Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، صبح امروز با حضور دکتر سید علی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر علی کمیلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دکتر محمود عامریون، رئیس بیمارستان امیرالمومنین، مدیران و کادر درمانی بیمارستان امیرالمومنین (ع) در سالن همایش زنده یاد دکتر فرهاد سرابندی، دکتر فرشید فهیم را به عنوان سرپرست معاونت درمان بیمارستان امیرالمومنین (ع) معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ابطحی در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر زنده یاد دکتر فرهاد سرابندی گفت: « تلاش زنده یاد دکتر فرهاد سرابندی و همراهی کادر پرستاری این بیمارستان باعث شد تا بیمارستان امیرالمومنین (ع) به رتبه درجه 1 اعتباربخشی درمانی برسد. امیدوارم خدمات ایشان ذخیره آخرت وی باشد.»

وی در ادامه افزود: « کسب درجه 1 اعتباربخشی درمانی موفقیت بزرگی برای این بیمارستان بود ولی مهم این است که بتوانیم این ارتقاء را حفظ و در صدد ارتقاء بیشتر باشیم.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر پایش نظام ارزشیابی کلیه پرسنل اظهار کرد: « سال جاری در نظر داریم به طور جدی عملکرد کلیه پرسنل اعم از هیات علمی، کادر درمان و کارکنان را ارزشیابی کنیم و طبق برنامه استراتژیک پیش رویم تا انشالله توفیقات بیشتری بدست آوریم.»

دکتر ابطحی با تاکید بر افزایش اشغال تخت گفت :« طب اورژانس در بیمارستان اختیارات کامل در پذیرش بیمار دارد. با وجود جراحان حاذقی که در این بیمارستان هستند انتظار می رود بخش جراحی نیز فعالتر از قبل باشد. قطعا وضعیت موجود شایسته کادر بیمارستان نمی باشد و نیاز به برنامه ریزی جدید و راهبردی دارد.»

دکتر ابطحی در ادامه تصریح کرد: « با توجه به عدم تعادل منابع و مصارف در بیمارستان همه ما باید به صورت یک تن واحد در استفاده بهینه از منابع و افزایش درآمدها سعی و تلاش کنیم. در حال حاضر با تمام تلاشی که انجام شده هنوز عدم توازن برقرار می باشد و امیدوارم به زودی با عزمی راسخ و همگام در تجمیع و اصلاح فرآیندها، جلب رضایت بیماران و ارائه خدمات شایسته به مراجعین در فضایی انگیزه برانگیز شاهد خودکفایی و موفقیتهای بیشتر باشیم.»

در ادامه این مراسم دکتر کمیلی نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطر زنده یاد فرهاد سرابندی برای دکتر فهیم آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

202

طب اورژانس پذیرش بیمار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طب اورژانس پذیرش بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • زندگی دوباره ۴ بیمار با اهدای عضو در مشهد
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز