Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرورش شترمرغ با سود آوری بالا یکی از بهترین راه های حصول و تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، وقتی تهاجمات دشمن برای توقف روند پیشرفت انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری بر عرصه اقتصادی متمرکز شد مقام معظم رهبری راه مقابله با این توطئه و نقشه دشمنان در بخش اقتصادی را در اقتصاد مقاومتی عنوان کرده و بر ضرورت اجرای آن تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گونه ای که کارآفرینان بسیجی زیادی در سراسر کشور از همان روزهای اولیه در سال 1389 به ندای رهبر خویش لبیک گفته و در عرصه کارهای زود بازده اقتصادی از پرورش زنبور عسل، داروهای گیاهی و ترشی گرفته تا پرورش بلدرچین و شتر مرغ و غیره روی آوردند.


در همین راستا سیستان وبلوچستان در حیطه پرورش شتر مرغ با قوت تمام وارد شد به گونه ای که در حال حاضر واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ در شهرستان های زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه و سراوان فعال است همچنین در شهرستان های خاش، زاهدان و ایرانشهر نیز به صورت سنتی بهره برداران در حال پرورش شتر مرغ هستند.


 با این تفاسیر فعالیت در این عرصه مهم در شهرستان هیرمند به گونه ای است که کارآفرینان توانسته اند درآمد های میلیونی کسب کنند.


یکی از مهترین اهداف جمهوری اسلامی ایران نیز در پس از تحریم های جدید آمریکا علیه ایران نیز می تواند توجه به کالای ایرانی باشد، تولیدکنندگان ایرانی در سال های اخیر نشان داده اند که توانایی تولید انواع محصولات را دارند و اگر اتحاد و همدلی در بین مردم و مسئولین ایجاد شود می تواند کشور بی نیاز از واردات محصولات خارجی شود.


کارآفرینان داخلی در سال های اخیر با توجه به تاکیدات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به بهترین شکل ممکن اشتغالزایی و کارآفرینی کرده اند که می تواند آغازی بر تحولی بزرگ در اقتصاد کشور شود.
مدیر جهاد کشاورزی هیرمند در این خصوص گفت: این شهرستان با دارا بودن افزون بر هزار قطعه شترمرغ، قطب پرورش این پرنده در سیستان و بلوچستان محسوب می شود.


حبیب رستمی افزود: اقلیم شهرستان هیرمند شرایط مناسبی را برای پرورش شتر مرغ فراهم کرده است به طوری که هم اینک 2 واحد صنعتی و حدود هزار واحد سنتی در این شهرستان به پرورش این پرنده اختصاص دارد.


وی ادامه داد: راه اندازی 2 واحد صنعتی پرورش شتر مرغ با توجه به اقتصادی بودن آن در شهرستان هیرمند در دست پیگیری است.


وی تصریح کرد: هم اینک در این شهرستان هشت هزار و 500 راس گاو و گوساله، 170 هزار راس گوسفند و بز، هزار و 200 نفر شتر، 150 هزار قطعه طیور محلی و چهار واحد مرغداری به ظرفیت 60 هزار قطعه در هر دوره وجود دارد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۸۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است

امام جمعه کیش با بیان اینکه باید فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی اجرا شود، گفت: امروز کشور نیاز به یک حماسه اقتصادی دارد که لازمه آن اعتقاد عملی به اقتصادی مقاومتی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کیش با اشاره به شعار امسال و فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت مشارکت مردم در توسعه اقتصادی ، افزود: هرجا مردم حضور داشتند، موفقیت به بهترین شکل میسر شده است.

وی با بیان اینکه امروز مقوله اقتصادی به خط مقدم جبهه جهاد تبدیل شده، افزود: مسوولان باید فرمایشات مقام معظم رهبری را در تمام حوزه‌ها از جمله اقتصاد در دستور کار قرار دهند و باید از توانمندی مردم و بخش خصوصی در انجام امور بهره گیرند.

امام جمعه کیش در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به روز کارگر و روز معلم و با بیان اینکه هر دو این قشر نقش بسیار مهمی در رشد و بالندگی این جامعه دارند، گفت: مسوولان باید سعی کنند تا مشکلات کارگران و معلمان به حداقل برسد .

حجت‌الاسلام بی‌نیاز روز دهم اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: خلیج فارس بخشی از هویت ملی ایرانیان می‌باشد که دشمنان همواره سعی در تغییر و تحریف آن داشتند که هیچگاه در دستبابی به اهداف شومشان موفق نبودند.

وی هفتم اردیبهشت روز حمل و نقل را نیز مورد اشاره قرار داد و بر بهبود وضعیت جاده‌های کشور و صنعت خودروسازی تاکید کرد.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم