Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی است، گفت: برای تامین آرامش خاطر مردم از اختیارات قانونی سازمان تعزیرات استفاده می کنیم.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان تعزیرات حکومتی، جمال انصاری در جلسه ویژه با روسای شعب ویژه طرح ضیافت در استان تهران با تاکید بر افزایش نظارت ها و کنترل بازار افزود: واقعیت این است که قانونگذار تعزیرات را مکلف به رسیدگی به تخلفات کرده است اما در شرایط فعلی چاره ای جز نظارت نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این شرایط خاص بازار، نیازمند بازبینی سیاست ها هستیم و باید از ظرفیت های موجود استفاده کنیم.
انصاری محور اصلی نظارت ها را اتحادیه ها و اصناف دانست و گفت: باید فعالیت هایمان را به صورت محسوس و نامحسوس ساماندهی کنیم و دقت کنیم که رویکرد پرونده محوری نسیت بلکه با برنامه در جهت کاهش مشکلات مردم گام بر می داریم.
وی اظهار داشت: سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و اتحادیه ها باید در کنار سازمان تعزیرات از سیستم اداری خارج شوند تا در کنار هم جهادی و شبانه روزی فعالیت کنیم.
انصاری با تاکید بر لزوم برخورد با ریشه های تخلفات، گفت: برخورد با تخلفات در سطح کلان باید پیگیری شود نه سطح خرد زیرا تاثیر برخورد با تخلفات در سطح خرد، نسبی است و بیشتر از اینکه سودمند باشد، هزینه بر است.
وی بیان داشت: برخی کارهایی که ما با صرف زمان بالا و هزینه زیاد انجام می دهیم به راحتی و در کمترین زمان و هزینه توسط اصناف و اتحادیه ها انجام می شود، بنابراین باید تعامل بین دستگاهی با رویکرد خدمت بهتر به مردم افزایش یابد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه گفت: در حیطه کار خودمان، باید در هر حدی که می توانیم به حل مشکلات کمک کنیم و هنوز خیلی از مردم و مسئولان معتقدند که ما می توانیم در قالب نظارت های پنهان و پیدا محور باشیم.
وی تصریح کرد: دیدگاه عمومی و مقامات نقش بسیار مهم دارد و همین که جامعه برای برخورد با تخلفات اقتصادی از ما توقع دارد؛ نشانگر تاثیرگذاری تعزیرات است و مسئولیت ما را در قبال مردم بیشتر می کند.
براساس این گزارش، گشت های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی با توجه به وضعیت فعلی بازار به صورت فعال و شبانه روزی به تخلفات رسیدگی می کنند و این رسیدگی ها تا کنترل بازار ادامه دارد.
اجتمام*3229* 1193*1724

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حقوقي قضايي تعزيرات اختيارات قانوني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا قشلاقی گفت: پرونده ۳۹۴ هزار و ۶۷۲ کیلوگرم عرضه خارج از شبکه آرد به ارزش ۲۳ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان کردکوی رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر الزام توزیع آرد در شبکه رسمی، واحد متخلف را به پرداخت ۲۳۶ میلیارد و ۸۰۳ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

قشلاقی گفت: بازرسان جهاد کشاورزی شهرستان کردکوی در بازرسی از کارخانه تولید آرد، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6091848

دیگر خبرها

  • کام شیرینی فروش میبدی تلخ شد
  • قاچاقچی سوخت بیش از ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • جریمه ۶ میلیاردی سزای گرانفروشی سبزی در اردبیل
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • پزشک متخلف در اهواز محکوم شد
  • قاچاقچی سوخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه شد
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو