Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیق جدید نشان می دهد در صورت تداوم روند فعلی، حدود یک چهارم جمعیت جهان تا سال ۲۰۴۵ چاق خواهند بود و یک نفر از هر ۸ نفر مبتلا به دیابت نوع۲ خواهد بود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، طبق گزارش مشترک محققان دانمارکی و انگلیسی، با روند افزایش چاقی، نرخ ابتلا به دیابت نوع۲ در طول ۲۷ سال آینده از ۹ درصد به ۱۲ درصد افزایش خواهد یافت و تبدیل به یکی از مشکلات حاد سلامت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «آلن موسس»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقاتی نووو نوردیسک دانمارک، در این باره می گوید: «پیش بینی می شود شیوع جهانی چاقی و دیابت به شکل قابل توجهی افزایش یابد مگرآنکه روند پیشگیری از چاقی تشدید شود.»

در این مطالعه، محققان داده های سازمان بهداشت جهانی را برای تمامی کشورها بررسی کردند.

محققان اذعان می کنند نرخ جهانی دیابت تنها در صورتی ثابت می ماند که نرخ چاقی از ۱۴ درصد فعلی به ۱۰ درصد تا سال ۲۰۴۵ کاهش یابد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی چاق جمعیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فقر مطلق در ایران به روایت بانک جهانی

به گزارش همشهری، این نهاد بین‌المللی مبنای فقر مطلق را بر پایه درآمد روزانه ۲.۱۵دلار برای هر نفر و البته براساس شاخص برابری قدرت خرید به ‌قیمت ثابت سال۲۰۱۷ تعریف کرده و این رقم حداقل مبلغی است که یک نفر برای تأمین نیازهای ضروری زندگی خود به آن نیاز دارد.

این گزارش می‌افزاید: پیش از آغاز فعالیت دولت سیزدهم، نسبت جمعیت درگیر فقر مطلق به کل جمعیت کشور ۸ دهم درصد بوده که در سال ۲۰۲۱‌، ۷دهم درصد و در سال ۲۰۲۲هم ۵دهم درصد بهبود یافته است. با این حساب، فقر مطلق در ایران طی ۲سال متوالی کاهشی بوده و نسبت جمعیت دارای فقر مطلق به کل جمعیت طی این مدت مجموعا ۳۷درصد کمتر از سال ۲۰۲۰یعنی سال آخر فعالیت دولت قبل بوده است. نرخ ۵دهم درصدی فقر مطلق در ایران کمترین نرخ ثبت‌شده برای این شاخص طی ۵سال گذشته است.

گفتنی است سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم، اسفند سال۱۴۰۰ با بیان اینکه «اگرچه اقدامات و اصلاحات ساختاری و بلندمدت برای رفع فقر و بی‌عدالتی نسبت به رسیدگی به فقرا تقدم دارد، اما نباید باعث غفلت از سرعت رسیدگی به نیازمندان شود» تأکید کرده بود دولت، امکانات کافی برای ریشه‌کن کردن فقر مطلق را دارد و با کار جهادی و برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم‌به نتیجه‌برسیم.‌

کد خبر 846377 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فقر بانک جهانی اقتصاد

دیگر خبرها

  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا
  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • کاهش فقر مطلق در ایران به روایت بانک جهانی
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد