Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-18@18:30:50 GMT

اشتباه پزشکی علت مرگ بیمار ساروی بود

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۳۸۹۰۰

پرونده مرگ این بیمار بزودی در کمیسیون پزشکی برای تعیین مقصر اصلی بررسی می‌شود.

زن ۴۴ ساله‌ای ساروی اواخر فروردین امسال برای جراحی فیوژن ستوان فقرات به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ساری مراجعه کرد، اما پس از پایان موفقیت آمیز جراحی به علت آنچه که تزریق خون اشتباه (نامتجانس با گروه خونی) اعلام شد، جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیوژن یا خشک کردن مهره‌ها در ستون فقرات به معنی اتصال مهره‌ها به هم است. در این نوع از عمل جراحی ممکن است دو و یا چند مهره به هم متصل شوند.

هدف از این عمل جراحی از بین بردن درد، ناپایداری و یا دیگر علائم بیماری به وسیله از بین بردن حرکت بین مهره هاست.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران روز چهارشنبه گفت: پرونده مرگ این بیمار از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساری به کمیسیون پزشکی ارسال می‌شود تا پس از بررسی، مشخص شود اشتباه در کدام بخش (بخش خون آزمایشگاه، پزشک و یا پرستار) رخ داده است.

دکتر علی عباسی علت بروز این اشتباه را ناشی از بستری شدن دو بیمار هم نام در یک اتاق اعلام کرد که با تزریق خون نامتجانس مرگ یکی از این بیماران رقم خورد.

وی افزود: این اشتباه نابخشودنی برای مراکز درمانی است و باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که چنین اتفاقی در هیچ بیمارستانی رخ ندهد. طبق روال قانونی، مدعی العموم پرونده کمیسیون پزشکی را به پزشکی قانونی و یا سازمان نظام پزشکی برای یافتن مقصر اصلی (پزشک، پرستار و یا بخش خون آزمایشگاه) واگذارمی کند.

در سال گذشته نیز دو مورد مرگ مشکوک بیمار در این مرکز آموزشی و پزشکی در ساری رخ داد که هیچ اطلاعی از سرنوشت این دو پرونده در دست نیست.

براساس آمار در سال به طور میانگین ۲۵۰ هزار بیمار در ۲۳ بیمارستان دولتی مازندران بستری می‌شوند.

دولت در سال گذشته افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال برای درمان بیماران مازنی اعتبار اختصاص داده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اشتباه پزشک مرگ بیمار پزشک قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از انجام ۸۳ هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و گفت: پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمد رضا شکوهی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان همدان دارای 72 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای است، اظهار داشت: 66 پایگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان و مابقی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد است‌.

وی از فعالیت یک پایگاه اورژانس هوایی در همدان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 66 مصدوم و بیمار با بالگرد از شهرستان‌ها به مرکز استان منتقل شدند‌.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه همه خدمات اورژانس به صورت رایگان به بیماران ارائه می‌شود، عنوان کرد: هزینه انتقال هر بیمار با بالگرد بیش از 100 میلیون تومان است که برای بیماران کاملا رایگان است.

شکوهی با بیان اینکه پارسال 310 هزار تماس با مرکز اورژانس ما گرفته شده که 70 هزار تماس منجر به اعزام شده است، گفت: 14 هزار  تماس هم مشاوره پزشکی دریافت کردند.

وی از انجام 83 هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و اظهار داشت:  بیش از 10 درصد عملیات‌ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 150 هزار بیمار را به پراکز درمانی منتقل کردیم، تصریح کرد: متاسفانه بیش از 10 درصد  تماس‌ها مربوط به مزاحمت‌های تلفتی بوده که باعث می‌شود وقت همکاران ما تلف شود و خدمات رسانی به بیماران اورژانسی با تاخیر انجام شود.

شکوهی با تاکید بر اینکه کار ما تعطیلی ندارد و در تمام روزهای سال در آماده خدمات‌رسانی به بیماران هستیم، گفت: در طرح نوروزی امسال که از 24 اسفند تا 14 فروردین ماه بود، 16 هزار تماس با مرکز اورژانس گرفته شد که منجر به 4 هزار اعزام شد.

وی افزود: در این طرح علاوه بر نیروهای اورژانس سایر مراکز بهداشتی و درمانی هم درگیر بودند و خدمات را به مردم و مسافرین ارائه می‌کردند.

در این مدت همکاران ما 3 هزار کلرسنجی آب انجام دادند، 220 مرکز اقامتی بازرسی شد و بیش از 590 سامانه آبرسانی مورد بازرسی همکاران قرار گرفت.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در طرح نوروزی بیمارستان‌های ما آماده باش بودند و بیش از 120 هزار بیمار سرپایی ویزیت شدند. همچنین 6 هزار و 400 نفر در بخش بیمارستانها بستری شدند و بیش از 3 هزار مورد جراحی انجام شده است.

شکوهی با بیان اینکه بر اساس استانداردها باید در هر 40‌ کیلومتر باید پایگاه جاده‌ای داشته باشیم که داریم، تصریح کرد: در بخش شهری هنوز به استانداردها نرسیدیم و نیازمند احداث 20 پایگاه هستیم و پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی هستیم.

وی افزود: برای ساخت هر پایگاه اورژانس غیر از تامین زمین، به 3 میلیارد تومان نیاز داریم که فقط هزینه سازه است و ارتباطی به تجهیزات ندارد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 100 دستگاه آمبولانس در بخش پیش بیمارستانی داریم، گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 4 دستگاه موتورلانس هم داریم که از موتورلانس برای زمان ترافیک و دسترسی سریعتر به بیمار انجام می‌شود‌.

شکوهی با اشاره به اینکه 50 درصد آمبولانس‌های ما  از حد استاندارد خود بیشتر کار کردند، تصریح کرد: مردم اورژانس را با آژانس اشتباه نگیرند و برای انتقال هر بیمار خود با اورژانس تماس نگیرند.

وی افزود: ما بیماران را تریاژ می‌کنیم و فقط بیماران اورژانسی را به بیمارستان منتقل میکنیم. همه کسانی که در فوریت‌های پزشکی کار می‌کنند تکنسین و کارشناس فوریت‌های پزشکی هستند و مرتب دوره‌های بازآموزی برایشان برگزار می‌شود‌.

شکوهی از انعقاد تفاهمنامه با مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار دستگاه ثبت لرزه‌نگاری در استان‌ همدان راه‌اندازی شده که بر اساس آن در هر نقطه‌ای از ایران‌که زلزله اتفاق بیفتد متوجه آن می‌شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین ظرفیت ۶۰۰ نفری در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • زیرمیزی پزشکان روی میز تعزیرات
  • رسیدگی فوری به پرونده‌های زیرمیزی پزشکان
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • رازهای سر به مُهر پرستاران در بیمارستان‌ها
  • عمل جراحی ترمیم دنده‌های شکسته در زنجان انجام شد