Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز- ايرنا- معاون امور اقتصادي استانداري خوزستان گفت: قراردادي که بانک ها با متقاضي به امضا مي رسانند بر اساس سود 18 درصد است و همين مساله سبب شده متقاضيان انگيزه خود را براي طرح هاي اشتغال زايي از دست بدهند.

به گزارش ايرنا سيدعلي بحريني مقدم عصر چهارشنبه در نشست شوراي اشتغال استان با حضور معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي افزود: تناقض موجود در بخشنامه ها و ابلاغيه هاي بين بانکي، چالش هايي را در زمينه اشتغال روستايي ايجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به وجود ابهاماتي در دستورالعمل اشتغال زايي روستايي تصريح کرد: برخي بانک ها ابهاماتي درخصوص درصد سود تسهيلات سرمايه در گردش براي طرح هاي اشتغال زايي روستايي، پرداخت سرمايه در گردش و پرداخت تسهيلات ثابت در نواحي روستايي و شهرهاي زير 10هزار نفر جمعيت دارند اين در حاليست که در اين زمينه بخشنامه اي ابلاغ شده است.
بحريني مقدم با انتقاد از وجود تناقض بين بخشنامه ها و ابلاغيه هاي بين بانکي گفت: اين مساله چالش هايي را در زمينه اشتغال روستايي ايجاد کرده است از همين رو بايد براي اجراي اين طرح از بانک هاي تجاري بزرگ تر استفاده شود.
وي ادامه داد: در برخي شهرستان ها با حذف بند ساير در سامانه کارا نيز مشکلاتي بوجود آمده و اين چالش منجر به ناقص شدن زنجيره ارزش شود.
**صادرات 37هزار ميليارد ريالي بخش کشاورزي
رييس سازمان جهادکشاورزي خوزستان نيز درخصوص ميزان صادرات محصولات کشاورزي خوزستان خاطر نشان کرد: در سال گذشته ميزان صادرات محصولات کشاورزي خوزستان 37هزار ميليارد ريال بوده است درحاليکه در سال 92 اين رقم تنها 9هزار و 250 ميليارد ريال بوده است.
کيخسرو چنگلوايي افزود: استان خوزستان در توليد محصولات کشاورزي مقام اول و دوم را دارد همچنين در توليد محصولات استراتژيکي مانند گندم، ذرت، شکر و صادرات خرما نيز هدف گذاري ويژه اي شده است.
وي با اشاره به اينکه ارزش توليدات خام بخش کشاورزي بالغ بر 190هزار ميليارد ريال است افزود: اين رقم با در نظر گرفتن ارزش صنايع تبديلي و فرآوده هاي آن به 250هزار ميليارد ريال مي رسد.
چنگلوايي با تاکيد بر اينکه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي براي ايجاد اشتغال به صرفه تر از ساير بخش ها است افزود: کاهش هزينه هاي ايجاد اشتغال، مولد بودن اشتغال، کمترين ميزان وابستگي در صنايع و تجهيزات به خارج از کشور و استفاده از توان داخل بخشي از اين ويژگي ها است.
وي درخصوص طرح هاي اشتغال در استان خوزستان گفت: 831 طرح مصوب تا امروز در کميته فني مورد بررسي قرار گرفته و به بانک ها معرفي شده اند و 41 مورد نيز عقد قرارداد داشته ايم.
رييس سازمان جهادکشاورزي خوزستان با بيان اينکه 6هزار و 660 ميليارد ريال طرح به بانک هاي استان معرفي شده است گفت: تاکنون بيش از 90 ميليارد و 400 ميليون ريال به متقاضيان تسهيلات پرداخت شده که بيش از 90 ميليارد و صد ميليون آن از سوي بانک کشاورزي بوده است.
وي درخصوص طرح هاي اشتغال فراگيز نيز توضيح داد: سال گذشته 20هزار ميليارد ريال تسهيلات کشاورزي به متقاضيان پرداخت شده که حدود 700ميليارد ريال آن در بخش توسعه مکانيزاسيون بوده است.
**فعاليت 120هزار واحد صنفي در حوزه بازرگاني خوزستان
رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان نيز با اشاره به اينکه 120هزار واحد صنفي در حوزه بازرگاني خوزستان فعال هستند گفت: حدود 50 درصد در حوزه پتروشيمي، 30 درصد فولاد و نيشکر و مابقي در ديگر صنايع از جمله قطعه سازي است.
نوراله حسن زاده با اعلام اينکه خوزستان در حوزه صادرات غير نفتي هميشه بين استان هاي دوم و سوم بوده است تصريح کرد: بيشترين حجم سرمايه گذاري ها در صنايع بزرگ رخ داده و حدود دو هزار واحد صنعتي فعال و نيمه فعال وجود دارد.
وي ادامه داد: سال گذشته حدود دو هزار نفر اشتغال در پروانه هاي بهره برداري داشتيم و در 2 طرح استان شامل پالايشگاه بيدبلند2 و پتروشيمي مسجد سليمان 10 هزار نفر مشغول به کار شدند.
بنابراين گزارش، معاون وزير تعاون به همراه هيئت کارشناسان وزارت در سفر دو روزه خود در شوراي اشتغال استان و شوراي اشتغال منطقه آزاد اروند شرکت مي کند. وي پس از سفر به خوزستان با حضور در شهرک صنعتي شماره 2 اهواز از نزديک با موانع و مشکلات واحدهاي توليدي آشنا شد.
9887/6064
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۸۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد