Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از مسئولان ارشد آموزش عالی کشور عصر روز گذشته (سه شنبه) در جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان به بیان نظرات خود پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار ۱۰ تن از میهمانان از جمله حجت الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد، حجت الاسلام دکتر غلامرضا مصباحی مقدم، عضو شورای نمایندگان، دکتر سیدحمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، دکتر عبدالرسول پورعباس، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد، دکتر محمدباقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر بیژن رنجبر، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد، دکتر وحید احمدی، دبیرکل شورای عالی عتف، دکتر محمد خدابخشی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، عضو شورای نمایندگان و امام جمعه موقت تهران، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم،  به‌مدت حدود ۲ ساعت دیدگاه‌ها و دغدغه‌های جامعه‌ دانشگاهی در حوزه های علمی و فرهنگی را بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین محورهای سخنان به این شرح است:
- رشد علمی کشور به تبعیت از رهنمودهای رهبری در سالهای اخیر صورت گرفته است.
- ضرورت در نظر گرفتن تولید فناوری کاربردی با توجه به نیاز جامعه و صنعت به عنوان ملاکی برای رشد علمی اساتید و معادل مقاله علمی دانشجویان دکتری 
- پیشنهاد راه اندازی یک مجله علمی کاربردی در جهت تایید علمی فناوری
- ضرورت تجدید نظر در آیین نامه ارتقای اساتید
- انتقاد از نادیده گرفته شدن آموزش های مهارتی و فنی و حرفه ای با توجه به نظام آموزشی 6-3-3 در آموزش و پرورش
- ضرورت توجه به رشد علمی کشور و توجه به چالش هایی که در این مسیر است.
- توجه به برخی چالش های فرهنگی کشور از قبیل تقلب علمی، سقط جنین و ...
- ضرورت توجه به همه ابعاد پیشرفت علم و فناوری و منوط نکردن آن تنها به مقالات علمی
- ضرورت بررسی و تجدیدنظر ساختار دانشگاه ها در جهت سرعت بخشی به پیشرفت علم و فناوری
- ضرورت توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه در جهت افزایش سفارش فناوری به دانشگاه
- بررسی نقش علوم انسانی در توسعه فناوری و توجه به ارتقای علوم انسانی در نظام نوآوری
- ضرورت آسیب شناسی بحث مدرک گرایی در کشور
- ضرورت توجه بیشتر دانشگاه ها به موضوع اشتغال و کارآفرینی
- ضرورت ایجاد انضباط مالی در کشور
- تاکید بر ضرورت اداره کشور با نگاه عالمانه و غیرسیاسی
- ضرورت توجه به نکات امید بخش آموزش عالی کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان در پایان این جلسه از اقدامات دکتر غلامی در دوران تصدی مسئولیت وزارت علوم تقدیر کرد و بیان داشت: در مدت حضور جناب آقای دکتر غلامی می توان رویکرد مثبت ایشان را در امور مشاهده کرد. دغدغه های ایشان دغدغه های خوبی است و مطالبات رهبر معظم انقلاب را پیگیری می‌کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ابراز امیدواری کرد که اقدامات وزیر علوم در عرصه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها نیز زمینه تغییرات مثبتی را فراهم کند و با توجه به حضور آقای دکتر غلامی در ستاد آسیب های اجتماعی در زمینه رفع این آسیب ها در دانشگاه ها اقدامات مثبتی صورت پذیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۸۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی