Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@23:44:50 GMT

مشکل جای دیگریست !

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۳۲۳۲۸

مشکل جای دیگریست !

درحالی خبر اعتراض ها در برابر برخی نمایندگی های رسمی و شرکت های خصوصی خودرویی شنیده میشود که مسسبان اصلی این بحران جای دیگری دور از این هیاهو در خوابی آسوده اند . ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴ بازار نظرات

درحالی خبر اعتراض ها در برابر برخی نمایندگی های رسمی و شرکت های خصوصی خودرویی شنیده میشود که مسسبان اصلی این بحران جای دیگری دور از این هیاهو در خوابی آسوده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه تحلیلی پایش بعداز بسته بودن طولانی ثبت سفارش ها و تغییر ناگهانی تعرفه خودرو چندین نفر سود های کلان برده اند.

با توجه به بحران های موجود و اعتراضاتی که مشاهده می کنید، وقتی در این زمینه کنجکاو میشویم و از فعالین سوال میکنیم که چرا همگی به یک شکل مشکلات مشترک دارند اینگونه پاسخ دریافت میکنیم که "مشکلات اصلی در جای دیگری است!"

گذشته از این پاسخ درواقع خودمان نیز دچار این ابهام می شویم که دلیل طولانی شدن بسته بودن سامانه ثبت سفارش چیست؟ و یا اینکه دلیل عدم اجرایی شدن کاهش تعرفه ها پس از افزایش در سال گذشته که منجر به افزایش نجومی قیمت خودرو هم شد چه بوده است؟ چرا باید هزاران متقاضی خرید خودرو و چندین فعال بزرگ در زمینه فروش خودرو هر روز درگیر چنین معضلاتی باشند و در مقابل یکدیگر قرار بگیرند؟

هر روز خبرهای متعددی در ارتباط با تنش و در مقابل هم قرار گرفتن این دو گروه چه در فضای مجازی و چه به صورت تجمع و جریان های دیگر دریافت میکنیم. مقصر اصلی این ماجراها چه کسانی هستند؟؟ چه کسانی باید در این ارتباط پاسخگو باشند؟؟

حقیقتا این وقایعی که دستمایه نمایش افزایش تنش و بحران اقتصادی در کشور توسط رسانه های خارجی می باشد تا کی قرار است ادامه داشته باشد؟!!

این خبر تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم رد و یا تأیید نمی شود.

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست انداز
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • دلیل کوبش زیاد 405 در دست‌انداز