Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور آصف‌علی خان‌درانی سفیر پاکستان در جمهوری اسلامی ایران با حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در محل ساختمان وزارت کشور دیدار کرد.

حسین ذوالفقاری در این دیدار تاکید کرد: رابطه ایران و پاکستان رابطه راهبردی است و امنیت و اقتصاد دو کشور به یکدیگر وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با آشفتگی هایی که در منطقه وجود دارد، همکاری بیشتر دو کشور می تواند از ناامنی‌ها جلوگیری کند.

ذوالفقاری اظهار کرد: در طول سالهای گذشته ارتباطات زیادی با مسئولان پاکستانی در حوزه های مختلف مانند مهاجرت، ‌مبارزه با تروریسم و مواد مخدر داشتیم.

وی با اشاره به سفرهای مقامات ایرانی به پاکستان، اظهار کرد: در این سفرها توافق های خوبی با مقامات پاکستانی داشتیم و در حوزه مرزی قریب به 21 کمیسیون تشکیل و 371 تصمیم در آنها گرفته شد.

ذوالفقاری ادامه داد: اما در کنار ارتباطات خوب با پاکستان،‌ در صحنه عمل و اجرا با نتایج مدنظر دو کشور فاصله زیادی داریم.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور خاطرنشان کرد: حدود 80 درصد مواد مخدر تولید شده در افغانستان از مرز پاکستان وارد ایران می شود. همچنین بیش از 80 درصد اتباع غیرمجاز افغانستانی از خاک پاکستان به ایران می آیند و اقدامات تروریستی شرق کشور تنها از مرز پاکستان صورت می گیرد.

وی یادآوری کرد: در سفری که سال گذشته به همراه وزیر امور خارجه به پاکستان داشتیم با مقامات ارشد اسلام آباد دیدار و از سوی آنها قولهایی درباره تقویت نیروهای مرزی داده شد اما هنوز تغییر خاصی در کنترل وضعیت مرز از سوی نیروهای پاکستانی شاهد نبودیم.

ذوالفقاری تاکید کرد: تصمیمات خوبی گرفته شده است و دو طرف اختلافی در این موارد ندارند اما این تصمیمات به طور جامع و کامل اجرایی نمی شوند.

وی در این دیدار با پیگیری وضعیت مرزبان ربوده شده ایرانی در مرز پاکستان،‌گفت: خانواده این سرباز بسیار نگران هستند و ما فکر می کنیم که نیروهای پاکستانی می توانند برای آزادی او به ما کمک کنند. همچنین یکی دیگر از درخواست های ایران بازگشت پیکر جوانانی است که ده سال پیش در حمله گروهک ریگی به پاسگاهشمسر به شهادت رسیده و در خاک پاکستان دفن شده اند. خانواده آنها تنها تقاضای بازگشت پیکر شهدایشان را دارند.

ذوالفقاری تاکید کرد: ما از روابط ایران و پاکستان راضی هستیم. روابط دو کشور در مسائل امنیتی،‌ انتظامی و نظامی در سطح خوبی است و تنها بر اجرای تصمیمات مشترک تاکید داریم.

وی با آرزوی موفقیت و سربلندی برای دولت و ملت پاکستان گفت: دوره استفاده از اقدامات مسلحانه برای رسیدن به خواسته ها به پایان رسیده است.

در ادامه این دیدار سفیر پاکستان نیز اظهار کرد: هر دو کشور از بحران های زیادی رد شده اند اما همواره در کنار هم بودند و با همدیگر همکاری لازم را داشتند.

وی با اشاره به رشادت های نیروهای پاکستانی در مبارزه با گروههای تروریستی گفت: هر تهاجمی که به ایران از سوی این گروهکهای تروریستی صورت گرفته است، نیروهای پاکستانی مسببین آن را دستگیر و به مجریان قانون تحویل داده اند.

سفیر پاکستان با بیان اینکه نظرات مسئولان ایرانی را به اطلاع مقامات پاکستانی خواهد رساند، گفت: در برخی از موارد زمان زیادی طول می کشد تا مسئولان ایرانی، مقامات پاکستانی را در جریان اتفاقات، قرار دهند که همین زمان برای فرار مجرمان و تروریستها کافی است. امیدواریم با استفاده از تکنولوژی های جدید اطلاع رسانی سریع‌تر و راحت‌تر شود.

وی در پایان تاکید کرد: به شما اطمینان خاطر می‌دهم که همکاری دو کشور استراتژیک بوده و ما به این همکاری ادامه خواهیم داد.

ایران پاکستان وزارت کشور ذوالفقاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران پاکستان وزارت کشور ذوالفقاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است

به گزارش جام جم آنلاین، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ظهر دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

آیت‌الله رئیسی با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

آیت‌الله رئیسی همچنین بر اهمیت تبادل هیات‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

سفر آیت الله رئیسی به اسلام آباد به پاکستان عزت بخشید

«شهباز شریف» هم در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

شهباز شریف ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر دکتر رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

شهباز شریف همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد
  • یادداشت| پاکستان و دیپلماسی همسایگانی دولت سیزدهم
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است/ نامگذاری یکی از اتوبان های پاکستان به نام «ایران»
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است
  • تأکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود
  • تاکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود