Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@17:57:57 GMT

لهستان به دنبال دفاع از موضع واشنگتن درباره برجام

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۳۵۹۴۲

به گزارش اکوفارس، سران لهستانی در موضعی متفاوت با دیگر کشورهای اروپایی در زمینه توافق هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند که تمایل دارند از موضع‌آمریکا دفاع کنند. در همین راستا «ماتئوس موراویکی» نخست‌وزیر لهستان اعلام کرد که ورشو قصد دارد تا در زمینه تنش اخیر میان آمریکا و اروپا  در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران، نقش کشور میانجی و پل ارتباطی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتینک،  این موضع‌گیری در شرایطی است که «یاک زکچاپوتویچ» وزیر خارجه این کشور روز گذشته در جریان دیدار با «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود اعلام کرد که نگرانی آمریکا درباره توافق هسته‌ای با ایران را با توجه به ابعاد  راهبردی و امنیتی درک می‌کند با این حال از موضع هم‌پیمانان لهستان در اتحادیه اروپا در این زمینه کاملا حمایت می‌کند و تلاش می‌شود تا پیامدهای منفی اقتصادی ناشی از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و اعمال مجدد تحریم‌ها علیه این کشور از بین بروند.

از این اقدام به عنوان گامی دیگر در هماهنگ شدن لهستان با آمریکا و افزایش روابط میان این دو کشور یاد می‌شود. ورشو، روابط با واشنگتن را به عنوان تضمینی برای همکاری نظامی خود و ضمانتی برای امنیت کشور دانسته است. روابط دوجانبه میان ۲ کشور به خصوص پس از قرارداد سیستم دفاع موشکی با آمریکا به ارزش ۴.۷۵ میلیارد دلار  افزایش چشمگیری داشته است. قرار است  ۱۶ پرتابگر، ۴ ایستگاه رادار و ۲۰۸ موشک در آینده نزدیک تحویل داده شوند که در مرز روسیه مستقر خواهند شد. وزارت دفاع لهستان نه تنها  هزینه‌های کمتری را برای سیستم دفاع هوایی آمریکا تامین کرد بلکه در زمینه تسریع زمان تحویل هم با آمریکا به توافق رسید.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که سران لهستان قصد دارند تا از موضع دولت آمریکا در زمینه خروج این کشور از توافق هسته‌ای با ایران در میان اعضای اتحادیه اروپا دفاع کنند.

ورشو علاوه بر این مورد، در زمینه موارد متعددی با بروکسل  اختلاف دارد که موضع‌گیری این کشور در زمینه سیاست های مهاجرتی و اصلاحات اخیر در زمینه مسایل قضایی از این دست هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۵۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • جدیدترین موضع‌گیری لاپید درباره توافق با حماس
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل