Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@07:20:33 GMT

قدیری ابیانه: شروط ۱۲ گانه ترامپ تمسخر می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۱۱۵۵

قدیری ابیانه: شروط ۱۲ گانه ترامپ تمسخر می‌شود

به گزارش جهان نيوز، محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل بین‌الملل  با اشاره به اظهارات توهین‌آمیز مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا علیه ایران گفت: اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا که پیش از این رئیس سرویس جاسوسی آمریکا (سیا) بوده است، نشان می‌دهد رهبران آمریکا دچار توهم هستند و فکر می‌کنند که با خروج از برجام و تشدید فشار‌ها به ایران می‌توانند، این کشور را پای میز مذاکره‌ای دیگر بنشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این تفکر در حقیقت مکمل توهم قبلی آن‌ها در قبال ایران است که خیال می‌کردند دلیل اینکه ایران پای میز مذاکره با آن‌ها نشسته، استیصال و فشار‌های اقتصادی آمریکا و متحدانش بوده است.

به گفته این کارشناس مسائل بین‌الملل، رهبر انقلاب از ابتدای شروع مذاکرات با مطرح کردن واژه نرمش قهرمانانه این هدف را دنبال می‌کردند که برای دولت که مصرانه در پی مذاکره مستقیم با آمریکایی‌ها بود، این واقعیت به اثبات رسد، دولت آمریکا هیچ‌گاه قابل اعتماد نیست و این کشور تحت هیچ شرایطی دست از دشمنی با ملت ایران برنمی‌دارد.
وی ادامه داد: با وجود امضای برجام شاهد بودیم که نه تنها از شدت تحریم‌ها علیه کشورمان کاسته نشد بلکه در دوران اوباما و ترامپ، تحریم‌های زیادی علیه ایران در کنگره آمریکا به تصویب رسید. با این وجود همواره قدرت ایران در حال افزایش بوده و قدرت آمریکا در افول قرار گرفته است.

شروط ۱۲ گانه ترامپ در محافل بین‌المللی تمسخر می‌شود
قدیری ابیانه با اشاره به شروط ۱۲ گانه وزیر امور خارجه آمریکا برای مذاکره مجدد با ایران گفت: سیاست‌های دولت ترامپ از جمله شروط ۱۲ گانه علیه ایران نه تنها در محافل بین‌المللی بلکه در داخل آمریکا نیز مورد تمسخر قرار گرفته است.
کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به مهلت دو ماهه ایران به اروپا برای ارائه تضمین کتبی برای اجرای تعهدات خود در برجام افزود: این اطمینان وجود دارد که کشور‌های اروپایی نه می‌خواهند و نه توان این را دارند که اجرای برجام را تضمین کنند. در واقع اروپا می‌خواهد با برجام دستبندی به دستان ایران زند.

وی با بیان اینکه با وجود گذشت دو سال از اجرای برجام بسیاری از بانک‌های اروپایی با ایران تعامل خاصی ندارند، اضافه کرد: پس از برجام سفارتخانه‌های ایران در ۳ کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان هنوز نتوانستند حساب‌های بانکی باز کنند و این مشکلات وجود دارد.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند

بلومبرگ با ابراز "بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است."، نوشت: دولت آمریکا از ترس افزایش قیمت نفت تحریم‌های جدید کنگره علیه نفت ایران را اجرا نخواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، لایحه‌ای که جو بایدن را مجبور کرده است تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را افزایش دهد در این هفته به قانون تبدیل می‌شود، اما انتظار نمی‌رود رئیس جمهور آمریکا به این زودی‌ها از قدرت‌های جدید خود استفاده کند.

این تحریم‌ها در پایان هفته گذشته از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به‌تلافی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ارائه شد. این نمایندگان به‌روی کاغذ متعهد شده‌اند دامنه تحریم‌های صادرات نفت خام ایران را با گسترش آن به بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی دخیل در تجارت نفت این کشور، بیشتر کنند.

اما تحلیلگران بازار نفت عقیده دارند بایدن تمایلی به هر اقدامی که باعث افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود ندارد. برخی متخصصان می‌گویند بایدن احتمالاً ‌معافیت‌هایی برای این تحریم‌ها در نظر می‌گیرد و آنها را به‌طور قطعی اجرایی نخواهد کرد.

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازیمذاکرات بغداد و اربیل برای ازسرگیری صادرات نفت شمال

این شرایط تا حدی مشابه وضعیتی است که دولت بایدن با روسیه و حمله این کشور به اوکراین داشت، کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه وضع و تلاش کرده است درآمد این کشور را محدود کند، اما از طرف دیگر اجازه ادامه صادرات نفت این کشور را هم داد تا عرضه جهانی مختل نشود و تورم بیش از پیش افزایش پیدا نکند. این ملاحظات در سالی لحاظ می‌شود که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است. آمریکا حتی اجازه ادامه صادرات نفت ونزوئلا را با وجود تمدید تحریم‌ها علیه این کشور داده است. بسیاری عقیده دارند تاجران نفت اهمیتی به این تحریم‌های جدید نمی‌دهند چون مطمئنند دولت بایدن معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران معرفی می‌کند مثل کاری که با نفت روسیه انجام داد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی این قانون است ولی انتظار نمی‌رود تأثیر چندانی بر بازار نفت تا قبل از پاییز داشته باشد.

بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل از 92 دلار در هر بشکه گذشت، یعنی بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته و این افزایش قیمت در بحبوحه تقاضای بالای جهانی و ادامه طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش صورت گرفت.

تحریم‌های جدید نقل و انتقال مالی بین مؤسسات مالی چین و ایران را جهت خرید نفت این کشور شامل خواهد شد و هدف آن تمام بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی است که در حمل‌ونقل و فرآوری نفت خام ایران مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/43+

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند