیگو و محقق اصلی این مطالعه، به مدیکال نیوز تودی گفت که ایده این مطالعه ناشی از تحقیقات قبلی است.او توضیح داد: «قبل از انجام مطالعه بالینی ما، برخی از اثرات مشابه در مطالعات حیوانی و برخی مطالعات انسانی، اما (در) جمعیت‌های مختلف و با استفاده از طرح‌های مطالعاتی مختلف نشان داده شد.

برای این مطالعه، دکتر هوشمند و تیمش مطالعه ای را با ۳۵ مرد و زن سالم بین سنین ۶۶ تا ۷۸ سال انجام دادند. در یک دوره هشت هفته ای، هر روز، شرکت کنندگان در مطالعه ۲۶ گرم پودر توت فرنگی منجمد خشک شده مصرف کردند. - معادل دو وعده توت فرنگی تازه - یا یک پودر کنترل.

در پایان هشت هفته، محققان دریافتند افرادی که توت فرنگی مصرف کردند سرعت پردازش شناختی خود را تا ۵.۲ درصد افزایش دادند، فشار خون سیستولیک را تا ۳.۶ درصد کاهش دادند و ظرفیت آنتی اکسیدانی خود را ۱۰.۲ درصد در مقایسه با افرادی که کنترل را مصرف کردند، افزایش دادند.

دکتر هوشمند در رابطه با یافته‌های خود گفت که انتظار دارند ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بهبود یابد زیرا توت‌فرنگی منبع خوبی از ویتامین C است. همچنین انتظار می‌رود که بر اساس فرضیه‌های خود شاهد بهبود در سرعت پردازش شناختی باشیم.

دکتر هوشمند در پاسخ به سوالی درباره یافته های فشار خون گفت: «تحقیقات منتشر شده قبلی برخی از فواید حاد و طولانی مدت توت فرنگی برای سلامت قلب و عروق را در جمعیت های مختلف نشان داده است، بنابراین برای تأیید برخی از این یافته ها عالی است».

این مطالعه نشان می دهد که مصرف توت فرنگی ممکن است عملکرد شناختی را تقویت کند و عوامل خطر قلبی عروقی مانند فشار خون را بهبود بخشد. ما تشویق می‌شویم که یک تغییر رژیم غذایی ساده، مانند افزودن توت‌فرنگی به رژیم غذایی روزانه، ممکن است این نتایج را در افراد مسن بهبود بخشد.


چه چیزی توت فرنگی را بسیار سالم می کند؟


توت فرنگی اولین بار در اواخر قرن ۱۸ در باغ های فرانسه رشد کرد. با این حال، آنها را می توان در حیات وحش در زمان رومیان یافت.امروزه توت فرنگی در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و بیشترین تولید آن در ایالات متحده، ترکیه و اسپانیا انجام می شود.

جالب توجه است، توت فرنگی به عنوان یک "توت" در نظر گرفته می شود و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی است، از جمله ویتامین A، منیزیم، پتاسیم و فولات (ویتامین B۹).

علاوه بر این، توت فرنگی دارای ویتامین C بسیار بالایی است – خوردن تنها هشت توت فرنگی، ویتامین C روزانه بدن را تامین می کند.

توت فرنگی دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان از جمله پلی فنول ها و فیتواسترول ها است. پلی فنول ها دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند و فیتواسترول ها به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند.

تحقیقات قبلی مصرف توت فرنگی را با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط دانسته است . به دیابت، بیماری آلزایمر، و حتی به طور بالقوه به پیشگیری از سرطان کمک می کند.

ارتباط بین توت فرنگی و پیشگیری از سرطان ریه ، سلامت روده، سلامت مغز و سلامت قلب به خوبی مورد بررسی قرار گرفته است.، زیرا دارای اجزای آنتی اکسیدانی هستند.

سالم ترین راه برای خوردن توت فرنگی چیست؟


کارشناسان توصیه می کنند که بیشتر بزرگسالان روزانه ۱/۲ تا ۲ فنجان میوه بخورند. حدود هشت توت فرنگی بزرگ برابر با یک فنجان میوه است.

به دنبال راه های جدیدی برای گنجاندن توت فرنگی بیشتر در رژیم غذایی خود هستید؟ این پیشنهادات تالمن را در نظر بگیرید:

روز خود را با افزودن توت فرنگی به اسموتی پر پروتئین شروع کنید توت فرنگی ها را با قرار دادن آنها روی سالاد اسفناج یا کاسه غلات به ناهار خود اضافه کنید. توت فرنگی افزودنی عالی برای ماست است در نهایت، خوردن توت فرنگی همان طور که هست خوشمزه است!

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898388

دیگر خبرها

  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • خواص درمانی رازیانه
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید